ANNONS

Morsdag, pizza och trädgård

/

Pizza, Netflix och soffhäng

Vilket fantastiskt väder, och va fin trädgården blivit under veckan vi varit borta. Jens Filips bror och hans kompis Christian kom förbi på lite poolhäng

Åh vad jag älskar våran matbordshörna, och de stora fönstren . Trots tonåringar i huset under veckan, så var det ovanligt städat och fint. SKÖNT! Skönt att komma hem och inte behöva kavla upp armarna direkt

Vi har slappat, barnen har premiärbadat i poolen. Charlie har en kompis på sleepover inatt.

Imorgon är det ”MIN DAG” rätt överskattat och fånigt brukar jag tycka. MEN det hade faktiskt varit riktigt mysigt om de större killarna SJÄLVA kom ihåg det, och gjorde något fint för mig. Det hade gjort mig varm i hjärtat. ;Man känner sig rätt ofta som en swish-maskin)

Något omtänksamt. Inget som kostar pengar, utan tanke. Kanske själva ställa klockorna på alarm och servera en kaffe på sängen? 🤣

Spontant önskar jag mig en sovmorgon av Filip (och en massage hehe)

Ska ta bort mina fransar i morgon eftermiddag. De kliar lite av allt saltvatten.

Måndag-tisdag filmar jag heldagar. Fotografering och lite reklamjobb. Har rätt mycket fix i veckan. Men fördetmesta kul fix och trixs

6
185

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00