Besviken kund

Min revisor är en puma! Ingen tråkig, träig tant här inte

Min klippa och min räddare i nöden.

Nu är det mesta betalt och jag är ordagrant luspank

Vi kommer nog sitta här och räkna kvitton tills midnatt

Fick hemleverans från mat.se precis..

Kan börja grina!! Jag har ALTID ÄLSKAD MAT.se och valt bort ALLA andra allternativ av hemkörning.

Men nu är det slut på det. Jag har för 4 veckan i rad fått ruttna grönsaker, nästintill utgående kött. Hälften av varorna har saknats.

Jag brukar inte dissa offentligt. Men nu gör jag det. NI BRUKAR JU VARA FANTASTISKA. Vad hände?

Vad har hänt? Det ni ”ändrat på” har inte blivit till det bättre tyvärr.

PLEEEEEASE COME BACK!! Everything will be forgiven. Kan vi inte ha det som förut

Kycklingen är grå och luktar prutt

Yes foecks nu har jag surat och gnällt… Nu ska jag återgå till dagens måsten

I gårdagens kläder🤣

Och lite klädsamma rynkor…

 1. Så jäkla trist! Jag har haft samma problem fast med MatHem.se. Mailar mer med deras kundtjänst än nån annan. Alltid nåt som saknas/är fel/dåligt/utbytt vid varje leverans som allt som oftast dessutom är försenade. Synd eftersom det ju är så bekvämt med hemkörning.

  ”Klädsamma rynkor” på en skitsnygg tjej! ❤️

  1. Nej vad trist! Jag som precis tänkte tipsa om just Mathem. Handlar därifrån en gång i veckan sedan ett halvår tillbaka då jag inte kan bära kassar för tillfället och en enda gång har jag fått en möglig jordgubbe men that’s it. Den låg dessutom mitt i kartongen så det hade lika gärna kunnat hända om jag plockat varorna själv. Kött, frysvaror och (ekologiska) grönsaker har allt varit toppen.

   1. Skulle också tipsa om MatHem. 2 gånger har det blivit fel och då har jag blivit kompenserad med värdecheckar.
    Har använt dom i flera år nu. Men jag förstår att man blir vansinnig om det är fel hela tiden, man använder ju trots allt tjänsten för att underlätta.

  2. Ja jättetråkigt! Har använt dem i flera år och alltid varit toppnöjd, men det senaste halvåret har något hänt. Troligtvis pga för högt tryck och att de som plockar/packar måste jobba snabbare. Och de som levererar har garanterat fullt upp de också. Kan inte vara kul i Sthlms-trafiken.

   1. Lev tar välinte flera dagar trots att man bor i Sthlm .det är varorna fr stället som måste bli färskare närde skickas

    1. Menar ju såklart inte att leveranserna tar flera dagar. ☺️ Bara att de inte kommer den tid man bokat, vilket ju är lite av själva idén. Att man kan bestämma när man vill ha leveransen.

  1. Å jag slutade handla på coop online. Just grönsakerna var alltid dåliga. Så det blir att åka till butik och välja ut dem själv. Trist.

 2. Ja det är inte bara att handla, köpa,resa och fara runt, kulorna rullar. Ta och lev ett ”svenssonliv” ett tag så får du se hur vi, dina följare, lever. Njut av våren, om den kommer och använd de kläder du har. Köpstopp vore väl inte dumt.
  När hyra, mat mm är betalade varje månad så har jag max 2000 kr kvar att leva på månaden ut. det går, men visst vore det kul att kunna unna sig en och annan resa och gå ut o äta lite god mat mm.

  Vill egentligen inte gnälla, men nu blev det sp. Älskar din blogg och ditt sätt att skriva. Ger många skratt. Kram fina Magda!

  1. Jaha? När alla räkningar och sparande är betalt och undanlagt så har vi 40000 kr kvar att kladda för. Livet är orättvist ibland.

