70-tals mode

Full fart mot inspelningsplats!

70-tals look idag

Skyldig? Hehe

Full rulle och fix inför festen….

 1. Det där känner jag igen, har en liten tax som
  heter Doris som är mej mycket kär men helt
  hopplös ibland.😏 Snygg dress, passar dej
  perfekt!!!💕

 2. Måste tyvärr säga att du har blivit för smal, även om du trivs med det så ser det inte hälsosamt ut i mina ögon. Men det är ju ditt val…eller?

    1. Vad är det som får dig att tro att din åsikt är den enda rätta så att du bara måste framföra den till de ”mindre vetande”? Du har fel, det här är ingenting du måste säga till varken Magdalena eller andra personer du ser eller träffar!

    2. Säger du till någon som är överviktig, men oj du börjar blir för tjock, ät lite mindre🙈😯nej jag skulle inte tror att du gör det!

  1. Den kommentaren behöver inte komma från en person som inte står Magdalena nära. Varför kommentera utseendet om man har något negativt att säga? Om hon var överviktig, skulle du då skriva att hon är alldeles för tjock? Det är inte din uppgift att upplysa andra om huruvida deras vikt är hälsosam eller inte.

 3. Tänk på att det är lika ohyfsat/otrevligt att kommentera att en person är för smal som det är att kommentera att en person är för tjock. Jag önskar att fler tänkte på det. Det är inte alltid självvalt att vara smal. Vi vuxna är förebilder och det är aldrig ok att kommentera någon annans vikt, oavsett övervikt eller undervikt, punkt.

   1. Exakt. Det är självvalt. Maggan är en vuxen kvinna som har rätt att se ut hur hon vill. Jag tycker du är superfin i allt Maggan!! ♡

   2. Muzen, dels missar du poängen precis som Terese påpekar och dels vet vi faktiskt inte. Vi vet bara det väldigt lilla Maggan väljer att dela med sig av.

 4. Vad fin du är Maggan! Du är så vacker i den hårlängden!! Men du är minst lika vacker när du väger några kilon till!! Kramar Cecilia

 5. Vill oxå gärna veta vad du kör för kost? Kan du inte snälla göra ett inlägg om det? Måste neråt nu men det går trögt, så vill jättegärna ha tips 🙏😘

 6. Wow ditt hår är SÅ SNYGGT!!
  Vad kul det är att se Lance i Lets Dance 🌟 han är superduktig, förstår att du är stolt ❤️❤️❤️

 7. Till alla puckon som inte fattar: det är inte utseendet jag pratar om, utan om hälsan, att banta ner sig själv till ett benrangel är inte hälsosamt! Sen tror jag faktiskt hon har tillräckligt ”tjock hud” för att skita i min kommentar om hon vill, men ni andra ska inte komma och säga vad jag får tycka eller skriva i ett öppet kommentarsfält, punkt!

 8. Jag har alltid varit rätt smal och alltid fått höra det att, guud va smal du är äter du inget! Många gånger har ja känt mig ledsen flr det är ingen som vet att ja kämpat med att försöka gå upp i vikt. Men det e precis som att det är ok att säga det. Såå trist m folk som tror dom har rätt att lägga sig i. Morr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..