ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED iDeal Of Sweden

Favoritskal och Power Bank från iDeal of Sweden

/

Det var dags för en liten uppdateringen i mobilskals-garderoben inför sommaren. Så jag har slutit upp med mina vänner på iDeal of Sweden och fått chansen att förhoppningsvis inspirera er till något nytt skal att bära nu i sommar.

Just nu har iDeal of Sweden ett erbjudande BUY 1 GET 1, mer om det kan ni läsa i slutet på inlägget.

Slut tjatat, jag beställde hem fyra nya skal och med tanke på att iDeal of Sweden designar sina skal efter säsongens trender, färger och mönster slog dom inte fel. Älskar alla fyra!!

Först ut är denna sommardröm. Ja men se bara! Det här skalet kommer jag bära till alla sommarens luncher, middagar. Ni vet ett sådant skal som man matchar med en lång sommarklänning i någon pastellfärg och håret lite löst lockat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Av det andra skalet får jag ett lite mer marint/havskänsla utav.

Perfekt att ha en dag på stranden, eller om man får för sig en tur ute till havs. Älskar motivet av jorden och får nästan en lite känsla av marmor-temat på skalet, vilket jag älskar!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När vi ändå har nämnt marmor så klickade jag hem detta, i grått och guldtoner. Föll verkligen för det här skalet med det glittriga inslagen. Ett stilrent skal som går i jordnära färger men med en klick av lyx och glamour. Därför kommer jag bära just detta skal på mina lite senare utekvällar i sommar. Som en sväng på stan med väninnorna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sist ut av skalen har vi denna sockervaddsdröm. Ett skal i gammeldagsrosa med inslag av vitt. Passade superbra till min bikini, så det här skalet blir att använda till badhusen i sommar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så där har ni dom, mina fyra senaste tillskott av mobilskal.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Som jag vet att jag nämnt tidigare när jag berättat om iDeal of Sweden och deras skal, så är det att alla skalen har en inbyggd magnetplatta, som fungerar med plånboksfodralen, Ring Mounts etc.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Smidigt att ha ett plånboksfodral till mobilen, inte bara för att ha kort och telefon på samma ställe utan också för att skydda mobilen ytterligare från skador. Dessutom kan man bära det som en clutch.

Det sista jag klickade hem den här gången var denna Power Bank.

Lätt att ha med i väskan och den laddar telefonen upp till 2 gånger. Jag laddar även Ipaden som ni kan se nedan, underbart!!

För er som är likasinnade som jag och älskar att matcha, vill jag bara meddela att Power Banksen kan kombineras med matchande kabel och skal i samma design.

Just nu har iDeal of Sweden en kampanj, BUY 1 GET 1 på hela hemsidan. Vilket innebär att om du köper 1 produkt får du 1 på köpet, köper du 2 produkter får du 2 på köpet osv.

Så in med er nu och kolla in iDeal of Swedens hemsida. Det är bara att klicka på bilderna så kommer ni direkt dit.

https://idealofsweden.com

Glad shopping!!

50
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00