    1. Så fort man börja jämföra sig med någon annan vad det gäller ekonomiska resurser så är man farligt ute. För sig själv. För man blir bara avundsjuk.Det kan aldrig komma något gott ur det.Då måste det till ett nytänk.Vad kan jag själv göra för att minska mina omkostnader ? Det måste vara upp till var och en.Vi är alla vuxna människor som gjort och fortfarande gör sina livsval ,och får ta konsekvenserna av det varje dag – men kom inte och säga att det inte GÅR att ändra sitt liv. För det gör det.

 3. Nä fy vad trist. Jag tipsar om Willys om ni har det i närheten. Har både så du kan åka dit och hämta din beställning och hemleverans. Och köttet måste hålla minst 5 dagar så alltid färskt och fint.

 4. Känner igen mig. Blev SÅ besviken på Linas matkasse, med små dåliga grönsaker och kött och fisk som man fick kasta sig över och tillaga direkt. Om det inte redan var för sent… Lite kompensation är ju ingen tröst alls när hela upplägget fallerar. Annars bra tanke och recept.

  1. Tänk att det kan vara så olika! Hade Linas när vi bodde i Bromma i nio år. Aldrig något problem, men på andra områden fungerade det inte alls.

   Beror väl på vart de utgår ifrån gissar jag 😉

 5. Kan verkligen rekommendera ica.se istället.
  Alltid fina och fräscha varor, billig hemkörning samt bra tider att välja på 😊.

 6. Gynna era lokala butiker istället och ta er tid att handla i verkliga livet. Då kan man ju välja själv. Gör en vecko eller kanske månadsplanering och storhandla. Fyll på med de färskvaror som behövs bara, som te x mjölk.
  Kan väl inte vara så stort besvär och så får vi ju behålla fler livsmedelsbutiker.
  All internethandel kommer tyvärr på sikt slå ut fysiska butiker vilket är väldigt synd. ( men håller med om att de varor du visar bild på ser helt undermåliga ut.
  Kvittohögen ???? Ser ut som när man var medlem hos konsum förr i tiden och var tvungen spara kvitton och räkna ihop efter årets slut för att få återbäring 🙂
  Varför har du dem i en sån hög.. Skaffa en pärm med plastfickor och lägg in efter datum, VARJE gång du köpt något, Kan inte va kul vara revisor om man ska sitta med när dessa ska sorteras och räknas ( om du inte redan gjort klart det tills hon kom)

  1. ”Ta er tid”??! Man kanske inte har tid. Jag som ensamstående tvåbarnsmamma till två småbarn har inte ens 30 sekunder över på en dag. ”Ta mig tid”. Tillåt mig små le. (Eller gapskratta) 🙊

   1. Har varit ensamstående t två barn många år. Lustigt att jag fan tid att matplanera o handla MED barnen varje vecka…. hmmm men de va ju iof på glada 90 talet o början på 00 när folk tog sig tid

    1. Jag var ensamstående med två barn o jag han o handla även när barnen var med. Jag fick köra till två ställen o lämna barnen sonen till dagmamma o dottern till dags. Men jag gnällde aldrig ändå jobbade jag måndag till lördag varje vecka o var fri halv tisdagen.

    1. Läser blogg och kommenterar när minsta ligger ned för att sova. Inte kan jag bege mig ut till affären för att handla nu.

    2. Anna, du måste vara den mest korkade & trångsynta människa i världen. Vad vet du hur mycket stress folk har det?!

    3. Det är inte samma att bo i lägenhet som att bo i och ta hand om ett hus!!!!!!
     Klart man har mer tid om man bor i lägenhet.

   2. Ja, har krävande jobb. Arbetar heltid, bor i hus, hund. Ett av barnet har idrott. 1000 andra saker. Inte mycket tid över.

