Bus-dag och bråk

En riktig bus-dag igår, vi hittade på en massa skit, hys och rackartyg, drack rose i mängder och fnittrade. Vi hängde som de bästa kompisar vi är. En härlig känsla att ha sin man som sin allra närmaste vän

Älskar att min sexiga gubb-hunk har släppt på sin stiliga ”no spot” fasad och är sommar slapp haha Han låter manen stå fritt, och tillåter kläderna att krympa i tvätten. (Torktumlaren KRYMPER DEM) Han är lite som den galne professorn i Tillbaka till framtiden. AND I LOVE IT!

Hehe, jag frågade faktiskt om lov.

Får jag hänga ut dig på bloggen Filip?.

-Klart du får!! Jag måste ju få bjuda liiiite på mitt nya förfallna jag..

-Se mig som en skånsk HULKEN!! Baby

Ett par timmars middag och sen fick vi finbesök av Djon, Jens och Åke

Orkar man ens plocka upp? Skiten åker ju ut 5 min senare. Nu räcker det med städ! Gör efter ledigheten.

Kul det där, hur olika man är.

Filip rusar runt som en riktig kärring, ska sortera skåp, rensa rabatter, organisera, planera och ha saker att göra efter punkt och pricka i en massa excel-ark. Han ska rensa skåp, gaaagderöööber, spela tennis och ha dessa jävla uppstyrda bjud-middagar VARJE kväll.

Ett schema som ska följas hårt och slaviskt.

Han småsurar på mig, för att jag är lat. Jag ÄR lat. För mig är semester att skita i allt.

Men för att vara riktigt ärlig. Jag skiter verkligen i allt!! Vill jag ligga på soffan och pilla navel? Då gör jag det. Jag är ett ÄCKEL

Det här är vårat infekterade semesterbråk.

Jag tycker Filip ska tagga ner. Lunga sig lite. Han ger MIG en klump i magen och får mig att att få samvetskval och känna mig lat. (När han kommer in i ett rum så hoppar jag upp och börjar maniskt putsa rostfritt)

Vi är olika, och vi ryker ihop.

E”Våran date-day började EGENTLIGEN som en jävla disaster. Hund och Katt. Jag har stört mig så mycket på Filip och hans jävla plockande och gnällande. Jag har på riktigt velat klösa ögonen av honom.

Filip I SIN TUR, tycker att jag är oengagerad, bullrig och stökig. Jag sover för länge på morgnarna och hasar runt utan en plan, vaskar mig under armarna, spottar i handflatan och glömmer att dusha

Vi hade ett mega gräl igår. Vi rök ihop ordentligt. Smädelserna haglade. Efter en timmas smutskastning, la vi ned stridsyxorna. Konstaterade att vi älskar varandra. Är olika och kommer alltid vara olika. MEN måste på riktigt respektera och acceptera att vi olika. Ge varandra utrymme och köpa att vi är ”Duracell/lathet”

(Tycker forfarande att han är liiite dum i huvudet. Men svalde för husfridens skull🤣) SKVALLRA INTE SNÄLLA!

Vi har hunnit vara på hästshow hos Tobbe. Jag BEUNDRAR MIN VÄN. Hans sätt att ”tala med hästar” är magiskt. En oerhört intressant workshop om hur man skapar trygga och lojala frihetshjältar.

Vi besökte Tobbes gård, åt middag på hans resturang ”15 min en kvart”

Kan på riktigt ha varit den godaste pizzan vi ätit. Det konstaterade vi ALLA

Reklam: ps nu börjar hyllorna gapa tomt på oljorna, och BEAUTYN. Passa på och norpa det sista HÄR!

Louie och min stiliga svåger Jens ❤️

Nu blir det stranden

 1. Åh det är likadant här hemma… Gubben kan verkligen ge mig dåligt samvete för att jag slappar och tar det lugnt på min semester. Varför är det så? Kan vi inte bara få vara? Men jag flyger också upp ut soffan/sängen, släpper serie-maratonet på TV:n och känner hur maken kräver att jag ska putsa och feja… Det är också det vi bråkar mest om här hemma, tack och lov älskar vi varandra och börjar efter 20 år tillsammans inse att vi är olika 😂

  1. Annika skriver:

   Oj,”kräver att jag ska putsa och feja”….tur att man inte har en sån man…det är ju 2019 🙂

 2. Malin skriver:

  Skönt att jag inte är ensam om detta!!! Jag vill också sova på morgonen och lata mig i pyjamas och njuta av att vara obokad!!! Så är inte min man men jag blir förbannad över att han tycker han gör så mycket och fixar och trixar medans jag tycker att att han latar sig precis som jag fast han ”låssasgrejar” men jag ser att det inte blir mycket gjort 😂

 3. Vilken fantastisk person DU är maggan du valde din man rätt pengar gör mannen heller hur

 4. Roligt skrivet om ert bråk, kul attt läsa och lite komist att skratta åt någon som bråkar. Hoppas ni är sams nu. 🙂
  Ha en fin kväll.

  //Berith

 5. Skönt att höra fler som har dessa megabråk. Jag och sambon spottar och fräser ibland. Behövs rensa luften på allt man går och bär inom sig och samlar på sig. Man ska ju välja sina fighter och rätt som det är, är det något som får bägaren att rinna över och då kommer allt.
  Men känner som du, det är en välsignelse att få dela livet med sin bästa vän och själsfrände som man dessutom är kär i. Underbart.
  Tack för du och du Maggan och delar med dig av verkliga livet och inte denna tråkiga blogg-perfekta-livet.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..