Pulled pork

Hemma…

Pullad gris till middag! I baguette med grönsaker och sallad. Enkelt men så vansinnigt gott

Mmm

Imorgon blir det sovmorgon. Tror Louie har lite ont i halsen. Han dreglar och lukar illa i munnen. Pigg men lite napp-gnällig. Kan ju iochförsig vara värmen?

Jag ska till stallet och rida med Liv och hennes kompis, Louie får haka på. Charlie blir hämtad av Anna, Andreas och Liston vid 11 tiden… Han Ska få fira midsommar på Stålnäs, med sin spanska bästis.

Pappa kommer, vi måste storhandla. Kika förbi Barbro, planera lite inför nästa veckas inspelningar

Kram på er!

 1. Smilla skriver:

  Maggan du är bäst fortsätt vi härute behöver dig….och Hannah förstås !!!!

 2. Pia skriver:

  Det finns väl ingen som jobbar gratis😊 Fortsätt med det du gör. Gillar man det inte så kan man bara sluta läsa. Ha en härlig midsommar.

 3. Tess skriver:

  Underbara Maggan! Känner dig inte IRL men herregud vilken härlig, omtänksam, smart och rolig kvinna du är! Din blogg är den roligaste som finns och jag tänker ofta på dig när jag sliter mig i håret kring barnen, herregud om du (ni) får ihop det med så mycket kärlek får bannemej vi det med våra två troll.
  Sen måste jag säga, det BÄSTA (ja för fan man får vara ytlig) är att du inspirerat mig till färg. Efter två graviditeter blev jag lost i stilen, men nu Maggan får jag minsann inte köpa ett svart plagg till. Så tack! Färg gör livet gladare (och så provocerar det säkert någon som tycker att en gul färg sticker i ögonen 😂).
  Jag hoppas att du fortsätter blogga trots de idioter till människor som förpestar för dig, för vi är såååå många fler som ÄLSKAR det du gör. Stor kram!

 4. Jenny skriver:

  Hoppas du fortsätter skriva, helst så ofiltrerat som möjligt! Älskar att läsa när du bara skriver rakt av, så jäkla rolig!! Du verkar ha en så härlig familj, blir glad av din blogg!!
  Kram

 5. Anna skriver:

  Bästa bloggen – punkt slut! Ärlig, rolig och med glimten i ögat. Reklam är inte alltid kul, men ibland kan det ju vara bra, och att scrolla lite är alla så bra på idag, så jag ser inte bekymret 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..