    1. Jag har samma. Dock två hockeyspelande killar men jag hinner handla själv. Är totalt sett ensamstående mamma till 4 barn & jobbar heltid. Hur gjorde man förr i tiden när inte mat.se fanns?
     Jo man storhandlade utan att gnälla

     1. Vill inte skryta men jag har 11 barn, alla under 10 år. Är ensamstående och har 4 hundar, två åsnor och en hönsfarm. Bor i en suterrängvilla med 19 rum att städa. Arbetar natt heltid och har ett dagsjobb inom telemarketing. På fritiden är jag biodlare och golfproffs. Hinner ändå både göra naglar, bowla, träffa min älskare, gå på gym, hjälpa barnen med läxor OCH storhandla på Ica Maxi varannan kväll. Öppet till 22 ju! Inga problem.

   3. Vad f.n är det här för något ???? Inte tid att handla för att man är ensamstående ?? Det finns matbutiker överallt jag har dragit fem matkassar med barnvagn i snöstorm,djupsnö efter jobbet och vilken härlig känsla när man kommit hem fyllt kylen med mat jag valt själv.
    Skulle aldrig beställa hem mat från nätet om det är så jobbigt att få tiden att gå ihop att handla hem mat då känns det som att vi har gått bakåt till stenåldern för då var det svårt att få hem mat…::)
    Storhandla på fredag eller söndag , planera veckans mat köp hem komplettera med mjölk , bröd under veckan…tror att det här med att få hemkörd mat bara är något onödigt lyx som folk påstår att det sparar tid ? Gör det inte och du vet aldrig vad du får hem…

    Har heller inte något med om man bor i lägenhet eller hus…ha ha jag dör..Ni har väl städhjälp och nanny också för att ni inte har tid och bor i hus…jag dör och dör igen av skratt ni borde bara ha skaffat er ett rum med kokvrå och en vandrande pinne så lite tid som ni har…:)

     1. Bor i villa, har 2 jobb och råd med städhjälp men skulle aldrig vilja ha nån främling som sköter det i mitt hem

     2. Nä Anne det har inte alla och folk har bott i villa långt tillbaka i tiden…det är något nytt som klingar fint på tungan Ah jag har dtädhjälpen hos mig..eller dtädhjälpen kommer imorgon..🙃😁😁 vad vet man vilken trasa dom använder i köket ..🤔🤔 vad är det med dagens kvinnor skyller på allt för att inte göra någonting ..är det inte ungarna,så är det att man bor i hus och är det inte att man bor i hus så är det för att man är ensamstående osv….ge er vart sätter ni all tid ..min mamma var heltidsarbetande med tre barn ensamstående stor våning. .hon gjorde allt inget halvfabrikat på bordet utan hemlagat,vi hade ett skinande jätte fint hem och vi var hela och rena med en närvarande mamma dom pyssla,hjälpte med läxor..vad gör ni när ni har då lite tid..???

     3. Klart att man har städhjälp. Det har väl de flesta som bor i villa. Då får man ju mer tid för barnen än att stå och skura toaletter. /puss och kram ❤️

  2. En revisor reviderar räkenskap. Sitter inte med lösa kvitton som ska bokföras 🙂 Spar en del pengar på att sortera själv i datumordning istället för att anlita en redovisningskonsult för det. Bara ett tips 😉

   1. Drar man ungarna med och stor handlar kl 22 på kvällen?
    Jag kan inte lämna mina barn ensamma hemma vid 2 års ålder. Antar att du gör det. Så dina ”äldre” barn behandlar du som barnpassare. Har man småbarn och är ensamstående är man vanligtvis väldigt låst. Och trött. Den ena av mina barn vaknar dessutom på natten, många ggr.
    Man kan inte jämföra sitt liv med hur mycket en annan kvinna har att göra / stress i sitt liv. Det finns omständigheter.
    Väldigt trångsynt många av er här.

    1. Jag tror Pellerina var lite ironisk..Ensamstående som jobbar natt och dag? 19 rums villa? Skitkul kommentar från Pellerina och vilken fantasi🤗

    2. Åh, herregud Anna, förstår du inte att Pellerinas kommentar var ett skämt? Hen ville göra sig lustig över alla idioter i detta kommentarsfält som tävlar om vem som är bäst och hinner mest.

