En lång och mysig helg har nått sitt slut. Inte suttit ner i en sekund. Örat värker, men jag fick en bra kräm av läkaren.

Allt är svullet och rött i örat. Jag har en örongångsinflammation och örongångseksem. Insidan ser ut som fiskfjäll, torrt rött och irriterat.

Brännbolls turnering vid Stens huvud. Vi grillade korv och solade

Påskmiddag med Larsson plus vänner

Mat, lekar och mycket skratt

Hemfärd i morgon.

TACK YSTAD FÖR DENNA GÅNG ❤️

 1. Hei så fin en kjol du har på dei.vart är den kjöpt?? :))

 2. Din stackare. Hade hörselgångsinflammation och eksem i höstas. Absolut värsta smärtan jag upplevt. Var så svullet så läkarns inte kunde se in i örat alls. Men var försiktig efteråt. Mina öron strular fortfarande. Kliar och torra hela tiden.
  Älskar din blogg och din personlighet. Fortsätt va den du är 🖤

 3. Hej Maggan!
  Tack för jättebra blogg som jag läser varje dag.
  Är jättenyfiken på tips från dig om hur du håller vikten trots kalas/korvgrillning mm? Själv tycker jag det är svårt att njuta av allt och samtidigt hålla min vikt efter att jag gått ner men du ser ut att klara det så bra. Tips? Tack 🙂

 4. Asa skriver:

  Jag är inte Katt-Ewa (eller vem det nu var som gnällde hela tiden) MEN blev lite förvanad över att ni hade brännbollsturnering vid Stenshuvud! Det är en nationalpark med fasta regler för att skydda det som utgör det till just en nationalpark. Inte ens pa sommaren ligger det mycket folk pa stranden just där för att detta respekteras av de flesta människor.

  1. Ammi skriver:

   Info om Stenshuvud

   I nationalparken finns gott om rastbord där man kan äta matsäck. Vid naturum hittar ni toaletter, väderskydd och en grillplats. Dock måste ni ta med egen ved/grillkol om ni vill grilla. Det finns även en stor äng som är utmärkt om man vill spela brännboll eller fotboll. Här hittar ni även vår mini-hinderbana, skoj för både stora och små.

   Välkommen

   1. Tack❤️ blev så matt att ja inte orkade försvara mig

    1. Ja, oerhört tröttsamt med dessa pekfingrar! @Ammi @magdalenagraaf

     👈👉☝️👆🖕👇 Tröttsamt!!

  1. ES skriver:

   ASA.. Ta reda på fakta först innan kommentarer😖

 5. Suss skriver:

  Ajaj, det gör ont det! Jag fick hörselgångsinflammation av att gå med hörlurar som man har istoppade i öronen. Gick med dem på jobbet ganska många timmar på dagen och det gjorde att det blev instängd miljö och kliade. Sen blev det tillslut inflammation och jäklar i min lilla låda vad ont det gjorde. Tänkte att det kanske kan vara det? Vet att du nämnt att du lyssnar på ljudbok och kan misstänka att du har lurar då? Bara så du vet att det KAN vara en anledning. ❤️

  1. J skriver:

   Ja, ont är bara förnamnet.. jag har fått utskrivet cortisondroppar – Diproderm, att droppa i örat/öron vid behov, svider som attans 2 sekunder sen kommer en aaahkänsla och problemet borta, tills nästa gång. Dessa droppar har iaf gjort att det blir längre mellan gångerna, tack å lov.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..