Legat ner, och låtit örat vila. Jag är inte sjåpig, men den här örongångsinflammationen har inte varit någon lek.

För mycket AirPods tror jag är boven. Går ständigt med något instoppat. Nu blir det stora och luftiga hörlurar i stället.

Pyjamas, alvedon och massor av öronkräm. Skulle ha filmat idag. Ställde in. Lägger allt krut på imorgon och på fredag istället

Filip har varit en klippa, och fixat med ungarna så jag har kunnat lägga mig tidigt varje kväll. Att ligga still på sidan har hjälpt.

Vackert vår väder! Måste röja upp på tomten. Men jag är LAT, tråkigaste som finns. Måste googla nätet efter någon billig trädgårdstomte. Ångest av bara tanken.

Plantera blommor är kul, men kratta grenar, plocka skräp och hundskit ligget inte högst på listan just nu.

Tog mig till Maxine efter att ha lämnat barnen. Måste göra mitt bästa för att gömma svullna ögon och trött hud

Ju mer desto bättre. Slipper tänka på smink och mascara. Bästa treatet som finns, när man inte orkar med något.

Lite pollen på det, sen har jag gnällt färdigt.

 1. Pingback: Suzie Weathers
 2. Usch, hoppas det snart går över. Har också börjat känna av pollen, ska tydligen bli mycket av det i år….men det säger de väl varje år 🙂 Vår tomt är katastrof, ett stort hav efter all snö som snabbt smält och duktigt med lera! Krya på dig. Kram

  1. Nej, de säger inte varje år att det ska ”tydligen” ska bli mycket. De visar pollenprognoser och i år är det mycket redan nu.
   Mitt råd till Magdalena när det gäller trädgården är nr 1. Ta bort hundskiten efter varje gång. Våra hundar skiter aldrig på tomten å då har vi ändå STOR tomt. Vi går med dem två ggr om dan.
   Nr 2. Det är faktiskt rätt avkopplande att rensa upp på våren när solen kommer och fåglarna kvittrar. Frisk luft.
   Nr 3. Engagera familjen i trödgårdsrensandet och lägg pengarna på vad en trädgårdstomte skulle kosta på nåt kul eller gott till hela familjen istället.
   Nr 4.Asfaltera 😂

 3. Krya på dig Fina Maggan.
  Har du lagt om din kost? Du har bara rasat i vikt och verkligen klarat av att hålla den. Du är alltid fin men jag undrar så hur du gjort, vill få tips.

 4. Ta Ipren ist, Alvedon är inte antiinflammatorisk 🙂 Enligt min erfarenhet brukar inte hörselgångseksem göra så ont, kan det ha utvecklats till öroninflammation ??

  1. Hej!
   Det verkar vara olika, jag har haft hörselgångsinflammation 2 vårar på raken och det är det absolut värsta jag råkat ut för.. Tryck i båda öronen o känslan av att vara instängd i sitt eget huvud.. Vidrigt!!! Aldrig varit något öronbarn o fattar inte varför detta måste uppstå i vuxen ålder…

 5. Hade oxå nyss hörselgångsinflammation. Fick börja med den där vidriga krämen som man hade lock i örat av jämt. Hjälpte inte så fick Kåvepenin sen å nu är det bra. Krya krya

 6. Hoppas du snart kryar på dig! Jag fick örongångsinflammation av öronproppar (gula skumgummi) och har nu bytt till silikon-proppar och aldrig haft besvär 🤗

 7. Blir liksom inte du alltid dålig när vardagen kryper på?😂😂Jag känner nämligen igen mig😂🤦‍♀️Så fort ” måsten” och rutiner gör sig påminda känner jag ganska genast efter😂Vem vill liksom tillbaka till rutiner och tråkigheter? Gillar din blogg och har så mycket likheter med dig så det ör ruskigt🙌
  Älskar det!
  Kram

 8. Stackars dig. 💕 Prova ta en tops, doppa i olivolja och smörj örat. Ett gammalt husmoderstips från en italienska. Såg din vän på nyheter idag. Väktarn fån tunnelbana. Hon borde verkligen få en plats i riksdagen. Hoppas något parti värvar henne. Synd att jag inte visste i förväg, hade gärna varit med och demonstrerat. Du har ju en perfekt plattform att göra reklam för henne. Fina vänner du har.

  Krya på dig och rengör lurarna ofta.

