En bra tisdag, frissa, gym mm

Kan innehålla länkar, inte medveten reklam, bara förklaringar till ett lättsamt beteende…

Efter lämning på FÖRSKOLA, skola , friskvård!

Det är väl olagligt i dagens samhälle vänner? Så länge man INTE gör det för att bli smsaaal? Baaaaara STARK

Vi tänker, snabb och stark! Hehe

Fick upp min sexiga make på cykeln. Ensamma på gymmet!. Grrrrr

Älskar mitt gym! Min tillflykt!

Tidiga morgnar.

Sköna människor, härligt vuxen stämning, rofyllt på ett peppande men dämpat sätt. ”Man kan vara sig själv” ingen prestige, inget hets….. Bara vara, njuta och fokusera på sig själv.

Frulle och veckoplanering med min andra hälft.

Fotboll för Charlie efter skolan.

Leksaksväska för Louie vid sidan om planet

Lila hår..

Klippning för alla barnen i Mörby centrum nyöppnade frissa. Supertrevlig personal. Duktiga

Louie tycker inte om att klippa sig. Har blivit klippen i örat tidigare.

Som beröm/muta, fick han välja något liiiitet i leksaksbutiken, OBS: inte det stooooora packet han höll i handen på bilden

(För er som googlar priser och bara väntar över att lyncha mitt ”något liiiiitet” )

Han fick en legogubbe! Och blev lika glad för det. INTE LÅDA PÅ BILDEN

(Självklart har INTE alla möjligheten att kunna muta sina barn. Jag personligen använder mig av mina reklampengar från bloggen, eller de lösören jag lyckats lura av stackars Filip🤣🤣

Hämtning vid tennisen.

(Bilen stod still. Sten var lös när bilden togs. När vi väl körde, satt alla bältade med hjälmar och visir.

DOCK 5 barn i en 3 sitts, lokalt. Polisen tog oss inte. Huller om buller, men bälten täckte både barn, väskor och tennisrack

Nya fina påfyllda bryn! TACK Suss!!!

Bästa ever!!!

Har beställt tid, tänkte ge Mumin en tattoo i julklapp (Mumin läser inte blogg)

Suss e bäst! Så hon är bizzzzy (vågar inte lägga ut hennes fulla namn, då jag är rädd för att bli anklagad för reklam

Tagit massor av fina foto bilder för roliga samarbeten. Det räknas ju som ett jobb de’me 🤣

Hannah tycker att jag borde ha ställt en cafe’latte bredvid för ”den RÄTTA toutch’en. Dålig på att ta ”snygga Gynning bilder” måste träna mer

We try…

BÄTTRE? Hehe

Ett litet glas vin med hunken. En liten överdos av LOVEN? Ska se om ”den gör rätt för sitt namn”

Efter 10 år så är LOVEN en väl förbrukad tablett i vårat hem. Ett glas vin för att släppa sargen hehe

Busa till det lite och go’wild’n’crazy (maggis är rätt prydd)

Finvin! SMAKADE SKUNK! Ingen kan lura i mig att flaska Är BÄTTRE än ekologiskt chill out lådvin!!

Fille plinkar på datorn, jag sorterar tvätt…

Like life right now. Jäkla skön (tillfällig) känsla. Gäller att njuta…

Måste börja hålla i min haka!!

Den ställer till med elände. Välter saker, lever sitt egna liv.

Efter min ”hakolycka” när jag ”trampade på lego” blåmärkesnatten, så har den vuxit. En stor broskbildning säger min läkare.

Blir det värre måste jag slipa ner faanskapet

godnatt ❤️

 1. Jag verkar inte kunna se alla bilder i detta inlägg, ex Louies lego, att bilen står still/sten, och där vid latten saknas nåt. Har bilderna farit bort? Missats?😄 eller är det bara för mig de inte syns? Läser i chrome på en samsung om det spelar roll.

    1. Jag har testa med lite olika läsare. Spelar ingen roll. Tror inte att det har med det att göra. Utan det är nog bara M. som själv kan ändra på bloggen så att bilderna syns.

 2. Behöver ingen Tablett för att ha mysigt med min Gubbe Bara han tar i mej går jag igång💕 Fattar inte vad det ska va bra att stoppa i sej massa piller för Men tror man på dina olika piller så Då önskar jag lycka till med både solbränna o sexliv o nattsömn

 3. Svart ironi då den är som bäst och sen ”pekpinnar” i kommentarsfältet efteråt.som försegling på ett konvolut om varför ironi behövs. Tydligen på en för tuff svåråkomlig level för en del 😂 jag orkar inte vad du är rolig!!
  ✍️🤪🤓🙈😆

  #lexdudåmenjagdå

  #lexjagärkåtsomenångbåt

  #lexhumordyslektikernasriksförbund

 4. Ironi var kul på 90talet, inte nu. Men jag förstår varför du skriver ett sånt inlägg efter alla knasiga kommentarer. Men jag hoppas att du återgår till ditt gamla sätt att skriva, för vi är mååånga som gillar det.

