Detox och träning

Reklam för egna produkter

Nu är ni många som frågar vad jag gjort för att gå ner i vikt. Jag har alltid varit en jojo-människa. Så DENNA gång hade jag tänkt undvika skrika it och skryta. Lite som att ropa ”vargen kommer” i mitt fall.

Rätt enkelt (konstigt nog) så här har jag gjort:

Började med en träningscrashcourse i Thailand. Chockade kroppen med regelbunden kost, träning och sömn. Äckliga juicer, yoga, thai chi, simning, boxning mm

Jag behöver snabba resultat i början för att ”tycka att det är kul”.

I min normala vardag, är pressen och stressen för hög för att KUNNA prioritera mig själv. (Nu hade familjen inget val)

JAG var tvungen att åka iväg för att bryta ett destruktivt mönster. Rensa mig själv, bearbeta jobbiga saker, landa och inte ”bara rusa fram med en ögonbindel”

På bilderna är det jag i september förra året. Innan Thailands resan

Efter Thailand så lärde jag mig att äta regelbundet. Var fjärde timma. Keso, banan, kvarg som mellis,

SEN LAGOMT stor frukost, lunch, middag. Mycket grönsaker mm

Grönsaker, kyckling, smoothie och äckligt grönkål haha

Regelbundenheten ÄR min magiska nyckel!

Vätska och fluff lämnade kroppen efter bara några veckor. TRÄNINGEN hjälpte hållning och bål.

Jag har slaviskt OXÅ tagit min All In One Boost och kört detox i 30 dagar. (Jämna mellanrum) Tycker att det hjälpt mig med onödig vätska i kroppen

Den här burken är på 10 dagar så jag körde 3 stycken men det är jag:)

Kosttillskott kanske inte är för alla, men för mig har det varit en magiskt kick!

När jag lämnade Thailand ca 5 veckor hade jag tappat ca 14 kg (vegetariskt kost, lite rännskita i ett par dagar, svettats, DETOX, träning (PLUS INGEN STRESS) tror att stressen påverkar mycket tyvärr

Jag har i MIN NUVARANDE VARDAG börjat cykla/promenera mer, äter nyttigare, mindre socker och dricker mer vatten än tidigare.

Jag kör löpmaskin på gymmet i 8km-1 mil när jag inte hinner gå ut på långpromis med hundarna. Jag simmar längder och gör lite övningar med gummiband hemma i sovrummet

Äter ALLT men försöker äta lagomt. Plockar bort bröd och pasta på veckorna. Unnar mig bröd, pizza, skitmat under helgerna.

NYCKELN är oxå, att NÄR man väl tappat lite kilon? Så ORKAR man mer. Man får MERSMAK! Mindre ont i knän, leder, höfter. Ett bättre flås.

Man trivs och vill inte tillbaks till att svettas bearnaisesås i vecken

Idag väger jag ca 53 kg har gått ner 22 kg

JAG SKA INTE FÖRLORA MER VIKT. Inte fint när man blir äldre (tycker jag) huden hänger inte riktigt med,

Men jag ska hålla mig här viktmässigt , fortsätta i mina rutiner och inte ändra något. Kanske bygga liiiite mer muskler och flås

Jag har faktiskt aldrig i mitt liv mått BÄTTRE! Känt mig starkare, eller friskare..

Nej, till er Om säger att det gått för fort. ”Jag är OSUND” Det stämmer inte.

Jag har inte hetsat, svultit eller gjort avkall. Jag har däremot varit sund och levt lagomt!!

RUTINER! Ät REGELBUNDET, och i mitt fall så tycker jag att DETOX och ALL IN ONE BOOST hjälp mig att lyckas ”komma hit”

Mina sommarfavoriter!

Lite repetition om detox:

Att köra detoxkurer har blivit allt mer populärt och i en värld där vi tyvärr äter mycket processad mat, socker, alkohol och annat som inte är bra för våra kroppar. Det kan upplevas som en snabb genväg till hälsa men det är det så klart inte. Det är inte det detox handlar om. Det finns inga genvägar vi måste se över vår livsstil med allt vad det innebär med kost, motion, stress och annat som påverkar vårt välmående. Med det sagt kan vi ibland känna att vi vill hjälpa kroppen att hjälpa sig själv, vilket är vad detox handlar om


Självklart har ni 20% rabatt med koden Magganvip. Om ni vill testa?

Produkterna hittar du HÄR! Om du vill läsa mer

Ps!!! FÄRG!!! Piggar oxå upp! Glöm inte det. Ett leende eller en komplimang kan göra min eller någon annans dag

  1. Lee skriver:

    Wow så inspirerande! Ska följa ditt exempel ❤️ Såååå snygg du e!!!

  2. Frida skriver:

    Mycket bra kämpat av dig! Du är en förebild<3 Jag har köpt detox burken men är lite orolig…. vänder det upp och ner på hela magen så man får springa på toa titt som tätt? tacksam för svar och önskar dig och dina fina familj en Glad Midsommar!

  3. Wow wow wow vilken resa du gjort. Jag är imponerad och så vacker du är ❤️.

  4. Emma skriver:

    Alla har olika sätt att gå ner eller upp i vikt. Själv droppade jag 15 kg när jag började äta ADHD-medicin 🙂 Hurra, det bästa beslutet jag tagit. Min oroliga hjärna försökte kompensera med skräpmat och socker men så fort jag började med mina älskade ADHD-piller så blev jag lugn, fick inga som helst hungerkänslor och glömde ibland att äta samtidigt som mitt humör inte blev så svajigt! Äter all sorts mat men har högre förbränning och orkar inte äta så mkt förens jag blir mätt. Så win-win. När jag åt antidepp vart det tvärtom…blev bara superhungrig och min stressade hjärna fortsatte vara stressad…så 20 kg upp då. Men nu är jag smal och jag ÄLSKAR det, även om det är väldigt icke-PK att säga det….hihi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..