Shorts, inspelningar och frissa

Nu är vilan över! Upp och hoppa! Inspelning tidigt i morse på Kungsholmen. Örat fullt av ljuvlig kräm. Det börjar ge sig nu. Skönt!! Tyvärr hör jag inget istället. Men det kanske bara är bra? Hehe

Sångkarriär? 🤣

En sväng till Catta som ska göra mig sommarfin inför kommande inspelningar

Nya slingor i botten och lite ljusare hairtalkextension för att lätta upp mitt mörka underhår. Ingen förlängning utan bara en lek med nyanser för att slippa färga/bleka och slita på mitt eget hår

Johanna min goe vapendragare kom förbi och lämnade lite kläder jag ska ha på en plåtning

Shorts kanske var i modigaste laget.

Tyckte ALLA skuttade runt i kortbrallor på stan igår? Iskallt! Dåligt drag

Nybakade polly-kakor

Efter Catta ska jag åks upp med en present till Barbro som ligger på sjukhus. Hämta upp lite saker till Hannah i Frihamnen, luftpussa Sophie (inte bäbis) för att sedan åka ut till Sigtuna och delta i Hannahs hemliga filmprojekt en stund.

Drago hemma, idag fick Sten hänga på👍

Lite kortare och lite ljusare 😍

skor DrMartens

Shorts och Linne HM

Tunika ZARA

Örhängen, vet inte vad märket heter tyvärr

 1. Hello
  Behöver påfyllning inför sommaren på all in one beuty kapslar! kommer det komma några fler erbjudande inom kort?
  Tack för en underbart trevlig, rolig och mänsklig blogg!!!!

  1. Kommer deal på söndag!!!
   Du kan testa om det funkar redan nu. Magganvip (kod) så hinner du innan det tar slut🤣🤣

    1. Men snälla
     Googla lite på vad du tror du behöver eller
     kolla Dr Mosleys serier
     så ser du att det i stort sett är GRATIS att vara
     Pigg och kry utan att nån ska behöva tjäna
     pengar på DINA brister

     1. Fast där håller jag inte med! Har ätit Beauty-kapslarna i 3 månader nu o märker jättestor skillnad på både hud, naglar o plus att man får lite fräsch färg.
      Visst, man kan vräka i sej mer grönsaker, frukt, bönor, linser o Gud vet allt, men det är ju inte heller gratis precis. 299:- för en månads förbrukning (innan rabatt, som det är ibland) tycker inte jag är hela världen… Går du o köper mängder med grönsaker så tjänar ju ICA-handlaren på DINA brister där också. Skall tillägga att jag redan äter jättemkt frukt o grönt, men uppenbarligen inte tillräckligt då jag märker sån skillnad när jag tar Beautyn.

   1. Alltid supersnygg! Men jag oroar mig lite för din vikt, du har rasat väldigt mycket och är minst lika snygg när du väger några kilo till. Jag har följt din blogg länge och älskar hur du bjuder på dig själv och ditt liv, det känns som att du blivit en kompis (hur konstigt det än låter) och nu känns det lite som att jag oroar mig för en kompis. Jag har själv erfarenhet av att ha bantat och sedan liksom fastnat i ett mönster av att äta så lite som möjligt trots att jag vägde mindre än mitt mål hade varit. Det är så lätt att fastna i ett sådant tankemönster. (Nu kanske det inte alls är så för dig, i så fall: strunta såklart fullständigt min kommentar!) Ta hand om dig ❤️

    1. Jag har inte tänkt på det på samma sätt utan frågar bara hela tiden hur hon gör för att hålla vikten 🙂 Men du har rätt nu när jag tänker på det.
     MEN jag tror att det kan vara vinkel på bilder, vika ut foten när man står 🙂 och framför allt filter.

     1. Hur man viker ut foten ❓Har det nån som helst betydelse för vikten undrar jag 😂
      Näe, men tunn som en planka är hon men egentligen ska vi fullständigt skita i det! Skit i om folk är smala eller tjocka och ge fullständigt tusan i att påpeka vilket som! Skriv istället om ni tycker hon är snygg i håret, glasögon osv ( fast nästan alla glasögon förfular hennes fina ansikte enligt mig, så jag kan inte skriva hon är snygg i dem, men ni som tycker det kan skriva det)
      Men ge tusan i folks vikt. Har någon rasat några kilo och ni undrar HUR? Tja, vet ni inte det så googla tycker jag. Finns miljoner sätt att både gå ner och upp i vikt på.
      Min ÄRLIGA mening är att hon är SMAL, men inte tusan behöver jag veta varför

  1. Lil, jag håller generellt med dig: man ska inte påpeka om folk är tjocka, smala, etc. Jag tvekade länge i hur jag skulle göra, men eftersom Maggan här fick en kommentar om att hon var smal och snygg (som om det alltid vore samma sak) så kände jag att det var rätt att uttrycka min oro. Ska man inte kunna göra det? Jag bryr mig verkligen om henne och hoppas innerligt att hon inte har fått ätstörningar (vilket tyvärr är så lätt att få i vårt utseendefixerade samhälle, jag vet ju tyvärr det och i mitt fall insåg jag inte på allvar att mina tankar var osunda förrän en vän uttryckte oro för mig). Kanske var det fel av mig, jag vet inte.

 2. Kanske inte någon tröst men jag har samma problem som dig med mitt vänstra öra. Har fått örondroppar i 7 dagar hjälpte inte. Fick sedan antibiotika i 7 dagar. Hörseln är nu tillbaka men har fortfarande något irriterande sus i örat. Något bättre alltså. Ingen klåda längre som väl är. Kanske kan hjälpa något att du inte är ensam med besvären. Det blir bättre sakta men säkert.

  1. Håller med om suset. Det höll sig i flera veckor för mig, tyvärr. Hade jättesvårt att vara i rum med många människor som pratade, det gick rakt in i hjärnan… 🙁

   Fick antibiotika i två omgångar när det spred sig till nästa öra. Var stendöv… 🙂 Fy vilken sjukdom och innan jag fick det själv hade jag inte hört talas om det. Tyvärr är jag fortfarande påverkad efter två år och det susar till och från.

   Krya till er alla som har denna inflammation!

  1. Ja jag vill också veta mer om Sophie!
   Hon och Maggan är ju liksom ens cyberkompisar..haha. Har hon fått barn, vad blev det och hur går det för henne och bebisen.

 3. Skönt att du mår lite bättre, du ser ut som Hannah när du ligger i tvätten hos frisören 🙂 Så lika där! Hoppas att du får en bra dag. Jag äter dina fantastiska NATT och Natural Beauty (herregud vad brun man blir hihi skönt att man inte behöver sola lika mycket längre när man äter de) KRAM fina du<3

  1. Cecilia: Hon är väl i högsta grad normal, viktmässigt? Snygg och fräsch, jättefin kropp. Tänk att se ut sådär efter 5 graviditeter…bra kämpat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..