Fel dag…

Pride helg, är du ute och fjädrar dig på stan?

Själv jag ligger kvar här i sängen i Ystad. Bokat flyg fel dag. Magen har spökat efter 10 dagars antibiotika. Ögonen känns inte riktigt bra ännu.

Tack och lov för att såret iallafall ser fint ut 🤣

Flyger hem imorgon istället. Jobbar hela veckan.

Blommorna mår bra av allt regn…

Pojkarna är hos Farmor, Filip är på konsert i Göteborg. Jag min klantiga själ fick en extra dag i Skåne. Tänk er min min när jag stod på flygplatsen ”två veckor för tidigt” 🤣

Ville bara grina en skvätt

Ett gulligt tåg på gågatan…

Så här vill jag se Charlie när han blir stor. Charlie MÅSTE börja spela blåsinstrument

Spelar dina barn (om du har några) eller du själv ett instrument?

 1. Milla skriver:

  Spelar Klarinett i musikkår det är så himla roligt med musik. 😀🎵

 2. Anna skriver:

  Hej fina Maggan!
  Klart att dina grabbar ska få spela instrument 😊 Musik är mat för själen! Låt grabbarna prova sig fram med vilket instrument de trivs bäst med. Själv blev jag drillad i fiol och piano från 7 års ålder. Läxorna kunde vara lite tråkiga ibland, men tänk vilken nytta jag har haft i livet med att kunna läsa noter, när man började sjunga i kör t ex. Musik skapar glädje och gemenskap!

 3. Biggan skriver:

  Spelar inte ett enda instrument. Men de stora ungarna som flyttat ut är självlärda instrumentalister. Tänk garagebandstuket. Bonka, slå och lid stuket. Dock inget på blåssidan. Grannen över mig spelar dock allehanda blås. Så jag har under många år lyssnat ofrivilligt på sorgesam blåsmusik. Dock välspelad och alltid på dagtid. Så när hon inte är hemma blir det tyst o tråkigt. Hon har frågat om det stör och det gör det inte. Bor man i hyreshus så hör det till tycker jag. Hon är dessutom en väldig trevlig tjej som bjuder på konsert i konserthuset ibland. Så jag har fina grannar jag. Bara att njuta av. Dina pojkar är så fina. Olika men helt underbara. Har stött på din Lance ute en gång. Så himla artig och trevlig. Det kommer aldrig fram i media sånt. De må va lite curlade av sin ömsinta moder (som det verkar i bloggen. men va fan vet jag som inte känner er) men gott hjärta har de allihop. Bra jobbat tjejen. ❤️

 4. Min dotter spelar tvärflöjt 😍

 5. Carro skriver:

  Jag var i Sthlm igår men missade faktiskt Pridetåget, lite synd, hade varit kul att se!
  Min äldsta son som är 11 spelar saxofon 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..