Hotell och smygpremiär

Nu så NJUTER jag!! Vilken dag. Bytt hotell. Bor på ett lite ljusare och mysigare hotell inatt. Ingen utsikt över motorvägen, utan över vatten och grönska.

Ligger i sängen, sover, lyssnar på ljudbok, äter allt jag gillar. Tittar på ett avsnitt av Bonusfamiljen. Ska gå ner till gymmet om en stund, sova, kanske ta en liten promenix?

Orkar inte gå ner till restaurangen. Jag har köpt grillad kyckling och krabbstick. Grisar med fingrarna och överväger tanken att kanske beställa upp en flaska rose på rummet. Jag får se. Det bästa av allt? JAG GÖR PRECIS VAD JAG VILL 😻

Betalt räkningar, stirrat i taket, lyssnat efter onödiga ljud. Tyst…

Joooo, förresten jo jag åka in till stan med Hannah och titta på det första avsnittet av vårat hemliga projekt

Skrattade så jag grät!! Åhhh vad jag längtar tills det är ute på den vita duken för er alla hehe

Klänning 50kr från rean på ZARA

Skor: REEBOK

Fick den här fina bilden av Filip. Han är på grönan med alla killarna plus Anna och Andreas.

Tipsa mig gärna om lite kul serier eller böcker, va de handlar om och vart jag hittar det.

 1. Marie skriver:

  En sak jag inte förstår!! Varför väljer människor att kommentera negativa kommentarer till en person vi inte känner. Jag läser din blogg för att du ger possetiv energi i min vardag. Du är stark och klok kvinna som delar med dig av din vardag till oss. Om det är någon som stör sig varför läsa denna blogg då. Så som samhället ser ut idag hur vi lever kanske är ibland lite hårt. Men det du gått igenom går liksom inte att förlika sig med. Så snälla sprid lite kärlek istället och omtanke. Jag tycker atr vi ska sluta hänga upp oss på småsaker. Vi är här nu och vi SKA känna att vi LEVER

 2. Tänk om han bara simmat ur bild?

 3. Vilken Kanon mamma du är dina barn har en lyx sommar Fasen va snygg du är Du ligger på topp

 4. Helen skriver:

  Åh vad jag önskar att du inte bryr dig om dom dumma kommentarerna. Vet att det är svårt men dom människorna men det är bara avundsjuka. Hoppas verkligen inte att du slutar blogga och vara dig själv. Du är ju mitt syre i vardagen.

 5. Riitta skriver:

  man kan behöva egen tid av olika skäl och det är ens privatsak! viktigast är att man mår bra och då mår familjen också bra!
  jag mår inte bra just nu. har länge sedan förlorat ett två-årig son pga läkarnas fel. min hund fick somna in i förrgår och nu har jag googlat och tror att antibiotika skulle ha hjälp. med dessa flashbacks kommer jag att stanna hemma, ensam! två veckor när fam. åker till semester.
  magdalena ser ut att må bra och jag hoppas att hon verkligen gör det. men det är hennes sak. storleken på bostaden har ingen betydelse. ha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..