ANNONS

Höstensläsning

/

I samarbete med Nextory

Nu alla fina vänner har jag gått ihop med mina vänner på Nextory för ett fint fint erbjudande till er. Mer om det finner ni längst ner i inlägget.

Nextory är en life saver nu i höst. Efter att sommaren nu är över och semestern är slut, innebär det för många (inklusive mig själv) mindre tid på stranden med en bok i handen. Vi är många som delar intresset för avkoppling och att få komma ner i varv med hjälp av böcker. Därför är det extra roligt att få dela med mig att ljud- och e-boks tjänsten Nextory.

Nextory har ett enromt biblotek med böcker, var du än befinner dig. Så nu när rutinerna rullar igång igen, passar det utmärkt med ljudböcker. Och för dig som tar dig tiden att sätta dig ned kan du även ladda ner böckerna i din mobil eller surfplatta och läsa därifrån. Du kan alltså välja det som passar dig bäst eller köra båda. Det har jag gjort i sommar!

Det finns hundratusentals böcker på Nextory och som prenumerant får du läsa och lyssna på hur många ljud- och e-böcker du vill.

Har ni en längtan och en strävan efter att komma igång med läsningen igen, så kan jag varmt rekommendera Nextory. Det är som en multitasking grej nu när du kan lyssna på ljudböcker. Spela upp boken samtidigt som du går och plockar undan i huset eller varför inte medans du lagar middag.

En annan favorit är när Filip tar nattningen och jag kan få en timme själv i badkaret. Fotskrubb, hårinpackning, en ansiktsmask och en ljudbok på mobilen. Perfekt!

Fastande du inte för boken du valde? Inga problem du är aldrig tvingad till att läsa eller lyssna klart på en bok. Byt då bok istället.

Med tanke på de alla hundratusentals böckerna Nextory har finns det en bok för alla tillfällen. Böcker för när du står i köket och behöver influeras av andra kockar, eller böckerna som ger dig den mystik som du saknar i vardagen. Eller varför inte en klassik roman. Jag menar det verkligen, det finns en bok för alla tillfällen.

Just nu läser jag denna bok…

En bok om livets allra tuffaste dagar, om kärleken, saknaden, ilskan, sorgen och glädjen.. läs den!

Och jag lyssnar på denna bok…

En biografi om två föräldrars värsta mardröm… deras dotter att gått bort efter en olycka. Boken berör frågan på människans ursprung, vad är det som gör oss mänskliga?

Båda böckerna är gripande och jag har just nu fastnat för båda två.

En sista bok som är nästa man på tur när jag plöjt igenom dessa två är denna och den här boken tror jag även att du kommer gilla.

En bok om alkoholens alla sidor… denna får det bli härnäst.

Så mina vänner nu har jag såklart ett fint erbjudande till er. Just nu får alla nya medlemmar på Nextory möjlighet att testa tjänsten gratis i 30 dagar. Det ni behöver göra är att uppge koden Magdalena när ni skapar erat konto.

Tryck på länken eller direkt på bilderna för att komma till kampanjsidan.

Kampanjsida Nextory

Så in med er nu och bli lika berörda och fästa i böcker som jag blivit!

Ser framemot att höra just din bokfavorit!

Kramar

12
82

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00