   2. Mia dkirt snack jag städar gärna mina toaletter..har två hus och städar allt själv..så lång tid tar det inte finns luckor när barnen är kanske iväg på annat eller har kompisar hos sig ? Tror snarare att dagens kvinnor ska ha för mycket så kallat egen tid..Nä för fasiken jag städar helst mina egna toaletter..

    1. Marleen, min 1 och 2 åring är inte ofta ”iväg på nånting eller hos kompisar”
     Är det svårt för dig att fatta att folks liv ser annorlunda ut?

     1. Städhjälp är fantastiskt att ha. I mitt tycke.
      Och de som städar vet att man inte använder toatrasan i köket, som du antyder att de gör. Dom är faktiskt inga idioter.

  3. Jag håller med dig om att man skall handla i sina butiker så dom finns kvar. Lika så gäller med klädbutiker och väskbutiker många butiker får slå igen för folk handlar via internet.

 7. Samma sak med mat.se i Göteborg. Varit nöjd kund i hela 6 år men nu kommer, som du skriver, mat med kort datum, samma datum som leveransdatum, krossade ägg (gu va kladdigt), krossade mjölkpaket. Sist kom de dessutom 30 minuter efter det 2-timmars spann jag gett dom….

  Jag har fått ”kompensation” men vad jag hellre vill ha är de fina leveranserna från förr! Sååå jobbigt att byta till ny leverantör.

  🙂 Ah, man känner sig som ny efter lite gnäll!! 🙂

  1. Det är det väl inte. Hur roligt är det att få hem rutten mat. Mat som man ska föda sin familj på. Mat som man betalat för sina pengar. I-lands problem???

 8. Har provat dom flesta, Hemköp är absolut bäst och BILLIGAST när det gäller avgifter.
  Handla för minst 700 kr och enda avgiften är 20 kr i hemkörning, ingen plockavgift.

  1. Tack för tipset! Beställde och har nu fått hem finfin mat från Hemköp som levererades på utsatt tid. Hade inte ens tänkt på att de hade internethandel.
   / normalt mat.se kund som innan dess hade tröttnat rejält på mathem.

 9. Jag gillar citygross, alltid nymalet kött direkt i butik. Ingen jäkla vacuumförpackad färs med tjocka strimlor som säljs på bla Ica och de flesta mataffärer.
  Finns både att man kan hämta i butik för 0 kr eller hemkörning 99kr. Eller mathem.se rekommenderas också! 😉

 10. Jag blir faktiskt chockad över alla besserwissers, gör så och så med allt från kvitton i plastfickor till handla lokalt. Och så inbördes tävlingar om vem som är den duktigaste ensamstående mamman? Alla är ju olika, har olika jobb, hem, hälsa, tid, energi, barn har olika behov. Varför trycka ner andra som använder matleverans? Om man vill beställa mat eller handla själv är väl upp till var och en?
  Gillade ”Pellerinas” ironi👍Brukar inte använda fula ord om andra men vilka jäkla surfi..or det finns egentligen..

  1. Instämmer helt MariaiNorGe.
   Ovanstående kommentarer liknar en tävling i vem som är duktigast ensamma förälder… tröttsamt

 11. Maggan använd FODI.se finns hos er i Danderyd jag har handlat hos dom i ett år sen dom startade och ett trevligare matställe finns inte….Du får en duktig rabatt första gången du handlar sen kostar inte frakten ngt
  Trevligare personal får du inte

  1. FODI är dyrt. T ex så kostar en burk Felix lingonsylt 800 g 64 kr på FODI och 38 kr på Mat.se, vilket är stor prisskillnad.

