Besviken kund

Min revisor är en puma! Ingen tråkig, träig tant här inte

Min klippa och min räddare i nöden.

Nu är det mesta betalt och jag är ordagrant luspank

Vi kommer nog sitta här och räkna kvitton tills midnatt

Fick hemleverans från mat.se precis..

Kan börja grina!! Jag har ALTID ÄLSKAD MAT.se och valt bort ALLA andra allternativ av hemkörning.

Men nu är det slut på det. Jag har för 4 veckan i rad fått ruttna grönsaker, nästintill utgående kött. Hälften av varorna har saknats.

Jag brukar inte dissa offentligt. Men nu gör jag det. NI BRUKAR JU VARA FANTASTISKA. Vad hände?

Vad har hänt? Det ni ”ändrat på” har inte blivit till det bättre tyvärr.

PLEEEEEASE COME BACK!! Everything will be forgiven. Kan vi inte ha det som förut

Kycklingen är grå och luktar prutt

Yes foecks nu har jag surat och gnällt… Nu ska jag återgå till dagens måsten

I gårdagens kläder🤣

Och lite klädsamma rynkor…

 1. carrie skriver:

  Hur kommer det sig tt när mina föräldrar kunde ta hand om mig i hela min uppväxt, gick aldrig på dagis el liknande. Vi bodde på landt med 30min resväg till närmaste stad, lantbruk, helrenovering av en gård,hundar, kor, hästuppfödning med 17 hästar att sköta om varje dag, och egen firma där de arbetade 7-16 varje dag dem hann med allt som skulle göras och jag hörde ALDRIG dem klaga…
  Dagens ”vuxna” är patetiska….
  När päronen växte upp var deras mammor hemma med 5 barn var (ja d var hemmafruar) men dem skötte ALLT i hemmen, städning, matlagning, inköp, sydde kläder,tvätt m.m dem klagade inte heller. Dagens mammor hinner inte göra nååånting när de är mammalediga för denm har ju EN bebis att ta hand om!! Har hört den så sjukt många gånger, de andra ungarna kastar dem ju in på dagis så fort det går för dem hinner ju inte ens dammsuga på en hel dag när de har en spädunge att ta hand om!!

  Vart är världen på väg…

  1. Syxten skriver:

   Fast dina föräldrar hade ingen blogg att sköta!

  1. Emma skriver:

   Skämtar du! Ser du ner på dagens kvinnor? Dom har det ännu stressigare.
   Jag gör ALLT din mamma gjorde OCH jobbar heltid! Dessutom ensamstående.
   Varför ska kvinnors liv jämföras och tryckas ner.
   Hur svårt är det att förstå att alla har olika liv och förutsättningar.?

 2. Marie skriver:

  Hej
  Testa bästa onlinebutiken fodi.se och ange koden KLASS5C, så får du 30 procent rabatt och sponsrar en efterlängtad klassresa.

  Hälsar en mamma som såg chansen…..;)

 3. Marie skriver:

  Håller med ovanstående,,, Har inte alla som bor i villa städhjälp? Hur har man annars tid med barnen och dess aktiviteter? Jag lagar all mat från grunden, nog planering. Tar tid. Lever hälsosamt. Har inte alls att göra med att jag ska ha ”egen tid”. Den är i princip obefintlig. Om man inte räknar de 3 minuter man spenderar på toaletten. Städhjälpen är verkligen guld värd.
  Kram alla ❤️

  1. I den kommun jag bor i känner jag inte en enda som har städhjälp i sina hus. Förutom gamla och sjuka som har hemtjänst förstås. Ser inte heller några sådana städbolag som gör sig efter vägarna. Vi måste leva i olika ekonomiska verkligheter i vårt avlånga land. Här finns det nog en stolthet i att ta hand om sitt eget hus, renovera själva och vara händiga på alla olika sätt.
   Jag kan ändå glädjas åt att läsa Maggans blogg även om verkligheten är diametralt långt från min egen.

   1. Marie skriver:

    Jag bor också i Norrland. Alla mina vänner och vissa grannar har städhjälp. jag prioriterar annat i livet än att städa.

    1. Norrland är stort. Skiljer 100 mil mellan Sundsvall och Kiruna. Kanske bor ni ej på exakt samma ställe?

     1. Marie skriver:

      😂 Javisst, självklart. Men på Gunvor låter det som att det är såååå stora skillnader på norrlänningar och stockholmare. Det är det verkligen inte.

 4. Karro skriver:

  Det man VILL göra tar man sig tid till, inte svårare än så. Personligen skulle jag aldrig låta nån annan välja ut de varor jag ska äta, det vill jag göra själv, mat är viktigt och nåt jag låter ta upp lite tid. Att planera och storhandla är inte direkt jättekrävande och kan va ganska behagligt. Barnen är väl knappast med en hela dygnet, handla när du är ensam helt enkelt. Och kändisskapet kan väl inte va en börda på det sättet? Låter mer som att vissa är lite för bekväma…

  1. Macke skriver:

   När man är ensam som ensamstående är nör man är på jobbet.

  1. Monika skriver:

   Du börjar med att säga att man har tid till det man VILL göra men avslutar med att säga att man ska göra som du… Om valet står mellan att handla mat, laga mat eller att leka med mitt barn och jag bara hinner med två av de tre så väljer jag det jag VILL göra – laga mat och leka.

   1. Karro skriver:

    Nä, men det får du tolka som du vill, var mer en liten känga till dom som hittar på ursäkter för att inte handla mat i butik. Kändisskap osv…löjligt.

    1. Micki skriver:

     ”Man är knappast med sina barn dygnet runt”, säger du. Öööhhh, Jo, det är man.
     Är man ensamstående så är man med barnen dygnet runt förutom när man arbetar.
     Jag har då inte tid att storhandla på arbetstid.

 5. Jag kunde inte ta mig genom alla kommentarer, men å så roligt för mig som bor flera mil från någon stad. Visste knappt att allt detta fanns! ? Började se Nedsläckt land på Svtplay ikväll, där pratade de också om fenomenet med hemleverans av både färdigmat och matkassar. Tips att se programmen, tror det var 6 stycken. Tack för ett gott skratt!

  1. Mie skriver:

   Tack för tipset! Mycket intressant program. Vilket experiment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..