Förboka

Hej vänner, BEAUTYN har tagit slut. MEN det kommer mer från fabrik imorgon. Så passa på att gå in och förboka redan idag På hemsidan HÄR!

Städat undan efter mig, packat väskor. Trist att behövs lämna Hannah här, men, men, thats life…

Galet förtjust i Fanta zero! Varför finns inte det i Sverige?

Någon som vet..?

Citronen är oxå helt ljuvlig

Flyger till Sverige om ett par timmar. Måste lämna tillbaks mina svarta kängor på CORTES, skitkvalitet. Spruckit i sömmarna. Inget kvitto med mig tyvärr. Hoppas att de funkar ändå.

 1. Jag har testat både Beautyn och Love i precis en månad men märker ingen skillnad på något alls. Verkningslöst på mig eller ska jag beställa mer för att det tar tid att märka effekt?

  1. Samma här tyvärr, märker ingen skillnad. Jag har lätt för att bli brun annars. Jag har ätit en månad nu men det kanske tar längre tid?

   1. Men alvarligt talat hur lättlurade är ni…hon gör reklam för produkterna för att kunna resa fram och tillbaka och ni finansierar det genom att beställa varorna. Med andra ord hon reser på era pengar. Att hon är borta från barnen i flera veckor tycks inte bekomma henne. Stackars Filip

    1. Tack Sofia undrar också hur man som mor kan lämna sina små barn, att fara åt alla håll för att umgås med väninnor festa och synas överallt.Barnaåren är allt för dyrbara att försaka. Tycker att Magdalena är ute på en farlig väg.Vem sköter om barn mm ?
     Filip måste ha ett tålamod av sten.Kanske sätter han ner foten en dag,

     1. Men är det även stackars Maggan när Filip reser? Har konstigt nog inte sett det i kommentarsfältet. Samt antar att ni inte har barn, för då hade ni inte kunnat lägga tid på att gnälla på bloggar. Bäst är att inte uttala sig om man inte vet. Försörja sig måste de flesta, men det innebär inte 24/7-jobb, så låt en kvinna njuta lite mellan inspelningar och åtaganden.

     2. Herregud vilka negativa och otrevliga kommentarer bara för att jag frågade om effekten på de piller jag testat. Jag fattar inte hur ni tänker som svarar sådant. Sådana kommentarer bottnar enbart i att ni själva sitter hemma och är bittra över era egna liv, fulla av avundsjuka förmodar jag. Skapa er era egna liv istället för att bara sprida skit Birgitta och Sofia.

 2. Hej!
  Det finns Fanta Zero apelsin i både stor och liten flaska samt burk. Jag har missbrukat de i flera år😊 Däremot finns inte citron. Ica Maxi och kvantum har de alltid i sitt sortiment!

 3. Sist jag var i Thailand så fick jag soleksem, valde att testa soltabletter ifrån apoteket förra året dessa hjälpte inte på mig. Så då var nästa steg att testa dina natural beuaty tabletter. Jag fick inga soleksem denna gången och jag minns inte sist jag var såhär brun, så jag kommer fortsätta med dina tabletter 🙂

 4. Något du aldrig upplyser om, är om man kan ta de tillsammans med andra läkemedel? NU vet jag att det inte funkar, pga att Magnus skrev till mig av min fråga. FRÅGA alltid din läkare först. Så nog e den upplysningen värd att veta. Detta gäller då mest statiner mot höga blodfetter o annat.

  1. Det är väl helt självklart att Magdalena inte kan uttala sig om blandningen med alla andra läkemedel. Som ALLTID när man äter naturläkemedel får man antingen läsa på själv eller prata med sin läkare (det sistnämnda såklart om man äter medicin regelbundet).

 5. Hej!
  Kan man ge sin trettonåring betakaroten eller Beutyn?
  Hon har ärvt min hy och eftersom tabletterna har hjälpt mig att inte bränna mig så skulle jag förstås vilja ge dessa till henne med! / Jennie

 6. Tack Sofia undrar också hur man som mor kan lämna sina små barn, att fara åt alla håll för att umgås med väninnor festa och synas överallt.Barnaåren är allt för dyrbara att försaka. Tycker att Magdalena är ute på en farlig väg.Vem sköter om barn mm ?
  Filip måste ha ett tålamod av sten.Kanske sätter han ner foten en dag,

  1. Men barnen har väl en pappa? Ingen säger något när män reser mycket i sina jobb och är ifrån barnen?! Är det värre när en mamma gör det? Förstår verkligen inte!
   Så många gammalmodiga moraltanter det finns….zzzz

   1. Jag orkar inte ens reflektera över det. Lätt bakåtsträvande kvinnor. Var var pekpinnarna när Filip reste i 4 veckor i februari? 🤣🤣🤣 kanske jag som har ett bra tålamod. SNARK! Haha
    Man ska nog torka sin egen röv, innan man är och sniffar i andras

    1. Grym kommentar Magdalena! Allvarligt talat vad folk håller på och lägger sig i och ska läxa upp vuxna människor, särskilt mammor som hackar på andra mammor. Vad är det med folk? .blir förtvivlad av alla trista kommentarer! 😕

 7. Hej magda!

  Fanta zero fins i 1,1 halvs liter flaska men i små purkar kanske nånstans men inte så vanligt som Coca-Cola zero men sprite zero har jag sätt nånstans! Påte vara mera zero olika sorter! Jag hejar på lanz Hedman i lets dance och röstat har jag!

 8. Hej magda!

  Fanta zero1 och en halv liters flaska fins i ahfärer men i små purkar har jag inte sått så ohfta men Sprite zero i små purkar ser jag ibland nånstans men inte så vanligt som Coca-Cola zero i olika storlekar både vara så i dom andra smakerna också! Jag hejar på Lance i lets dance har röstat på dom!

 9. Jag är inte specifik inga Nyheter Jag sa upp mitt jobb inom Vården Ågra det nu 30 år men när de far illa Jag kommer hem Gråter Vem ska stå upp för de Gamla Vi blir alla Jag ringde alla tiidgar Jag va inte Specifik men det är maggan Hanna Carolina alla har de kändis för stora bröst oooooo måste bli känd inom Teve för att glra min Röst hörd En bön är Gratis Kolla Arken

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..