 12. Det drog igång en massa otrevliga kommentarer när man skriver att man kan ge sig ut i en fysisk butik att handla.
  Folk börjar skriva att man hinner trots fullt upp och en del tycker att man inte hinner bara för man har fullt upp.
  Ni hinner. Skulle tro jag kunde va både mamma och mormor till de flesta av er.
  Ta och stanna upp en stund och tänk efter. VAD är det som gör att ni INTE hinner handla? VAD är det som gör att ni inte har nån minut att göra en veckoplanering ( eller månads)?
  Tänk sen på konsekvenserna av att INTE handla i fysiska butiker. Butiker av alla slag får stänga med bl a arbetslöshet som följd.
  Leverantörer får ge upp.
  Osv osv.
  Det är väl trevligt med en butik med fräscha varor där man själv kan SE och känna på det man vill köpa.
  Man behöver inte tro att man måste göra allt, man måste inte läsa och följa sociala medier vilket jag ju förstår att ni gör av döma av era kommentarer. Man behöver inte tro att ungarna MÅSTE vara med på än det ena än det andra. Låt dem välja själva.
  Visst beställ mat om ni känner för det, men tänk på konsekvenserna av det. Tänk på konsekvenserna för er egen del. När det gäller Maggan så ser man ju trots allt att hon ibland gör saker som kanske inte är livsnödvändiga. Då kan man ta den tiden till att besöka en närbelägen lokal butik. Eller stormarknad. För risken är att även de kan få komma att stryka på foten.
  När det gäller att slänga in kvitton i en plastficka allt eftersom man handlat så tar inte det många sekunder i anspråk heller.
  Alla gör väl som de vill men när ni börjar bli otrevliga mot varann i kommentarer för att man tycker olika då är ni ju precis som man INTE ska vara, nämligen en sån kvinna som förminskar och trycker ner andra.
  Jag tycker att man så långt som möjligt ska handla FYSISKT. Sen vad andra tycker eller gör får stå för dem( utan otrevligheter) men samtidigt vill jag, gamla tant, ge er rådet att stanna upp lite, tänka till. Vad är det som gör att tiden inte räcker till? Och hur ska jag ändra på det.
  Det kvittar om man har en eller tio ungar och det kvittar vad man har för sysselsättning.
  Nånstans i det hela finns LIVET.

  1. Riktigt bra skrivet L💕👍
   Ha en fin dag allihop och va snälla mot varandra. Livet är för kort för att ödsla energi på otrevligheter!

   1. Tiden inte räcker till???
    Kan ju vara så att man inte tycker om att storhandla??? Och vi som inte är kändisar och få vara ifred när vi handlar
    Maggan har säker 1000 blickar på sig i affären som gör handlingen 10 gånger jobbigar…. eller vad tror ni

    1. Haha! Magdalenas kundvagn skulle garanterat bli granskad, fotad och omskriven på nätet. 🙂 ”Huuuur kan hon handla något såååånt till barnen?!” ”Vilken dålig hundmat hon ger jyckarna!” ”Ska hon verkligen äta sååå mycket godis!” Förstår att Magdalena lever på bloggen, men jag blir så förvånad över vad och hur mycket folk stör sig på!

  2. Du är klok som en bok L💪🏼 Om fler tar ansvar o tänker till så värnar vi om butikspersonal precis som all annan internet shopping.
   Vi kan inte gnälla när butiker får bomma igen och nätet tagit över.
   Jag har både barn hund och häst och eget företag och handlar på stormarknad en dag i veckan💪🏼
   Grym är jag😁

   1. Jag skulle aldrig storhandla i butik så jag väljer med andra ord att stötta den personal som jobbar för Mathem. Jag är därmed lika grym!

    Jävlar vilken ”jag är minsann duktigast i vääääärlden-tävling” det blev här. Lev och låt leva och håll pekpinnarna för er själva.

  3. Vart ju lika mycket pekpinnar i ditt inlägg L
   Så fort du skrev ”gör som ni vill men tänk på att”..så är du en Besserwisser 😉 Din värdering = ” ibland ser man Maggan göra saker som ej är livsnödvändiga”‘ ish..

   Då är man ute på djupt vatten å är inte alls så liberal som man vill göra sken av. Detta är inte att vara otrevlig men likväl en generaliserande syn på att andra gör fel val efter ens eget tycke.

   Vem avgör när andras val inte uppfyller epitetet ”livsnödvändig”?

