kritik, samarbetsgnäll, och mysmorgon med golv fyllda av lego

Godmorgon alla härliga tjejer och killar. Nix Trodde inte att det var så många karlar härinne faktiskt?!

Men fel hade jag. Träffade en av mina stiligaste bloggvänner på Diggiloo i lördags

Så himla kul att få krama om er! Tack för att ni hälsar på mig. Kommer fram och pratar

Träffade FNULAN och hennes goa dotter Mira

Lintottar upptill och en svart buske mellan benen

Måste städa upp här idag. Hatar att städa! Det tråkigaste som finns. Filip flög till Paris på jobb med fakirflyget i morse. Vi går om varandra ikväll. Så jag måste ha lite hjärta och röja upp för stackarn (eller inte? Hehe)

Kritik och gnäll över samarbeten i kommentarerna igen.

Det ÄR och kommer vara samarbeten jag bla försörjer mig på.

Skulle vi skrika och rasa på någon som snällt går till Maraboufabriken och står vid ett band, packar Japp och bidrar till att producerar fetma och godis konsumtions hets?

Ska vi börja demonstrera mot piloter eller flygvärdinnorna för att de ”aktivt bidrar till miljöförstöring” när de går till sin jobbe?

Nej så klart vi inte skulle. De flesta jobb bidrar väl i slutändan till att vi andra konsumerar mer? OM man inte odlar eko morötter och lever på fallfrukt.

De som försörjer sig på att slakta djur, till alla oss groteska köttätare? Är det ok?

Jobba inom sjukvården är det mest legitima. SANT, ja det kan jag hålla med om

(MEN bara som sjuksköterska på akuten eller me ”ej egen framkallade sjukdomar” (ps: ska rökare få vård??)

Som läkare, inom äldrevård, ambulansförare. Ska bara samhällshjälpande yrken vara det rätta?

För jobba man som plastik-sjuksköterska, då stöttar man ju överkonsumtionen av skönhetsoperationer och utseendehets i samhället i slutändan.

Näää du hör ju hur långdraget och knäppt det låter, eller hur?

DU gör dina val. JAG gör mina. Man ska vara lite försiktig innan man själv börjar kasta stenar ur glashus.

Man får ju själv leva med sitt samvete, ta ansvar för sina egna handlingar

Jag försöker inte ha tusen motsägelsefulla samarbetspartners. När jag gör samarbeten är det oftast långvariga och genomtänkta. Ni kan vara förberedd på ett i månaden. Nextory har jag ju tex samarbetet med i minst 5 år.

Vill du INTE köpa ett mobilskal? Skit i det då. Scrolla förbi

Som att gå förbi butiken KICKS, inte gå in och köpa mer onödiga nagellack eller hudprodukter (i det verkliga livet)

Chimi, ideal, ljudbok tex … Det kommer vara återkommande, och det är jag mycket stolt över.

Vill man inte köpa eller få rabattkoder? Då scrollar man förbi, eller välja andra forum att besöka. Jag PERSONLIGEN älskar att få rabattkoder, vill jag ha något? Och kan få det billigare? Varför inte?

Nu vänner ska jag börja plocka lego😫från golvet…

😫🙏🏻

 1. O. skriver:

  Hello.
  Jag förstår att det är lite av det levebröd och håller med dig.
  Det som är trist för mig iaf, är att jag är helt ointresserad av de flesta saker du gör reklam för.
  Och ja, klart man scrollar vidare, men det känns som ett ‘missat riktigt Maggan-inlägg’ på ngt sätt. Och så kommer det flera på raken, blandade med vardagen och sånt som är så härligt, och då blir det knas.
  Så känner jag iaf.
  Men jag önskar dig all lycka och kör på som bara du kan!

  Hoppas ni har det najs på ön och jag längtar Graaf Sisters in real Life. 😉

  Puss o kram! <3

  /O.

 2. Ullis skriver:

  Låt grabbarna bygga lego på ett lakan/filt. Bara att ”hälla” ner det när dom är klara👌🏻

 3. Liza skriver:

  Såg Filip och Charlie på diggiloo men missade dig, hade jag sett dig hade jag blivit mer starstruck än att träffa ngn av de på scenen! 😂🙈 Du är så jäkla cool så det hade varit drömmen att få träffa dig!

  Klart du ska göra vad som känns bäst med din blogg och ditt liv! Folk borde tänka innan de ”pratar”….

  tack för all din tid du lägger ner!

 4. Jag ÄLSKAR att få rabattkoder och tips på produkter så för mig är det Win WIN… 🙂
  Har detox (och det funkar verkligen), Chimi (så snygga) och dina vitaminer (asbra).
  Kram

 5. Lisen skriver:

  Precis , alla läser det de vill. Du försörjer dig på det du vill. Du är inte den enda som bloggar som allt oftare inte bara bloggar ( som förr) . För levde ni bloggare på reklamintäkter för reklam på era bloggar. Nu måste ni skriva personliga inlägg runt era samarbeten. Tråkigt, opersonligt. Ja du tycker säkert om de prylar, tjänster du förmedlar. Och vi kan välja scrolla förbi. Inget att bry sig om.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..