Fotografering för REEBOK

Sorry för frånvaro! Jag har inte haft en sekund över för blogg. Suttit i hetastolen sedan 06.30 i typ två dagar. Ena dagen det där hemliga jobbet som jag inte får prata om, och igår så gjorde vi en stor kampanj fotografering för REEBOK

Jag får bara lägga ut vissa bilder som inte avslöjar höstens kollektion för mycket.. såklart

Reeboks kläder blandat med vanliga kläder som passar Reeboks coola casual skokollektion

Jeans och top från HM på den här bilden

Teamet! Nathalie på smink, styling Sara, foto Bingo, Reebok-Filip

Idag fredag är jag tillbaks i verkligheten igen haha!!

Samma smink som igår. Somnade med louie igårkväll med kläderna på. Funderar på att inte tvätta av det haha! För då kommer jag vara lika snygg på Lets dance ikväll 🤣

Jag har nog aldrig varit så frusen i mitt liv. Vi fotade i sporttoppar på djurgården i typ minusgrader. Fingrar och tår var vita och tog timmar att tina upp under varmt vatten

Strumpor på under täcket, och lite sovmorgon. Hälften av gänget har studiedag idag. Hälften ska upp

Bilder från vår hemliga onsdagen?

Var iallafall ute i sigtuna och fick se Hannahs nya hem för första gången.

Så stolt över henne!! Hon har fixat det här helt själv! Att få se henne lycklig och kramas med sina pojkar ger nästan tårar i ögonen.

Svår situation. Hon kämpar. Samtidigt som hon får kramas med två barn så skriker hennes hjärta efter flickorna i Spanien. En väldigt jobbig situation för en mamma som måste slitas mellan två länder

Pyssel på Louie förskola, selfie i Hannahs nya hall

Nu vänner ska jag vila en liten stund innan jag börjar gå igenom Mail och tar tag i resten av dagen

ikväll är det LETS LANCE!!!!! Shit va fort veckan har gått

 1. Herrejävlar vad snygg du är! Ja Hanna också så klart. Det är något med färgerna och skärpan på de två första bilderna som gör det extra snyggt.

 2. Fy så jobbigt för Hanna med pendlingen! Kommer hon få hålla på så hela tiden eller ska flickorna flytta hit sen med? Snygga som få är ni båda två!

 3. Förstår inte varför syrran din inte tar hit flickorna när dom är svenska medborgare, visst Peter kanske sätter sig emot men hon har väl lagen på sin sida. Det är väl hans uppgift också att se till att dom har en bra relation. Ja dom flesta ensamstående brukar fixa sina hem helt själva låter kanske lite syrligt men man är väl ingen super hjälte för det.

  1. Vill bara upplysa att det inte ”bara är att ta hit dem”. Lagen säger helt annat och jag är övertygad om att hon gör vad som är bäst för alla under rådande situation. Om man har lite tilltro till andra så undviker man oftare att uppretad.
   Ensamstående gör det fantastiskt tycker jag.

  2. Jo Hannah är en superhjälte som fixar sitt hem samtidigt som hon befinner sig stor del av tiden i ett annat land och just nu av flera anledningar har ett krossat hjärta. Det finns ingen anledning för dig att svara syrligt när det enda Maggan gör är att hylla sin syster som just nu har det tufft!

   Självklart har hon inte lagen på sin sida, barnen har två föräldrar som båda vill ha en bra relation till sina barn och den ena kan inte bara kidnappa dem utan konsekvenser. De måste komma överens och eventuellt ta hjälp av familjerätten. Förstår du bättre nu?

   1. Superhjältar i mina ögon är såna som sliter i heltidsjobb med inte så mycket strålar att ta till inte kan unna sig lyxen till ja vad man vill.
    Tror Maggan pikar Peter rätt mycket i sina kommentarer.
    Förstår ni bättre nu.

    1. Då kanske du ska säga det direkt till dem istället för att här spy ut dig vad du tycker att Hannah inte är. Vad du tycker är fullständigt irrelevant men det du skriver är sårande och sparkar man på en som är öppen med att hon mår dåligt är man ingenting annat än ouppfostrad och empatilös.

 4. Shit vad snygga ni är ❤️
  Bilden på er två när ni håller hand är så söt så jag dör sötdöden. Och fina Drago🐶🥰
  Kram

 5. Men kan inte flickorna komma till Sverige och börja gå skola här??
  Hannah får väl dra igång en vårdnadstvist då. Hon lär ju vinna. Hela familjen är ju i Sverige, flickors bröder, övrig släkt och familj. Sverige är ju även flickornas hemland.
  Vad är Peter för en ”man”?!? 😤

  1. Vad är Peter för ”man”frågar du?
   Är han inte PAPPA?
   Det är väl lika illa för båda att vara ifrån barnen.
   Fast oavsett vad man som vuxen och förälder känner så bör man ALLTID se till barnens bästa. Var vill DE vara? VEM vill de vara med? VAR är det bäst för barnen med skola osv?
   Det ÄR mycket att ta hänsyn till och ibland får man faktiskt som förälder släppa lite på vad man tycker själv.
   Jag antar de kommer lösa detta till det bästa för alla utan att vi fördenskull ska behöva ställa såna frågor som du gjorde nu.