   Råd om att stanna upp och tänka till= lättläst: då kommer man fram till ”rätt” prioriteringar 😚

   Jag är en klämmare/kännare, sonen är 34 år, myndig och sin egen och handlar online. Skulle aldrig ”lära” honom göra som jag.

   Dessutom gör tjänster i olika varianter mig som kund erfaren och gör mig medveten om att jag har makt.

   Har bytt frisör, fotvårdare, läkare OCH affär. Har även bytt tandhygienist och går aldrig tillbaka till en restaurang med dålig service.

   Ligger just nu på en strand på Kanarieöarna och har det gott med min bästis. Säkert har nån en åsikt om att lägga de pengarna på ngt annat. Tex ngt ”livsnödvändigt” 😊😎😍

   Mvh åxå tant men Liberterian

 13. Eftersom Magdalena tidigare höjt MAT.se till skyarna, och kanske fått många följare att också börja handla hos dem, måste hon ju naturligtvis också tala om när hon INTE tycker att det är bra längre!
  Sedan får ju naturligtvis gamla och nya kunder bedöma själva hur de vill göra. Men fr.o.m. nu rekommenderar alltså Magdalena INTE MAt.se längre efter sina senaste erfarenheter…

 14. Alltså tääääääääänk så bra att var o en kan göra som den vill.
  Alla surf***or o gnällkärringar kan dra nått gammalt över sig 🙄

 15. Men det är väl upp till var och en hur man vill göra med sin storhandling. Vi är 2 vuxna i våran lilla familj och jag har egentligen all tid i världen att storhandla men jag tycker det är så tråkigt att göra det ibland, då väljer jag att handla på annat sätt. Ser inget fel med det, då kan vi göra andra roliga saker ihop istället som tex att umgås med varandra efter en jobbig och stressig dag på jobbet. Det är det bästa med att vara vuxen, man får bestämma själv hur man vill ha det😀🙃

  1. Håller så med dig, tycker att storhandla är jobbigt. Särskilt om man ska göra det själv. Hade lätt handlat mat via nätet om det fanns på vår ort.

  2. Håller så med dig, men ändå tvärtom. Jag tycker att det är såå mysigt att köra och handla på typ Willys på kvällen. Man går och tittar lite här o där. Får med sig sakerna från lappen och lite extra saker. Är också 2 vuxna i vår familj😀

 16. Åh herregud vilken hönsfarm! 🙄
  Orkar inte säga mer än LÅT VAR OCH EN HANDLA HUR DE VILL, VAR DE VILL OCH NÄR DE VILL!!
  Bra att det finns valfrihet eftersom alla är olika.
  Tänk också på att alla som fått jobb inom matleveranser! Som sköter ordrar, ekonomi, jobbar på lager, packar kassar, kör leveranser mm Har skapat massor av arbetstillfällen så det är liiite osmart att påstå att det leder till arbetslöshet.. 🤔
  Sköt om er alla storhandlande och kämpande mammor därute (och alla andra oxå..) 😘

  1. Du har fel, betakaroten hjälper till. Jag är så blek att jag inte blir brun, däremot hjälper betakaroten mig att inte bli bränd. Har ätit det i en mängd år och det är bara när jag inte börjar i tid före semestern som jag bränner mig. Jag har ätit en massa olika märken som hjälpt men nu gillar jag ju Maggan så för tillfället supportar jag hennes utomlandsresor genom att välja Beautyn.

 17. Jag kunde inte ta mig genom alla kommentarer, men å så roligt för mig som bor flera mil från någon stad. Visste knappt att allt detta fanns! ? Började se Nedsläckt land på Svtplay ikväll, där pratade de också om fenomenet med hemleverans av både färdigmat och matkassar. Tips att se programmen, tror det var 6 stycken. Tack för ett gott skratt!