  1. All in one är grym mot sötsug mm, chilin sättet igång magen. Du kan bli lite lös första veckan…
   BEAUTYN har betakaroten = 👳🏿‍♀️ super!!! Du får underbar färg!!

  1. Bra ide!!!!!! Ska genast ringa kollegorna på Better you!!
   Om vi gör det. Då ska du få ett tack diplom för idén…. faan att jag inte tänkt på det tidigare🐏👈🏼

   1. Många gamla som aldrig kan komma ut i Solen så det är en toppen ide👌 Fast man bli gammal är man samma person på insidan o många vill vara bruna o fina

 5. Kan du inte bara sluta vara så där taggig o trist?
  Du svamlar om allt o inget utan substans. Du är arg o irriterad på det mesta. Inte kul här längre.

   1. Älskar Maggans sätt att skriva. Om man inte gillar så läser man nåt annat och låter Maggan vara precis som hon är.

 6. Älskar dig och din blogg! Fortsätt bara vara den du är! Du, precis som vi alla andra kämpar på med livet, kärleken, föräldrarollen, jobbet och jantelagen.
  Låt ingen av oss läsare knäcka dig, fortsätt vara underbara du! Du är en grym människa och jag älskar att läsa dina blogginlägg.

  Kram.

 7. Du verkar vara en underbar människa!!
  Kärleken till dina barn, man och vänner lyser igenom i allt du gör! You go girl 💪❤️!
  Sluta ursäkta och förklara dig och förekomma alla ev. bittra förståsigpåare som ska tycka om allting. Ingen har gått i dina skor!! Jag tycker du gör så gott du kan med allt du kan och att du är mänsklig.
  Jag har aldrig kommenterat förut men kände att jag ville ge tillbaka lite positiv och glad energi efter allt kul, galet, fint och tänkvärt du delar med dig av till oss som läser din blogg!
  Du gör min dag varje dag!
  STOR och varm kram till dig från mig.

 8. Vad lustigt, just Susan snubblade jag över på IG och följer i tron om att jag ska våga på mig att göra 3D-bryn nån gång. Hon verkar väldigt duktig även på oss ljus, fega typer som inte kör så mörka bryn.

 9. Alltså jag ÄLSKAR mutor. Innan jag fick barn ”skulle jag aldrig muta mina barn”……. HAHA!
  Jag gör det ofta <3 För ibland orkar man inte ta fighten och mutan är den enda utvägen 😉 Det går snabbt och smidigt, man tar den enkla utvägen.
  Kram <3

 10. Testade All in one NATT för första gången i natt. Mitt problem är inte att somna, det är att jag vaknar efter någon timme och har svårt att somna om sen.
  I natt har jag sovit oavbrutet från 23 – 07, vet inte när det hände senast . Så jäkla glad 🙂

  1. Tyvärr Annelie M,ledsen att jag gör dig besviken men ingen tablett i världen verkar efter ett intag mer än möjligtvis sömnmedel. Du har antagligen drabbats av placebo effekt 😁

   1. Tyckte du inte Annelie var värd att få sova på nätterna? Eftersom du var tvungen att påpeka det.
    Om det är av tablett eller placeboeffekt man sover av det kvittar bara man får sova en hel natt!
    Men då ska ju givetvis någon ”somvetbättre” klampa in och förstöra det 🙁
    Hoppas du kan sova på nätterna ändå Annelie. 🙂

 11. Känslan när man läser din blogg senaste perioden är att du hatar oss alla😂 Förstår att du har tröttnat på alla negativa kommentarer genom åren men som en läsare i det tysta (i vanliga fall) så känns det lite konstigt när nästan alla dina texter har en lätt aggressiv ton. Jag ser inte bilderna heller utan ser bara din text där du försvarar dig för att förekomma spydigheter.

 12. Nej,ne, inga tattos på gamla människor med gammal hud, ser bara groteskt ut. Stackare Mumin som måste låtsas vara tacksam. Gör om, gör rätt.!!!!!

  1. Nu kanske Mumin själv har önskat sig en tatuering, det vet vi ingenting om, eller hur? Och att skriva att något på en människa ser groteskt ut är bara… groteskt.

  2. 😂😂😂😂… Mia hur tänkte du där ?
   Tatueringar på gammal hud ? men unga blir gamla ser inte det groteskt ut när det kommer komma massor med gummor med fula barnsliga tatueringar på gammal hud ???
   Huden börjar åldras tidigt för vissa redan vid 35…

   Nu tror jag det var ögonbryns tatuering…🙃 som Mumin skulle få..

 13. Har läst din blogg till o från länge, men mindre nu tyvärr. Varför egentligen driver man en blogg när det periodvis är så mkt neg från läsare? Måste ju ta så mkt energi o att du blir ledsen. Jag skulle tycka det var jätte ledsamt att få så mkt neg kritik. Måste ju finnas roligare saker i livet. Menar verkligen inget illa. Bara tankar. Ha en fin dag. Kul att ni tränar ihop. Det gör jag o min man med, såå roligt.

