Nextory

I samarbete med the one and only NEXTORY

Mamma har du sett den nya serien på tv? STÖRST AV ALLT , om tonåringarna i Djursholm?

-Nee, jag har inte sett den, men jag har lyssnat på boken.

-Va!!!? Är det en bok?

Haha!! Jepp killar, det är en bok, skriven av Malin Persson Giolito

Tänkte på det igår. Små barn läser man för jämnt. Men med åldern, och med åren (iallafall för mina barn) så tar filmer och lathet över.

Jag har gett mig sjutton på att försöka guida in mina större barn in i böckernas värld igen.

Böcker! Fantasi. Ingen annan som skapar ”bilden” karaktärerna, ingen tänker åt dig. Ordförrådet, och att alltid ha ingången och tillgång till en ny värld i mobilen.

Barnen ÄLSKAR tv-serien ”STÖRST AV ALLT, är du nyfiken på den? Så tycker jag att du laddar ner den HÄR! Och läser/lyssnar på den, innan du ser den på dumburken

Boken är fantastisk! Och så oerhört bra skriven. Läs den, eller lyssna på den.

Jag personligen ÄLSKAR att lyssna! När jag kör bil, i väntan på saker, innan jag ska somna (använder mig av sömnfunktionen) lagar mat, sitter hos frissan, gör fransar

Just nu lyssnar jag på min favorit!!

Finns det EN människa jag skulle vilja tillbringa en dag med, så är det GW!! Han är mitt litterära FRIKORT

GW är oxå pappa till Malin som skrivit boken ‘störst av allt’

Ps, vilken bok kommer EFTER den döende detektiven, vet du det? Besatt, måste lyssna på fortsättningen

Idag ska jag och Drago vara fotomodeller. Vad kan vara mysigare än att drömma sig bort till super-salamin i någon timma, när man sitter i ”det tråkiga sminket?

Jag lyssnar i snitt på bok ca 4 timmar om dagen. Sjukt mycket egentligen. MEN lyssnar man så har man mer möjligheter. Jag har alla mina nedladdade böcker i ”läsform” oxå, så det går att mixa och byta

Nu mina vänner! Som jag under flera år tjatat. Har du inte testat? GÖR DET!

Och passa på nu! Med min kampanjekod MAGDALENA, den hittar du HÄR! Så kan du lyssna GRATIS i 30 dagar utan bindningstid (som ny medlem)

Rekommenderar?

Mina senaste är alla NESBO’s böcker, BRÄNN ALLA MINA BREV med Schulman, STÖRST av allt, och GW SÅKLART, plus mina egna böcker

En sovande filmstjärna och fotomodell

Köttsoppa i påsen till syrran. En kaffe i farten. Tänkte överraska henne idag. Gjorde storkok igår. Hannahs favoritmat

Kött som faller sönder, sälta, grönsaker, potatis och gnocchi (istället för klimp)

Så vänner!

Testa NEXTORY gratis i 30 dagar.

Efter 30 dagar? Så får du surfa in här igen och TACKA mig för både boktips och erbjudande hehe Du kommer bli HOOKED

Nextory och registrering hittad du HÄR!

Nu ska vi börja fota! Syrrans tur i sminket

Kram

 1. Ja Nextory är kanon! Har haft de flesta förlagen men är mest nöjd med nextory faktiskt. Har lyssnat på läckbergs nya bok i helgen men måste säga att jag blev lite besviken.

  Den var absolut inte dålig det vill jag inte säga men hade inte förväntat mig den som sådan. Hon vill väl byta bana lite o skriva om något annat o de förstår jag men jag vill ha de gamla stuket ja! Någon mer som läst/lyssnat? Vad tycker ni om boken?

  1. Håller med Charlotte! Älskar Nextory men gillar inte alls Läckbergs senaste, tur att det finns sååå mycket mer att ladda ner. Toppen för dottern 16 år som har både adhd och dyslexi, hon har aldrig haft tålamodet att läsa ut en bok tidigare. Nu lyssnar hon nästan jämt och fått mycket lättare att formulera sig när hon skriver. Använder så mycket nya ord så hennes bokmal till mamma (som numera nästan bara lyssnar) blir alldeles lycklig!

 2. ” Den sanna historien om Pinnochios näsa” heter boken som kommer efter den du läser nu. Den och alla de andra nästkommande böckerna är verkligen kanonbra!

 3. Hupp, måste blivit snurrig? Åkte inte Hannah till flickorna igår? 🙄 Eller har de fått komma med hem till nya fina huset? ♥️🤗

 4. Jag har försökt att lyssna på böcker men det blir fail varenda gång :/ Är nog för gammalmodig trots mina 40 år fyllda 😂 Men ja föredrar riktiga böcker, är likadan med tidningar, men ja ska absolut ge det en chans till med ljudböcker med ditt erbjudande.. Tack för en superhärlig blogg, både du& din syster är helt ljuvliga ♥️

 5. Böcker är bäst. För alla åldrar. Böcker tar dig med till så många fantastiska platser och möten med spännande personer. Och så du skapa dina egna bilder. Istället för att dumglo på en skärm. Säger inte att det bara är dåligt med skärmar (om det inte blir för mycket och ofta förstås), men de kan aldrig jämföras med en bra bok. Som du slukar, och som slukar dig. Kram!

 6. Försöker o försöker med ljudbok, det går ibland. Men oftast tycker jag att jag har svårt att koncentrera mig.
  Älskar annars böcker, har ett helt lite bibliotek hemma!
  GW försökte jag med en gång, den tråkigaste bok jag läst! Gick inte att läsa klart, höll på att avlida av tristess..
  Däremot gillar jag Ahnhem, Kallentoft, Läckberg, Anna Jansson, Peter Robinson, Stephen King, m fl, m fl.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..