Gravid? Brun utan sol, lagret fullt

Igår svullnade min mage upp. Ser ut som att jag är gravid i 6 månaden.

Livrädd!! Vågar inte gå och kissa på stickan. Jag har ju spiral??

Stoppar huvudet i sanden och låtsas som det regnar. Vill inte ha fler barn. Kan knappt ta hand om dem jag har

Som en riktig gubb-öl-mage

Sjukt???

Lance fick sin Lets Lance spray bränna igår.. haha!!

Visst mycket försvinner när han duschar. Men detta ser ju ruskigt kul ut.

Rensade ut mitt Psyk förråd igår (öppnade några lådor) jag spara ju på det mesta.

Detta linne och skor hade jag i Japan typ 2001

Sjukt kul att fynda i garderoben, och hitta gamla minnen.

Hehe, det var tider det

Gjorde kött, glömde ta kort när det såg fint ut

placeholder://

Nu ska jag jobba lite granna, sen ska jag hämta ungarna. Härlig väder idag. Hur är det hos dig?

 1. Jenkan skriver:

  Magen svullnar ju inte upp från en dag till en annan om man är gravid..

 2. Ann skriver:

  Alltså de små reklamfilmerna!😂😂Hur kan man inte tycka dom är roliga?!😂😂😅

  1. Karro skriver:

   För att dom va rejält töntiga.

 3. Lil skriver:

  Ja, nu är ju jag så skön och har så vackert hår att jag behöver inte boozta mig med vare sig det ena eller det andra 😂och hör väl till det fåtal som inte tyckte ”reklamsnuttarna” var det minsta roliga.
  Sen måste jag fråga vad är ett PSYK förråd. Både du och din syster har ju såna tydligen.

 4. Sandra skriver:

  Jag tror aldrig att jag har kommenterat men känner att jag vill framföra mitt tack för att du bjussar så mycket av ett ”riktigt” liv som iaf för mig bara är skönt(ibland gripande) att läsa om istället för det mer iordninggjorda och ”PK”-aktiga inlägg som tar över medierna.
  Du skildrar verkligheten där tid, energi och kärlek inte alltid räcker till – så som det egentligen är för många av oss – ingen är perfekt helt enkelt och ibland slår livet till med full kraft, på gott och ont. Stort tack för att du delar med dig och dessutom med en humoristisk ton, underbart och ärligt – tack!

 5. Måste hålla med Helen, utan att du spricker nu. Du är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..