Legat ner, och låtit örat vila. Jag är inte sjåpig, men den här örongångsinflammationen har inte varit någon lek.

För mycket AirPods tror jag är boven. Går ständigt med något instoppat. Nu blir det stora och luftiga hörlurar i stället.

Pyjamas, alvedon och massor av öronkräm. Skulle ha filmat idag. Ställde in. Lägger allt krut på imorgon och på fredag istället

Filip har varit en klippa, och fixat med ungarna så jag har kunnat lägga mig tidigt varje kväll. Att ligga still på sidan har hjälpt.

Vackert vår väder! Måste röja upp på tomten. Men jag är LAT, tråkigaste som finns. Måste googla nätet efter någon billig trädgårdstomte. Ångest av bara tanken.

Plantera blommor är kul, men kratta grenar, plocka skräp och hundskit ligget inte högst på listan just nu.

Tog mig till Maxine efter att ha lämnat barnen. Måste göra mitt bästa för att gömma svullna ögon och trött hud

Ju mer desto bättre. Slipper tänka på smink och mascara. Bästa treatet som finns, när man inte orkar med något.

Lite pollen på det, sen har jag gnällt färdigt.

 1. Elin skriver:

  Hej Maggan 🌸 Vad gör du för ansiktsbehandlingar? Jag är 42 år och känner att jag skulle vilja ”pigga upp” ansiktet lite men blir helt förvirrad över alla olika behandlingar som finns. Så tips på en eller flera behandling mottages mer än gärna! Kram Elin

 2. Tina skriver:

  Köp TREkZ titanium istället för hörlurar,då kan du lyssna utan att ha något i öronen, funkar jättebra. Krya på dej fina Magdalena

 3. Ullis skriver:

  Har hörapparat i båda mina öron och åker på inflammationer i hörselgången med jämna mellanrum. Testa att doppa en bomullstuss med asolsprit och ha i örat över natten, har fått denna ordination av öronläkare. Det hjälper mig varje gång :-).

 4. Anna skriver:

  För mig är de meditativt att vara ute o påta i trädgården, krattar o donar, tar en break med en bra bok och kaffe eller en kall öl nu när solen värmer på, sen dona lite till, lyssna på musik eller nån dokumentär. Må gött!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..