 9. Jag har kronisk hörselgångsinflamation (ibland mer och ibland lindrigare) så jag förstår exakt hur du har det. Det finns örondroppar som innehåller kortison som är som vatten, dvs torkar efter en stund och ger inte den där geggiga lockkänslan som man får av krämen. Gå till doktorn och be att få byta. OCH peta inte med fingrarna eller tops. Jag vet att det är frestande men det förvärrar bara.

  1. X, ååh snälla gå till en duktig homeopat istället. Jag lovar du får hjälp..Kortison är sinnessjukt skadligt och döljer bara symptomen, botar dem inte.
   Jag hade så många olika kortisonpreparat i hårbotten när jag hade psoriasis. Jag drack KS under 4 veckor, 1 mts morgon och kväll aldrig fått tillbaka psoriasisen, å det är 4 år sedan nu. Men min hårbotten känns fortfarande känslig där jag härjade med kortisonet.
   Snälla…Prova iaf. KS i örat Kolloidalt Silver…inte mer kortison.
   Stor kram

   1. Hur vågar du rekommendera rengöringsmedel för och dricka ?trodde den skiten var borta på marknaden numera,vill påminna om det är förbjudet o dricka,skura toan m går bra

    1. Det är absolut inte förbjudet. Du använder det för att rena ditt driksvatten tex.= du dricker det och det är helt ofarligt. Läs på lite innan du skriker ut din avsky. Jag har använt det i många år.

     Det är miljoner människor världen över som använder det. Det som däremot ÄR farligt är tex kortison. Det förstör hudbarriären. Vilket istället skapar irritation och ständigt skör hud, som lätt blir infekterad igen. Vilket leder till ännu mer preparat.

     Jag droppade KS i mitt öra när jag hade en öroninflammation på G. Läkaren skrev ut kortisondroppar, som jag aldrig tog. med KS i örat försvann det på 2 dagar, helt och hållet. Inga biverkningar och det kom heller ej tillbaka.
     Det är silvervatten, inget annat. Silver är föregångaren till antibiotika. Man lade silvermynt i dricksvattnet för att hålla det fritt från att bli dåligt av bakterier, mögel eller virus.
     Så, läs på istället för att såga något som hjälper människor världen över.
     Å vill du inte ta till dig, fine 🙂 det är din förlust, inte min.

    2. KS kollodialt silver används på brännskadeavdelningen på Linköpings Universitets sjukhus! Så du får nog ta o läsa på lite!
     KS är bra till mycket!

     1. Rekommenderar också kolloidalt silver
      Har själv haft problem med örongångsinflammation och är det enda som funkar helt

 10. Vet ej vilken sort du fått till örat men jag får Locoid droppar ej kräm det brukar ta skruv då det är ett starkare kortisonpreparat. Eftersom jag är hörselskadad så får jag ofta hörselgångsinflammation. Hjälper det inte be om en kur antibiotika. Krya på dig Maggan <3

 11. Önskar att jag kunnat vara uppe o pulat på i min trädgård.. Skadat mej så just nu kan jag inte gå o utan inkomst är jag tvingad att hyra ut mitt hus mitt nya hem bli en husvagn. Så när öronvärken släppt är du på topp igen o det är fantastiskt att fixa i Trädgården ro för själen Ha en bra dag O Lance är så duktig på dansa en ny kärriär för honom kanske

   1. Det är väl inte smutskastning. Bloggbevaknibg kollar andra bloggares (ofta ) bluffar och den här sidan kollar tydligen bloggbevakning. Tja, nåt ska man väl göra om man inte klarar av ett 9-5 jobb med rutiner och fasta tider.
    Men smutskastning,näe. Det som jag ”stör” mig på är väl att länken om detta hade inte här att göra ( men.. vem ORKAR läsa❓)

 12. För mig är de meditativt att vara ute o påta i trädgården, krattar o donar, tar en break med en bra bok och kaffe eller en kall öl nu när solen värmer på, sen dona lite till, lyssna på musik eller nån dokumentär. Må gött!

 13. Har hörapparat i båda mina öron och åker på inflammationer i hörselgången med jämna mellanrum. Testa att doppa en bomullstuss med asolsprit och ha i örat över natten, har fått denna ordination av öronläkare. Det hjälper mig varje gång :-).

 14. Köp TREkZ titanium istället för hörlurar,då kan du lyssna utan att ha något i öronen, funkar jättebra. Krya på dej fina Magdalena

 15. Hej Maggan 🌸 Vad gör du för ansiktsbehandlingar? Jag är 42 år och känner att jag skulle vilja ”pigga upp” ansiktet lite men blir helt förvirrad över alla olika behandlingar som finns. Så tips på en eller flera behandling mottages mer än gärna! Kram Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..