ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Akademibokhandeln

VÄNNER NI KAN NU VINNA ETT LEVANDE PRESENTBAND!!!

/

I över 100 butiker och på nätet erbjuder Akademibokhandeln ett stort och väl sammansatt sortiment av böcker och inspirerande varor för alla som vill skriva, rita, pyssla, planera och förvara.

Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” sprider de läsning i alla åldrar. De erbjuder allt ifrån böcker, spel, pyssel och egna varumärken som Kollektion Stora A inom planera och skapa.

OCH nu inför sommaren och våren kan du vinna ett LEVANDE PRESENTBAND!!

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är följande:

  1. Fota ett inslaget paket från Akademibokhandeln
  2. Lägg upp bilden på Instagram
  3. Tagga bilden med #presentbandet och @akademibokhandeln (du måste ha en öppen profil för att kunna vara med och tävla)
  4. Skriv en motivering till varför just du ska vinna och till vilken fest du vill ha bandet

KLART!!! Hur kul vore det inte att få möjlighet att vinna denna dunder härliga upplevelse!!!!

Med tanke på att Akademibokhandeln är den optimala presentbutiken passar den här tävlingen som de nu har perfekt!!

Jag själv som har alla killarna och vänner som firas året runt, använder mig ofta utav Akademibokhandeln för presenter. Det är inte alltså endast då jag ska iväg på solsemestrar och ligga vid poolen med en pocketbok i handen som Akademibokhandeln har räddat mig. Utan även då presenter och icke böcker ska inhandlas. Ni vet vad vi tycker om effektiviseringen, alla saker på ett och samma ställe. VI ÄLSKART!!

AKB1

SÅKLART har min älskade Mumin fått några av Akademibokhandelns böcker i ”resa-bort-present” nu inför vår resa till Filippinerna. Nu kommer tant vara lugn och tyst under våra timmars långa flygresor hehe

AKB2

AKB3

En glad Charlie som fick en liten lördagspresent från Akademibokhandeln, nämligen GraviTrax. Ett kulbanesystem, där du kan bygga massvis med olika kulbanor. Kulbanor går alltid hem hos Charlie och hans kompisar. Det medföljer häftet med byggplaner och information, men här ligger det också lite i egna händer, fantasin kan användas flitigt i dessa byggnaden av kulbanor.

AKB4

När jag var på Akademibokhandeln nu så följde en hel del saker hem… bland annat detta dinosarieägg som blev en höjdare…

I helgen hade vi lekstuga med våra nya prylar från Akademibokhandeln. Vi skulle ge bort de till Louis kompisar men vi blev för nyfikna själva på presenterna så det fick bli till grabbarna istället denna gång… det blir alltså ett besök hos Akademibokhandeln snart igen för mer presentinköp.

AKB5
AKB6

Och ni vet hur det är i vardagen, måsten hit och måsten dit. Aldrig på ett och samma ställe mer än en kvart. Då passar det perfekt för mig att veta att jag har Akademibokhandeln 5 minuter bort (Mörby Centrum) när det blir som stressigast och presenter eller dylikt måste inköpas.

AKB7

Dinosarieteamat fortsätter.. Charlie har även fått upp ögonen för en gammal klassiker. RUBIKS KUB!! Hur kul, och klart den smarta i familjen ekonom-läkar-forskar Charlie löste den! Ha!

AKb8
AKB9

Pippi alltid ett säkert kort som mamma att köpa i vår familj. Hon går alltid hem hos grabbarna!!

Akb10
AKb11

Anders Bagges fina spel hundkaos, blev en favorit hos killarna. Jag tyckte själv att det var mysigt att sitta med Charlie och Loui på golvet och spela detta.

Ett enkelt spel, som går ut på att fånga tillbaka hundarna som har rymt. Roligt också att det medföljer frågor om hundar, kul tycker vi!

Allt blev en succé från Akademibokhandeln, kul!!

Och glöm nu inte bort att vara med i deras presentbandstävling!! Det är ju en perfekt tävling nu när man ska anordna en massa festligheter i vår och sommar. Det är typ som högsäsong för fester runt den här tiden! Tänk då vad roligt med ett band till festen!

Ni måste vara med i tävlingen!! Och annars rekommenderar jag er starkt att ta en titt förbi närmsta Akademibokhandeln, för en kik in i deras sortiment där ni kommer hitta presenter för alla åldrar och tillfällen!!

PÖSS

4
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00