 14. Jag gillar dig och din blogg! När jag läser sånt du skriver här känner jag att du skulle vara bästa sällskapet tillsammans med en god bag in box, bekväma utemöbler och en ljummen sommarkväll och en del andra av dina läsare som inte är så lättkränkta och som gillar ironi de också! Fortsätt vara dig själv – du är underbar!!

 15. Jag skulle bli jätteglad för en tatuering, speciellt som jag antar att det är en ögonbrynstatuering 🙂
  Inget fel på vanliga tatueringar heller för den delen!
  Men för mig som inte har någon färg på ögonbrynen och knappt något hår, så var ögonbrynstatuering det bästa jag gjort.

 16. Du är underbar Maggan!👍 jag förstår att du blir trött på att många klaga på något hela tiden!
  Det är bara ren avundsjuka!👍
  Själv älskar jag att läsa din blogg😊

 17. Vilka vackra ögon du har, vilken underbar färg 🤩. Gillar din blogg skarpt och tycker du är en härlig person.

   1. Men Monken vilken bollning tillbaka ?
    Vad vet vi egentligen om allt vi sprutar in , applicerar , sätter i munnen…är det cancerframkallande,giftigt för oss i långa loppet låt säga om tio år.
    Tänk alla inlägg i bröst ,rumpor, ansiktet mm. frågar vi vad det innehåller ? Svar nej.. så jag tycker Evelinas kommentar ger en tankeställare. Om man nu vill slippa överraskningar eller bara vill se ut som alla andra dagens kvinnor ser likadana ut man tror att alla är syskon /släkt med varandra 😂

 18. Ha ha😂 men visst ska man ”sticka ut hakan”
  Finns en mening med allt, däremot kan den vara bra eller dålig enligt omgivningen.
  Tycker personligen vi anammar de bra saker vi vill ta till oss.

 19. Maggan!
  Jag älskar att läsa din blogg, du är bara så UNDERBAR!! jag passar alltid på att läsa när jag nattar nån av barnen och sitter alltid och småfnissar för mig själv 😂 Du underbara kvinna, måste vara en fröjd att få hänga med dig ❤️
  All kärlek tills dig, du är bäst 🥰🥰

 20. Hej Maggan 🌺
  Har en son som är paniskt rädd sprutor så när han var yngre så fick alla prover och vaccinationer ges på barnmottagningen. Blev som en rutin att han fick åka och välja en leksak efter vaccinationen. Kalla mig knäpp men när man sitter med en hysterisk unge så kan man lova vad som hemst bara sköterskan får stcka. Tack för en personlig och rolig blogg som verkligen kan pigga upp min dag 😊
  Stor kram ❤

 21. Har också tatuerat bryn och är så himla nöjd! Såg inte ut som att jag hade några bryn tidigare…
  Å dina glasögon…så snygga! Får jag fråga vad det är för märke?

 22. Jag kan bara se några av bilderna. Men oavsett… jag är en av dem som ÄLSKAR din humor iaf!! Och alla de små skojiga, snygga pikarna till lättkränkta läsare är verkligen på sin plats, kan jag tycka. Folk måste verkligen sluta haka upp sig på allt!

  Sluta aldrig vara ditt spontana, sköna jag! <3

 23. Hejsan, har du nån rekommendation om var man kan slipa ner brosk ärr i Stockholms trakten? Jag bor utomlands (USA) så det lär vara billigare att göra det i Sverige.

 24. Varför så ironisk i ditt inlägg ?
  Slår inte Gynning nä så sant tror inte någon slår hennes snygga bilder hon har inte bara en bra fotograf hon är en grymt vacker kvinna,kan inte gå fel och en begåvad kvinna.

  Nä det är inget jobb att lägga upp en sak vid en kaffekopp det är betald reklam,krävs ingen kvalifikation mer än att ha många följare.
  Det får man lätt om man vill bara att klä av sig och se ut som en uppstoppad skyltdocka..

  Om min dotter skulle komma till mig och säga mamma jag är Influencers och vika ut sig på Instagram…då skulle jag säga nä du fröken och vänligt informera henne att det är studier som gäller vacker är du redan och intelligens och kunskap varar i längden i alla lägen, man får respekt blir inte bekräftad utifrån hur många följare man har utan hur begåvad man är..sen blir man självständig och kan köpa sina diamant ringar själv och bilar..

  Läste en sån bra artikel från någon tror det var Laila Bagge någon hade lagt ut bild på Instagram topless med jeans och ville slå ett slag för kvinnas kropp,..men den här personen om det nu var Laila tyckte att det är att anspela på sex när man lägger ut en sån bild inte att göra kvinnan fri. Den bilden blir bara sexuell och så är det man blir bara uppskattad sexuellt om man visar sina bröst…ingen som tänker wow vilken intelligent kvinna..

  Kvinnor är självständiga idag och gör sin röst hörd..en del har fastnat i en fantasi som inte håller i längden..man blir äldre tror inte att man kan leva som Influencers till 65.

  Man behöver inte vara ironisk ….

 25. Hej!! Tänkte göra en beställning av dina tabletter men vilka ska man ha?? Ska man eller kan man äta av alla tre och den nya för sol ?? Blir det för mycket ?? Vill bli brun hålla mig frisk och få energi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..