Ensam lunch och hotellnatt

Reseselfie..

Hannah, Filip och resten av skaran är kvar i Ystad. Jag åker fram och tillbaks till Stockholm för att stötta Lance i kväll.

Ensamlunch och hotellnatt

Nu ska jag vila i en timma. Tror faktiskt att jag fått öroninflammation. Det knastrar, sprakar och värker i det vänstra örat 😫

Blir upphämtad runt 18, efter Lets Dance ska jag direkt i säng… Passa på att sova, tidig hemfärd mot Ystad imorgonbitti.

Glöm inte att titta ikväll. Tycker ni Lance är fin och duktig. Glöm inte bort att rösta❤️🙏🏻

 1. Åsa skriver:

  Hej! Vilka snygga glasögon, var kommer de ifrån? Märke?
  Mvh Åsa

 2. chris skriver:

  Lance och Linn ,fantastisk dans ,dessutom ett elegant par👌

 3. Vilken duktig son du har! Men jag måste fråga vart kommer byxorna ifrån?

 4. Mia skriver:

  Såå duktig Lance är och verkar så vuxen. Tvärt emot hur han visades i sin ty-show Lance vs livet. Så gräsligt illa han uppförde sig då han skulle på Discjockey kurs. Jag hade inte velat se min son så nonchalant och dryg. Ingen hänsyn till andra människar. Men NU…. hoppas han behåller den livsastilen han verkar fått ta nu.
  Håller på honom nästa vecka också!

 5. Jennie skriver:

  Jag har följt din och Hannahs bloggar sedan ni började blogga. Jag har er på min läslista och läser nästan varje dag men är dålig på att kommentera. Läste din blogg med vemod 2014 och grät en skvätt med varje inlägg. Din sorg och glädje i rutan igår gick rätt igenom. Den var svår att missa. Så fantastiskt stolt du borde vara över dig själv, Isak, din och Magnus relation, Lance och alla dina andra fina ungar.

  Ge Hannah en styrkekram med, snart vänder det!

  Och heja Lance, du och Kristin kommer vara i final tror jag.

  Kram Jennie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..