Bilar och bröder

Sista bilturen, innan den lååånga turen upp mot Stockholm.

En sväng till vår gamle och mycket kära vän Djon

Filips bilintresse är verkligen åt det extrema

Tillbaka till framtiden?

Bläää, ont i örat. Enda sättet att få det att sluta dunka är att ligga ner😫

Får trotsa säkerheten i bilen upp och lägga mig i bagageluckan eller något. Panik av bara tanken på att sitta. Panik av bara tanken på att flyga.

Kan inte heller stanna kvar här. Har väldigt mycket jobb hela veckan

Fick den här bilden skickad till mig precis. Älskar att få ”nya bilder” på Isak.

Tänkte du oxå på det i fredags, slående lika?

Vila en stund. Filip får packa och städa. Jag orkar faktiskt inte…

 1. Muzen skriver:

  Ska ni skaffa fler barn?

 2. Anita skriver:

  Du skall alltid ha fetvadd i örat när du tvättar håret osv, så du inte får in vatten i örat som torkar ut och sedan blir det eksem.

 3. Marie skriver:

  Tänker ofta på din fina Isak,har själv en son med diagnos som varit väldigt strulig. Så när krafterna tar slut och allt känns skit. Tänker jag att jag är glad att han är vid liv och får nya krafter. Din fina son har nog berört många Maggan . Som jag har förstått så har flera av dina barn diagnoser. En idé är att du kan upplysa lite mer med din blogg allt vad det innebär, märker på ens omgivning att dom tror dom vet men man märker att dom förstår igentligen ingenting.

  1. Fia skriver:

   Ja vilken bra idé. Jag har också påpekat det tidigare att det skulle vara ” skönt” om hon kunde delge oss lite mer om barnens problematik och hennes egna diagnos och hur hon löser det vardagliga kaoset som faktiskt uppstår med flera barn samt ev förälder med npf.
   Det skulle kännas som både tröst samt att man kan få olika tips på hur man kan lösa olika situationer etc. Vi är många familjer som lever med bokstavsbarn, men få vågar visar ”baksidan” av det hela.

  1. agnes skriver:

   Då får du väl vara lite lite tydligare mot din omgivning då…..Faktum är att alla kroniska åkommor kräver ständiga förklaringar ,samtal,uppföljningar med”omgivningen”.Magdalena vill nog inte lämna ut sina barn/ tonåringar till allmän beskådan.Finns andra bloggar för dylikt!! Hon berättar ju ofta om vardagstjatet, bupmöten mm.Där tycker jag faktiskt gränsen går.Som sagt ; finns massor att läsa i bloggar och liknande.Omgivningen är förälders roll att jobba med, ingen med åkommor,diagnoser åker på en räkmacka.Dock en sak,de man ser genom åren på bloggen ,så drar alla åt samma håll,berömvärt!!

   1. Lil skriver:

    Hon lämnar ju redan ut hela sin familj med och om i stort sett allting så om hon skulle skriva om barnens diagnoser eller sin egen ( om de har några ) så vore det väl inte konstigt. Kaos beskriver hon ju redan så bra och ofta.
    En sak som jag reagerar l i t e ”negativt” på för övrigt det är att Lance inte får vara sin ”egen” person utan ska jämföras titt som tätt med döde brodern. Självklart är de LIKA till utseendet, konstigt vore det annars. Men låt Lance få vara Lance och minns Isac som han var utan jämförelser. Alla människor är ju en egen person.

    1. Anonym skriver:

     Nej du Lil det är inte alls självklart att de är lika .. eftersom de har olika fäder och Isac kunde varit en total kopia av sin far , som han för övrigt har väldigt många likheter med .

     1. Lil skriver:

      Jag sa att det är inte konstigt att de är lika. Många syskon är det. I det här fallet kommer de största likheterna fr mamman tror jag. Alla syskon är inte lika varann men just de här två är det och det är inte konstigt. Min åsikt är i alla fall att låta Lance vara en EGEN person

   1. Eva skriver:

    Mellanslags knappen. Den ligger nere i mitten på tangentbordet.

    1. Eva skriver:

     Agnes

     1. Muzen skriver:

      Hahahahaha! 1-0 till Eva 🤭

  1. Marie har du verkligen barn med diagnos ? Du lägger fram det väldigt klumpigt när man har diagnos eller har barn med diagnos hanterar man det väldigt olika. Men man är liiite mer förstående med andra som har det i sin vardag och har det i sig själv.

   Jag satt igår faktiskt och såg direkt sänd föreläsning just om olika diagnoser på kanal 1 eller 2, en mamma/författare/föreläsare till dotter med diagnos.
   Så bra hon la verkligen fram fakta och hur barn med diagnoser ska bemötas och hur man ger dom rätt verktyg.
   Sen hur diagnoserna yttrar sig på olika sätt man kan ha blandade diagnoser i ett och då har man många olika svårigheter i ett…herre gud jag fick verkligen en tankeställare hur det måste vara kaos för personerna.
   Jag har jobbat med barn och vuxna med diagnoser men inte på djupet som den här tjejen la fram det. Hon borde komma och föreläsa på skolor,förskolor mm. Speciellt hur det yttrar sig hos flickor /pojkar och hur olika det kan se ut.

   Hyperaktiv och sen boom ner…går på i ett sen bara down..

   Hjärnan går på men verkligheten hänger inte med gud så jobbigt gäller verkligen för omgivningen att bemöta på rätt sätt.

   Många kreativa personer har diagnoser klarar inte vanliga 7-17 livet..

   Gå in och kolla på svt play gick på dagtid.

   1. Marie skriver:

    Vad menar hur var jag klumpig? Min son har hamnat i massa skit innan han fick medicin. Och tror man att nu ska man väl få ha en lugn stund så händer alltid något. Det jag menar med Isak är att även när jag har det kämpigt med min son så ska jag ändå vara tacksam att han är i livet, Maggan har inte den turen. Och Isak berör mig väldigt djupt pga det jag hört Maggan berätta i poddar och här på bloggen.
    Många i ens omgivning tror adhd bara är bråkiga barn som har svårt att sitta stil och slår föräldrarna näven i bordet så borde dom skärpa till sig.
    Så eftersom Maggan har en stor blogg så kanske folk läser och tar till sig hur en vardag kan se ut med barn med diagnoser.
    Och ja jag har verkligen ett barn med diagnos. Tycker du ska läsa om mitt inlägg med mindre kritiska ögon.

 4. Otroligt fin bild på Isak. Han ser busigt lycklig ut!

 5. Maria skriver:

  Hej Magdalena!
  Har du tips på var man bäst kan köpa glasögon med styrka?
  Kram

  1. Lil skriver:

   Du ser väl tv reklam och har tillgång till Google?
   Finns massor av ställen, synsam, synoptik, favoptik ( på nätet ) mm mm. Men kolla priser för är du som jag måste man se till få bästa priset.

  1. P skriver:

   Hos alla glasögon butiker/optiker??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..