Förboka

Hej vänner, BEAUTYN har tagit slut. MEN det kommer mer från fabrik imorgon. Så passa på att gå in och förboka redan idag På hemsidan HÄR!

Städat undan efter mig, packat väskor. Trist att behövs lämna Hannah här, men, men, thats life…

Galet förtjust i Fanta zero! Varför finns inte det i Sverige?

Någon som vet..?

Citronen är oxå helt ljuvlig

Flyger till Sverige om ett par timmar. Måste lämna tillbaks mina svarta kängor på CORTES, skitkvalitet. Spruckit i sömmarna. Inget kvitto med mig tyvärr. Hoppas att de funkar ändå.

 1. Jag är inte specifik inga Nyheter Jag sa upp mitt jobb inom Vården Ågra det nu 30 år men när de far illa Jag kommer hem Gråter Vem ska stå upp för de Gamla Vi blir alla Jag ringde alla tiidgar Jag va inte Specifik men det är maggan Hanna Carolina alla har de kändis för stora bröst oooooo måste bli känd inom Teve för att glra min Röst hörd En bön är Gratis Kolla Arken

 2. anne skriver:

  Hej magda!

  Fanta zero1 och en halv liters flaska fins i ahfärer men i små purkar har jag inte sått så ohfta men Sprite zero i små purkar ser jag ibland nånstans men inte så vanligt som Coca-Cola zero i olika storlekar både vara så i dom andra smakerna också! Jag hejar på Lance i lets dance har röstat på dom!

 3. anne skriver:

  Hej magda!

  Fanta zero fins i 1,1 halvs liter flaska men i små purkar kanske nånstans men inte så vanligt som Coca-Cola zero men sprite zero har jag sätt nånstans! Påte vara mera zero olika sorter! Jag hejar på lanz Hedman i lets dance och röstat har jag!

 4. Har nu beställt boosten och beautyn. Hur länge ska man äta dem för att de ska börja ge effekt? 🙂

  1. Mini skriver:

   Ungefär en livstid..

 5. Tack Sofia undrar också hur man som mor kan lämna sina små barn, att fara åt alla håll för att umgås med väninnor festa och synas överallt.Barnaåren är allt för dyrbara att försaka. Tycker att Magdalena är ute på en farlig väg.Vem sköter om barn mm ?
  Filip måste ha ett tålamod av sten.Kanske sätter han ner foten en dag,

  1. FA skriver:

   Men barnen har väl en pappa? Ingen säger något när män reser mycket i sina jobb och är ifrån barnen?! Är det värre när en mamma gör det? Förstår verkligen inte!
   Så många gammalmodiga moraltanter det finns….zzzz

   1. Jag orkar inte ens reflektera över det. Lätt bakåtsträvande kvinnor. Var var pekpinnarna när Filip reste i 4 veckor i februari? 🤣🤣🤣 kanske jag som har ett bra tålamod. SNARK! Haha
    Man ska nog torka sin egen röv, innan man är och sniffar i andras

    1. Monken skriver:

     Klockren kommentar Maggan

    1. FA skriver:

     Grym kommentar Magdalena! Allvarligt talat vad folk håller på och lägger sig i och ska läxa upp vuxna människor, särskilt mammor som hackar på andra mammor. Vad är det med folk? .blir förtvivlad av alla trista kommentarer! 😕

  1. Anni skriver:

   Hon har väl inte lämnat sina barn för festa!! Hon gör väl som Filip gör när han reser, jobbar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..