Student, känguru och fotboll

Studentfirande i Örebro igår. Lång dag. Slocknade kl 12 med kläderna på i hotellsängen

Klänning Julia Fagerholt heartmade

Örhängen ZARA

skor PLAINVANILLA

Väska VALENTINO

Dagen EFTER inte lika fääääääshion hehe

En riktigt rolig kväll, vi firade Daniel Lind Clausen som gått ut skolan med toppbetyg. Fantastisk kille!!

Djon, Uffe och greven

Ett gäng härliga gubbar!

En riktigt skön sovmorgon! Sov över frukosten. Vi köpte donken på vägen hem. Ränderna från kudden tog timmar att få bort

Det ”närmaste” studenten jag kommit med mina barn. De är duktiga på andra saker killarna Graaf

Jag får lägga alla mina ägg i Charlies korg hehe

Efter firande och fest, blev det fotboll för hela slanten

TRISTAN är BÄST! Ingen protest 3-2 vann de med

Tröja GINA TRICOT

shorts HM

Väska LV

Jag fick ett samtal från LOUIS VUITTON för ett par månader sedan. En väska jag fick av Filip i 35 år present (9 år sedan) hade fått lite klagomål för att ”den spruckit i sömmarna”

150.000 väskor tog LV tillbaks world wide. Helt sjukt! Så proffsigt företag! Och så många år senare.

Man fick ett presentkort med ”dagsvärdet” på väskan. Min hade gått upp flera tusen i pris. Jag har inte märkt några problem eller fel på min väska?! Men jag tog erbjudandet. Lämnade tillbaks den, och valde nytt.

Så lyxigt att bara kunna gå in och plocka…

Denna blev det och ett matchande skärp

Ps Glasögon CHIMI (ps du kan fortfarande handla med 15% rabatt med min kod MAGGAN

Jag har PEACH 008 och Filip ett par ACAI 007 på bilden under

Smycken från SOFIA WISTAM, fick av Sofia i present igår. ”Ett hylla MAMMA smycke” min har 5 vackra små ringar som symboliserar mina fem barn

Middag idag blir känguru, revbensspjäll och pommes

Nu vänner. Ett kvällsdopp, ett glas rose och sen blir det sängen. Värmen tar på krafterna

Vad gör du i helgen?

 1. Maggan har många klädstilar och jag tycker hon klär i allt!! En skönhet klär som sagt i allt och det är verkligen Maggan! Spelar ingen roll hur gammal man är, man klär sig väl i det man vill och känner sig bekväm i . Har ni inget snällt att säga, säg inget alls istället!

 2. Kul att träffa dig i verkligheten på Daniels studentfest. Vi gamlingar gick tidigt då ljudnivån var för hög för oss. Jag finns på insta Annkatrin Lind o är en glad amatörmålare nu när jag är pensionär. Jädrar vad snygg du var i verkligheten……o skorna kan man bara drömma om……hälsa din fina man o son från Rolle o mig !

 3. Hej fina Maggan, kul att träffa dig i verkligheten på Daniels studentfest. Jädrans snygg du var…. o din man o son var verkligen mysiga. Ljudet blev för högt för oss ”gamlingar” men vilken fest. Jag finns på insta Annkatrin Lind…..o Fb är nu som pensionär glad amatörmålare…..Ha det så bra o var rädd om dig !

 4. Anne skriver:

  Hej Maggan. Har ni kvar er fina dobberman? Inte sett han på ett tag. Voff

 5. Maja S skriver:

  Det är service det 🙂
  När man som kund blir kontaktad o får välja nytt.
  Där har nu skillnaden på märkesvaror o inte 👍🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..