Pleeease!!!!

Please! Han får inte åka ut min fina pöjk… Gillar ni honom, och tycker han är duktig…

GLÖM inte att rösta❤️

Ring: 099 414 05

Sms LANCELOT på 72 400

      1. Lotta? Hade du, på riktigt nu, sagt så till en person live också eller hur är du funtad? Man blir ju nyfiken på hur det står till hos personer som dig och vad som faktiskt ligger bakom och om det de facto känns bra inom dig att skriva en sådan kommentar till någon. Jag blir snarare ledsen än arg, iaf som kvinna att läsa det för även om jag tror att Maggan skakar av sig sådant, så kan man ju inte låta bli att tänka att hon kanske går tillbaka till bilden, tittar på den och någonstans tar åt sig. Det hade jag garanterat gjort och den tanken gör en ju ledsen när det hon gjort är att ha lagt ut en bild på sig själv och sin son som hon med all rätt är superstolt över. Det är så skevt verkligen. Håll gärna sådana åsikter för dig själv för det är verkligen ingen som uppskattar det, inte du heller i den bästa av världar. Kanske tåls att tänka på iaf?

  1. Självklart ska Lance vara kvar,han är jätteduktig blott 18 år gammal. Enda gången jag ser på TV (Tål inte reklam) är när Lance dansar Nu ska vi hjälpa Lance att nå hela vägen fram,för det är han värd. Vad gäller Maggan,finns ingen bättre blogg,ingen roligare,ingen ärligare och ingen vackrare kvinna. Gillar dig skarpt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..