ANNONS

Bröllops fotografering

/

Ungarn är lämnade i skola. Själv ska jag lägga mig i baksätet i bilen på parkeringen utanför hårsalongen (där stylingen inför fotograferingen äger rum) OCH SOVA k 40 min. Det var mindre trafik än jag trodde, så jag är tidig hehe

Fotbollskläderna tog en evighet att hitta, klippa naglarna, leta fästingar, städa undan frukost. Väcka tonåringar. Tvinga Louie att borsta tänderna är nästan omöjligt. Tar en evighet.Stressig morgon. Filip är bortrest, och jag snoozade lite för länge

Har fått ont i mitt öra igen. Ska till doktorn imorgon.

Keps till skolan, extrakläder, solkräm, matsäck. Tror jag fick med allt

Själv ska jag göra ett reportage för ett bröllopsmagasin idag. Så jag ska ha med mig egna skor, kläder mm

Jag har för MYCKET i huvudet nu. För många lösa trådar, och människor som drar i mig. Måste ta två djupa andetag och två steg tillbaks.

Frukost i bilen. Egg mcMuffin är en favorit.

10
134

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00