   1. Ja, vad är han för en ”man”!
    Hans x fru lider. Det är Mamman till sina barn. Hennes hjärta blöder för att hon kan ej träffa döttrarna när hon vill. Bara tanken på vad Hannah går igenom får mitt hjärta att brista.
    Vem säger att pappan inte tycker om sina barn? Ingen har skrivit det. Men att hjälpa den svåra situation skulle ju vara om samtlig familj inklusive pappan bor i Sverige. //

    1. Vet inte vad Peter jobbar med, men kanske han är bunden till ett kontrakt och inte kan flytta hem just nu. Mycket som vi inte vet.

  2. Marie, det där var nog den dummaste kommentaren hitills..! Pappan har väl precis lika stor rätt till umgänge som mamman, såvida han inte gjort nåt olämpligt.
   Lika synd om honom när barnen inte är närvarande som för Hannah.

   1. Helt rätt, Marie. Tänker exakt samma. Tingsrätten går ju efter barnens bästa. Deras anknytning är ju till bägge föräldrar så klart, men starkt till SVERIGE.

    1. En pappa kan väl inte jämföras med en MAMMA. Nog kan pappor vara bra, men en mamma är hästlängder bättre. Det är biologi.

     1. En pappa är precis lika älskad som ens mamma. Jag skulle aldrig ha kunnat välja om mina föräldrar hade skilts sig. Jag älskar dem båda och behöver dem lika mycket i mitt liv. Så säg aldrig att pappan inte är lika mycket värd som mamman.

    2. Förstår inte Hannah. Pojkarna har ju mormor, moster o kusiner här . Det KAN hända att det ligger Hannah i fatet, att hon flyttade hit utan tjejerna. Det ligger nog annat bakom, än bara att hon vill bo i Sverige. Maggan skriver o antyder saker om Peter vilket inte e ok.

  3. Amäääääää lägg av!!
   Jag tror nog Hanna o Peter har allt under kontroll o är ense om hur det ska vara o bli. ❤️
   De kanske inte vill skriva om allt. Bara för att de råkar ha bloggar osv innebär inte att vi läsare MÅSTE veta allt som händer.

  4. Jag bor själv i ett annat EU land och i och med att jag är skriven (resident) i detta land så följer en eventuell skilsmässa lagarna här. Får man delad vårdnad om barnen och jag vill flytta hem till Sverige så spelar det ingen roll hur mycket rötter, familj och släkt etc. eller medborgarskap vi har i Sverige. Om pappan vill bo kvar här, inte går med på att flytta eller att ge upp vårdnaden och låta barnen flytta så blir jag glatt kvar här. Samma sak gäller för honom. Visst, vi kan lägga oss i en vårdnadstvist, men vid delad vårdnad av barn blir det svårt näst intill omöjlig att få ta dem med sig från den andra föräldern och flytta. Vet inte hur Hannahs situation ser ut, men misstänker att det kanske är så här för henne.

  5. Skylla inte på Peter, Hannah bor ju i Peters radhus grattis och Peter hjälper mycket till. Det är Hannah som ville flytta ditt och de hon som vill bo där halv tid ännu.

 6. Maggan! Sjukt snygg alltså! Vad har du på läpparna på bilden ovanför där du skriver att det är gårdagens smink? Älskar färgen!

 7. Men jag förstår inte, innan separationen bodde Hanna i Spanien på heltid
  och pojkarna i Sverige men nu måste hon pendla? Det måste ju bero på att hon har valt att flytta tillbaka till Sverige. Pojkarna bodde ju redan där??

 8. Men sluta att ha synpunkter på Hannas liv här på Maggans blogg.
  Hanna och Peter behöver säkert inga råd.
  🐥🐥🐥🐥🐥

 9. Klart att Hannas separation väcker tankar.
  Speciellt om de 2 månader innan står och ser kära ut.
  Läste någonstans att Peter upplever att Sverige blivit otryggt, speciellt efter mordet på 16-åringen 2015 som sommarjobbade. Bl.a därav flytten.
  Flickorna är utflyttade till Spanien. Om det här
  är deras lösning så får de klara av det. Det är kanske inte hann som bestämt flytten och det skär säkert i hans hjärta också.
  Upplevde Peter som en humoristisk, intelligent man från bloggen som han skrev i. Gillade hans inslag.

 10. Lika snygg som härlig! Med den självdistans och självironi du har är det bara härligt att få hylla även din yttre skönhet! BAM!!! 👊👊👊

  1. Bath, det vet vi.
   Det är inga Hänt i veckan saker som avhandlas här så du behöver inte kommentera andras inlägg. Om folk undrar så undrar dom eftersom det
   är offentliga personer det handlar om. Dessutom om den ena åker till Spanien varannan vecka. Om inte annat så är det lite udda och kostsamt.

 11. Tycker att ni verkar ha så mycket positiv energi, är livsbejakande och har stor utstrålning.

  Det jag mest beundrar är er energi och hur ni lyckas få saker att gå rätt. Vad är knepet?

  Detta är inget flosket utan jag menar vad jag skriver

 12. Tycker att ni verkar ha så mycket positiv energi, är livsbejakande och har stor utstrålning.

  Det jag mest beundrar är er energi och hur ni lyckas få saker att gå rätt. Vad är knepet?

  Detta är inget flosket utan jag menar vad jag skriver

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..