ANNONS

Verklighetsuppfattningar

/

Sitter och dricker kaffe i sängen. Louie tittar på barnprogram.

Min högsta önskan just nu är att få ett par timmars ensamhet. Inga frågor, inte behöva leta efter något. Laga något, plocka undan något, hämta något, lösa något, swisha något.

Just nu är jag trött på just ordet NÅGOT. Irriterad på Filip. JAG VET att det är för att det varit intensiva veckor. Skolavslutningar, jobb, resor, massor av folk, gäster, barn runt omkring mig.

Louie ordagrant hänger i mig som en apa. Jag vet att jag älskar det och alltid önskat mig ett sådant barn. (Få vara någons favorit) MEN ibland är det skönt att kunna få sitta på toan med en stäng dörr, utan att höra

-mamma, mamma, mamma, mamma!! MAMMA, MAMMA, MAMMA!!!!!!!!!!

Jag ÄLSKAR det, men jag behöver lite återhämtning bara. Bara få vara, få stänga av hjärnan, koma den, för att sen starta om, och sätta på den.

Vi ryker ihop jag och Filip, jag är irriterad och retlig. Vi tycker olika, och vi ser på ALLT just nu med olika glasögon. Jag tycker att han saknar verklighetsuppfattning, och han tycker att jag saknar verklighetsuppfattning.

Jag vet att han gör massor här hemma.

Jag tycker att HAN varit/är borta mycket, han tycker att han aaaaldrig är borta (typ)

Jag säger att han alltid är i telefon när han är hemma. Han säger att han aldrig pratar i telefon eller jobbar.

Jag ska hålla käften nu. Inte gnälla. NU kompromissar vi. Filip ska åka iväg och göra något med Louie.

Jag ska lägga mig och lyssna på ljudbok. Sova. Sola eller bara slötitta på mobilen. Sen ska jag i lugn och ro, skriva ett blogginlägg, utan att bli avbruten. Tyst, inga barnprogram, ingen musik, inga höga röster, smällar, barnskrik.

Dagens ord är NÅGOT och INGET 🤣 haha

Pappa med familj och alla gäster åkte igår. Barbro är kvar. Hon mår inte superbra, och är lite svår att frakta. Hjälper henne med allt som inte funkar. Hon sover i Lance rum då hon inte kan gå själv

imorgon eftermiddag bilar jag upp till Rättvik med alla ungar för att hämta hem Charlie som varit med vänner i helgen. Vi filmar imorgon och tor-sön. Lite mysigt att campa med tre tonåringar och två små.. (helst hade jag varit hemma. Men Filip som aldrig jobbar, råkar av en händelse jobba 🤣🤣

Vi stannar på Leksands sommarland. Något annat vi inte ska missa, när vi ändå är i Dalarna

Kram ❤️

96
307

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00