ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Chimi

Senaste tillskotten i solglasögon-familjen från CHIMI och Secret Sample

/

En av de saker som jag tycker kan göra en hel outfit är solglasögon. För mig har det blivit lite utav ett samlarobjekt, just solglasögon. Därför är det extra roligt att ha möjligheten att visa upp för er, mina senaste tillskott i solglasögon-familjen från Chimi.

Nedan följer fyra av mina nyaste Chimi och hur jag valt att styla dom och längst ned i inlägget kan ni läsa om Secret Sample och hur det fungerar…

Först ut är Tortoise #008. Vilket är Chimi’s senaste nyförvärv. Färgen Tortoise går att köpa i alla modeller och den brunmelerade färgen gör dessa bågar perfekta att bära året om. Sedan gillar jag att modellen #008 ger ett väldigt exklusivt intryck.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tortoise #008

Sedan har vi Chimi’s bästsäljande modell igen #008 i färgen Coco. Bågarna är Chimi’s största vilket ger den ett mycket effektfullt intryck. I färgen Coco med transparent glas får dessa bågar dessutom en väldigt enhetlig och mjuk look.

Denna modell finns såklart i tio olika färger och tre linser, Clear, Mirror och Black.

Coco #008 Clear

Tredje man ut är Kiwi #005 Black. Modellen #005 anser jag passar bra i alla lägen och färgen Kiwi inger en väldig sommarkänsla tycker jag med den mörkgröna färgen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kiwi #005 Black

Sist ut, men absolut inte minst, mina go to Berry #005. Förmodligen en av Chimi’s mest klassiska modeller #005 och med färgen Berry får du ett par solglasögon som passar året om. Pricken över iet är den fjärilsformade bågen som ger ett litet feminint intryck.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Berry #005

Så nu hoppas jag att jag har kunnat inspirera er till att ta en titt in på Chimi’s hemsida för att hitta just era personliga favoriter. Ni kan både trycka på bilden för att komma till Chimi’s hemsida och på genom länken nedanför varje bild.

Det är enkelt att välja solglasögon hos Chimi. Också har Chimi fria och snabba leveranser , samt ett års garanti. I länken nedan kan ni få mera tips på just mina favoriter.

https://chimieyewear.com/en/maggans-favorites/

DESSUTOM har Chimi just nu så kallat Secret Sample, vilket ger er gåva vid varje slutfört köp (gäller på hela Chimi’s sortiment).

Med rabattkoden MAGGAN, får ni ett Secret Sample, för varje slutfört köp. Koden gäller MAX två köp och bytesrätt gäller inte på gåvan.

Erbjudandet gäller mellan den 17e juli – 7e augusti 2019.

Du kan använda rabattkoden i Chimi’s butik på Krukmakargatan 31, i Stockholm och i sommar Pop-up på Mäster Samuelsgatan 42, samt på hemsidan.

Glad shopping!! Och glöm inte att tagga mig i era bilder sedan med era Chimi’s på så jag får se vilka som blev just dina personliga favoriter.

62
120

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00