 18. Det man VILL göra tar man sig tid till, inte svårare än så. Personligen skulle jag aldrig låta nån annan välja ut de varor jag ska äta, det vill jag göra själv, mat är viktigt och nåt jag låter ta upp lite tid. Att planera och storhandla är inte direkt jättekrävande och kan va ganska behagligt. Barnen är väl knappast med en hela dygnet, handla när du är ensam helt enkelt. Och kändisskapet kan väl inte va en börda på det sättet? Låter mer som att vissa är lite för bekväma…

  1. Du börjar med att säga att man har tid till det man VILL göra men avslutar med att säga att man ska göra som du… Om valet står mellan att handla mat, laga mat eller att leka med mitt barn och jag bara hinner med två av de tre så väljer jag det jag VILL göra – laga mat och leka.

   1. Nä, men det får du tolka som du vill, var mer en liten känga till dom som hittar på ursäkter för att inte handla mat i butik. Kändisskap osv…löjligt.

    1. ”Man är knappast med sina barn dygnet runt”, säger du. Öööhhh, Jo, det är man.
     Är man ensamstående så är man med barnen dygnet runt förutom när man arbetar.
     Jag har då inte tid att storhandla på arbetstid.

 19. Håller med ovanstående,,, Har inte alla som bor i villa städhjälp? Hur har man annars tid med barnen och dess aktiviteter? Jag lagar all mat från grunden, nog planering. Tar tid. Lever hälsosamt. Har inte alls att göra med att jag ska ha ”egen tid”. Den är i princip obefintlig. Om man inte räknar de 3 minuter man spenderar på toaletten. Städhjälpen är verkligen guld värd.
  Kram alla ❤️

  1. I den kommun jag bor i känner jag inte en enda som har städhjälp i sina hus. Förutom gamla och sjuka som har hemtjänst förstås. Ser inte heller några sådana städbolag som gör sig efter vägarna. Vi måste leva i olika ekonomiska verkligheter i vårt avlånga land. Här finns det nog en stolthet i att ta hand om sitt eget hus, renovera själva och vara händiga på alla olika sätt.
   Jag kan ändå glädjas åt att läsa Maggans blogg även om verkligheten är diametralt långt från min egen.

   1. Jag bor också i Norrland. Alla mina vänner och vissa grannar har städhjälp. jag prioriterar annat i livet än att städa.

     1. 😂 Javisst, självklart. Men på Gunvor låter det som att det är såååå stora skillnader på norrlänningar och stockholmare. Det är det verkligen inte.

 20. Hej
  Testa bästa onlinebutiken fodi.se och ange koden KLASS5C, så får du 30 procent rabatt och sponsrar en efterlängtad klassresa.

  Hälsar en mamma som såg chansen…..;)

 21. Hur kommer det sig tt när mina föräldrar kunde ta hand om mig i hela min uppväxt, gick aldrig på dagis el liknande. Vi bodde på landt med 30min resväg till närmaste stad, lantbruk, helrenovering av en gård,hundar, kor, hästuppfödning med 17 hästar att sköta om varje dag, och egen firma där de arbetade 7-16 varje dag dem hann med allt som skulle göras och jag hörde ALDRIG dem klaga…
  Dagens ”vuxna” är patetiska….
  När päronen växte upp var deras mammor hemma med 5 barn var (ja d var hemmafruar) men dem skötte ALLT i hemmen, städning, matlagning, inköp, sydde kläder,tvätt m.m dem klagade inte heller. Dagens mammor hinner inte göra nååånting när de är mammalediga för denm har ju EN bebis att ta hand om!! Har hört den så sjukt många gånger, de andra ungarna kastar dem ju in på dagis så fort det går för dem hinner ju inte ens dammsuga på en hel dag när de har en spädunge att ta hand om!!

  Vart är världen på väg…

  1. Skämtar du! Ser du ner på dagens kvinnor? Dom har det ännu stressigare.
   Jag gör ALLT din mamma gjorde OCH jobbar heltid! Dessutom ensamstående.
   Varför ska kvinnors liv jämföras och tryckas ner.
   Hur svårt är det att förstå att alla har olika liv och förutsättningar.?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..