Sallad, löv, eldar, gnäll, tv och frånvarande barn

Innehåller länkar för egna produkter

En snabb lunch innan Molgan och hans vänner kommer hit. Känner mig lite på krigsstigen idag. Lite låg och ledsen faktiskt.

Spontant är jag jag rusar omkring för att göra andra glada, men när man själv behöver hjälp? Då är alla som bortblåsta

Sallad med lax (bara stekt på ytan) med örtsalt, peppar/lime

Mache, avokado, gurka, tomat, majs och paprika…

Ljuvligt! Näsa rinner som en kran, men jag håller modet uppe. Pollen är inte att leka med så här års.

NEJ! Herregud, jag vet alla bränn-regler i min kommun. Helvete vad det jämt ska fram med linjal och pekpinnar i kommentarerna. Rök i luften, blabla?

Har ni inget viktigare för er?

Åk till återvinningen, kompost blabla.. Det gör jag oxå. Jag tänkte SJÄLVFALLET INTE ha en batteri och plast-brännar- fest här ikväll

Hur fanken gör NI som gnäller på ALLT ikväll, då varenda jäkla svensk (förlåt, menade medborgare, ej medborgare hen, nyanländ, Kanske kränker någon) kommer ELDA stor majbrasor runt hela Sverige ?! Ska vi förbjuda detta? Starta UPPLOPP, demonstrera, RASA?

Tänk på igelkottarna era jäkla-maj-brase mördare?

Jag tänkte köpa en liten, liten tunna och bränna lite kvistar och löv på tomten idag. Förlåt! Skiter i det TACK vare er och gör en vegansk gryta av avfallet. Ekologisk och egenodlad löv-soppa med ugnsbakade pinnar och ekollon.

ÅTERVINNING är ju det vi strävar efter idag. Och neeej, alla fallfruktsaktivister, jag kommer INTE att plåga några skrutt eller gamla äpplen. De får leva sitt liv i frihet

Annars? Mycket roliga planer för dagens hemligs jobb. Men tyvärr kommer barn lyss med frånvaro. Att få åka till Ibiza, mottaga swish eller låna lyxiga bilar är ok. Men att ställa upp på mindre roliga saker? Är inte liiika självklart. Nu har jag iallafall mutat Tristan med pengar för att få hjälp att bära med inköp av blommor och studsmatta under dagen (efter skola givetvis)

Kan vara en av de godaste salladerna jag ätit

På återseende!

Ps! Lagret börjar sina mina vänner. Alla vill ju vara förberedda inför sommarsolen. Vill du köpa på dig några av mina favoriter

ALL IN ONE LOVE

BEAUTYN för bränna och frisk hud

DETOX

ALL IN ONE BOOST (storsäljaren)

NATT (nöjd kund garanti)

Så passa på NU när du får 20% med kod Magganvip

Kram!

 1. Hej
  Har försökt nå er , fick av min läkare på bröstkliniken K-stad information om att det var totalförbud att ta era produkter !! om jag inte vill få tillbaka bröstcancern 😳 då msn inte vet studier på detta östrogen mm
  😢 trivdes så bra med dem speciellt mitt hår blev så fint … men vågar inte ta dem
  Har ni hört om detta innan att vården är starkt är emot naturpreparat …

  1. Ja, för då kraschar läkemedelsindustrin ..

  1. Hej,

   Vi respekterar folks olika åsikter kring kosttillskott.
   Vi som verkar i branschen lyder under Svensk egenvårds riktlinjer vad gäller innehållet i våra produkter. Vi följer de föreskrifter livsmedelsverket har och arbetar bara med certifierade fabriker.
   Vi använder naturliga råvaror, inga syntetiska ämnen eller utfyllnadsmedel.
   Vill du veta mer om våra produkter eller oss så får du gärna höra av dig till info@betteryou.se

   Vi hoppas verkligen att du får må bra och vara frisk framöver och passar på att önska dig en underbar sommar!

  1. Va är det sant! Har själv långtgången elakartad östrogenkänslig bröstcancer. Har ätit Maggans kosttilskott ända sen starten. Nu blev jag orolig, min onkolog har inte varnat mig om det.

 2. Sabbe skriver:

  Om nu vissa avskyr Magdalena så mycket, varför ens bemöda er med att följa henne? Sorgliga liv som låter avundsjuka komma in som ett monster och trycka ner allt i dess väg.

  Det är klart som f$# att man biter tillbaka på bloggen när man ständigt får dessa vidriga kommentarer med massa personangrepp. Hur mycket hade ni själv kunnat ta innan ni måste avreagera er?!

  Skit i alla dönickar Maggan, de lär alltid krypa på träskets botten och försöka dra ner alla andra. Och jag kunde bry mig mindre om du eldar säkert i en tunna på tomten. Om man nu ska snacka om röklukt…ska man klaga på när någon grillar….finns annat dom luktar med, t ex gödsel på åkrarna, ska bönderna sluta odla med?

  Om alla hade kunnat slappna av och låta folk vara som de är ifred..

 3. Du har ofta en taggig attityd mot oss läsare. Tycker det känns trist faktiskt. Isf att ta åt dig av kommentarer du inte gillar så kan du väl bara ignorera dem.

 4. Hej

  Om man äter detox, funkar det enbart. Eller behöver man äta boost också?

  Kram
  Sandra

 5. Det här med att hjälpa till hemma…klart du måste få hjälp av resten av familjen med allt arbete i trädgården! Det krävs ju många timmars arbete när man har ett hus. Tips: Hos oss har vi gjort så här att 1-2 dagar både på hösten och våren hjälper hela familjen till med utesysslor. Ingen betalning utgår! Däremot skulle jag dra in månadspengen om dom inte hjälpte till…Vi är en familj och då hjälps man åt. Har man hjälpt till dessa dagar kan dock belöning/betalning utgå för andra utesysslor om man känner för att hjälpa till mer hemma…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..