ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Anyfin

Spara pengar med Anyfin :)

/

Hej vänner,

Ekonomi är ju inte min starkaste sida men tur är det då att det finns smarta lösningar som kan tänka åt en 🙂

Jag gör nu ett samarbete med Anyfin som är en enkel app som hjälper till att spara pengar genom att erbjuda lägre ränta på köp som görs via avbetalning. De ger alltså inte ut några nya lån – utan sänker bara din ränta på befintliga.

IMG_2967
IMG_2964
Så hur funkar det?

Jo, du laddar enkelt ned appen och med några få klick laddar du upp din faktura och några sekunder senare får du ett erbjudande från Anyfin. Kolla på videon på min Instagram story så ser du precis hur det funkar.

IMG_2963

IMG_2962
Här sparar jag 2959 kronor på en faktura!

Så bra och enkel tjänst som sparar pengar åt dig som du kan använda till roligare saker 🙂

I min story visar jag hur tjänsten fungerar steg för steg. När du använder promokoden MAGGAN200 får du 200 kr i rabatt på din första faktura.

Kom igång med Anyfin och glöm inte att använda din promokod! 

26
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00