Picknick i parken

Snart kommer det spricka upp. Vi ligger och väntar på solen🌞

 1. Sara skriver:

  Såg dig i Ystad igår! Syntes direkt för du var så brun 🙂 Och fin! Kram

 2. Mia skriver:

  Jag gillar din blogg. Fortsätt som innan. Du är bäst

 3. Såg att Charlotte Perrelli som bloggar genom Damernas Värld har en funktion där alla kommentarer granskas innan de läggs upp i bloggen. Kan inte du få en liknande funktion för att slippa alla elakheter?

  1. Piret skriver:

   Jag är både för och emot ditt förslag. Förvisso är bästa medicinen för de som inte kan sköta sig att bli totalt nonchalerade men bloggen lever ju upp på som en ”freak show” men även verklighetsförankring kring vilka som finns får ute och vad kändisar, men även vanligt folk blir utsatta för. Att det kan ge luft åt andra att våga tala ut när ”t.om. Magdalena Graaf är utsatt!”. Men även att få se frekvensen av inlägg och ihärdigheten och inse att det är inte friskt men kanske ändå värt att visa upp. För att stötta andra utsatta?

   1. Tror nog att bästa medicinen är att nonchalera. Man behöver inte elda på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..