Gubb-hunk, frukost och date-day

Date-day! Frukost med ungarna på stan.

Jäkla härliga ungar jag har! Skrattar hjärtligt åt deras teorier, frågor och funderingar.

REKLAM: Vill bara flagga för att BEAUTYN och BOOSTEN börjar ta slut. Några enstaka kvar. Ny leverans nästa vecka

Vill du ha en lika böljade hårman som vi i familjen Larsson? Då slår du till!! Haha

Date-time!! Vi har dumpat ungarna hos svärmor. Nu ska vi hångla, äta moule, dricka rose och fnittra!!

Hur mysigt!!! Köpt dagspass i spat på saltan! Nu jäklar ska det mysas.

Shoppat på apoteket dör en hel jäkla förmögenhet…

Men vad gör man inte för att kunna bada lite?

Vi syns senare! Nu har jag inte tid för er.. ska flörta med min gubb-hunk

Hur glad blir man? TACK!!! FNULAN

Geggiga pommes. Uppluckrade i vitvinssås är det bästa jag vet. Mjuka, och sliskiga! Sen dricker man såsen direkt ur skålen🤣

 1. Liin skriver:

  Hur kan du äta pommes å ändå vara så smal? Jag äter minimalt typ 1 gurka å 2 äpplen dagligen men är fortfarande fet. Dricker utrensningste och joggar minst en mil… fortfarande tjock. Vad ska jag göra? Alla säger jag är smal men jag vet att de bara försöker vara snälla..😓.

  1. Maija skriver:

   Det där låter inte friskt!! Sök hjälp hos en dietist för att få råd med hur man äter rätt innan du klappar ihop.

  1. Lena skriver:

   svårt att Veta om du försöker att provocera fram nåt med ditt inlägg? Om inte, så är det inte konstigt om du inte går ner i vikt då du inte har nåt att förbränna. Du får ta kontakt med någon i din närhet som kan tala om för dig hur du ska äta. I ditt fall behövs nog ingen dietist som någon skrev då vem som helst kan berätta för dig …

   1. JL skriver:

    Sedan så har jag förstått det som att om man äter ”ingenting”, så anpassar sig kroppen efter det och försöker motverka en viktminskning. Så man ska så att säga inte upphöra med att äta när man bantar.

  1. Jag väljer mina dagar. Äter nyttigt. Unnar mig ibland. Och rör på mig

  1. Ellen skriver:

   Äter du kanske för lite (då håller kroppen kvar allt och tror den svälter, därför tappar du heller inget trots ditt lilla intag) Alternativ 2 kan vara att du har för låg ämnesomsättning, då lägger man på sig trots att man bara äter nyttigt, kroppen går på sparlåga och gör inte av med ngn energi (matintag-kalorier) och man blir dessutom helt slut i kroppen.

 2. Elsie skriver:

  Äntligen någon som äter pommes som jag ❤️

 3. Hahahaha!! Älskar din humor! Precis som jag!! Du är ju bara fantastisk!! ❤🙏😂

 4. Fnulan skriver:

  Men rara du <3 Du vet att jag menar de orden i mängder.
  Låt inte nättroll och tråkmånsar slå ner på dig. Som han på reklamen säger:
  "Nättroll är inte riktiga troll för riktiga troll står för sina åsikter".
  Du är allt fin du, genuint snäll och härligt skitrolig.
  Puss och kram

 5. Jenny skriver:

  Mepilex Border är toppen, den använder jag regelbundet på min dotter som har EB (en besvärlig hudsjukdom med många sår).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..