Nu smäller det..

Vilken härlig dag!

 1. Halloj, Hoppas ni har det varmt och härligt i Banusen…
  En fråga; jag håller på letar ihjäl mig efter en grön jacka, typ sån som Hanna har och jag vet att du också har nåt liknade, märke? Vart?
  Puss o kräm
  Towe

  1. Men hörru du. Om du behåller din högra hand, tar fram en pensel o lite färg, så kan du lätt fixa ett par såna där byxor. Eller så skickar du ett par vanliga jeans till mig så har jag dem på mig ett par veckor så får du tillbaks dem sen.
   Vänliga hälsningar målaren. 😉😁

 2. En ny realityshow på gång, klarar vi det? Systrarna Graafs liv och leverne på bästa sändningstid snart i en tv nära dig!

  1. Nej inte en till…undrar om jag ska göra en då skulle det bli en fötterna på jorden verkliga livet..ja skulle vara en tittar succé..mitt liv från.05.30-21 måndag till fredag, även lördag och söndag..visa upp en medelålders kvinnas liv med familj med dess innehåll..sånt vill jag se inte bara en massa yta..skrapar man på ytan så kommer skiten fram…

  2. Nej, nej, det får vi verkligen hoppas att det INTE blir nån realtystory. Dom är bara för pinsamma. Sjunk inte ner i det träsket.

 3. Jag har följt dig i flera år men nu slutar jag med det. Har älskat din blogg och hur du bjuder på dig själv och din humor. Men nu är den som alla andras, bara en massa reklam och saker som du vill sälja. Ytligt och det har blivit så tydligt att du vill dra in så mycket pengar du kan. Ha det bra och tack för mig.

   1. Nilla kanske vill göra Magdalena uppmärksam på att hon tycker bloggen har blivit sämre. Så Magdalena kanske tänker till och gör bloggen lite som förr. Säger ingen något blir det ju ingen ändring!

 4. Underligt att du inte nämner dokumentären om Josefin med ett ord.

  Men du får ju skriva om jeans såklart.

  Vissa saker orkar.man inte med kan ju vara så. Men blev så himla förvånad bara iom din bok osv.

  Hoppas du o Hanna har nåt på gång som visar.er humor. Den vill.man ju se mer av.

  1. Räcker det inte att hon blottat sig fullständigt i sin bok? Det är väl självklart att hon, liksom varenda vettig människa, tycker att det ÖR gjort är vidrigt. Måste just Magdalena kommentera det? Ska hon kommentera VARJE kvinnomisshandel som sker eller är det bara denna, bara för att den är omskriven, som är viktig?

     1. Eva skrev ”att du inte skäms” till Anna C! Inte till Maggan. Maggan har ju för böveln gått igenom ett helvete i samma ämne (misshandel) och tom skrivit en bok om det.

 5. Jag är så sjukt nyfiken på vad ni spelar in!!! Om man får gissa tror jag det är en typ Lance-show men Graaf o Graaf 😍❤️

 6. EXAKT VAD ÄR DET SOM ÄR FULT MED ATT TJÄNA PENGAR PÅ ATT BLOGGA? EXAKT VAD ÄR INTE ÄKTA LÄNGRE?VARFÖR SKA MAN NÖDVÄNDIGTVIS KOMMENTERA ALLT?
  Nu små avundsjuka troll. Läs inte. kommentera inte. Bara försvinn om ni inte tycker det är eran grej liksom. Jg menar: varför irritera sig jämt?Förstår inte varför ni följer å sedan kommenterar på det sätt ni gör. När ni tydligen bara retar er på precis allt som skrivs. Och ni är ju inte barn. Ni är ju vuxna.
  Vad är det jag inte förstår med det här beteendet?
  Att ni tar er friheter bara för att nätet är fritt?
  Att nätet är fritt och att det finns ett omodererat kommentarsfält innebär ju inte nödvändigtvis att man hela tiden måste kasta dynga på andra.
  Var rädd om det fria ord du har och uttryck det gärna – men var försiktig med vad för nedlåtande kommentarer du skriver. För det sårar.
  Tänk en gång till innan du postar.

   1. Vicky: flashnews: det är inte Maggan som kommenterar. Vi känner inte ens varandra personligen. Jag är bara följare. Använder mitt riktiga förnamn.Reagerar för det här är oxå en form av meetoo.
    ALLA bloggare är med om samma sak: en del t o m överväger att sluta blogga. Varför beter man sig så illa mot sina medmänniskor?
    Svaret är enkelt: FÖR ATT MAN KAN OCH VÄLJER SJÄLV ATT GÖRA DET! Vi tjejer borde stötta varandra. Hylla varandra.Man kan välja sina ord.Istället kommer det lilla avundsjuka gröna monstret fram. Så fort det handlar om någon resa eller något inköp mm.Skönt ni har varandra du å syrran, Maggan. DET är verkligen något! Underbart tycker jag.

 7. Nej, inte en såpa väl?! Ni är väl ändå inte nere på den nivån?
  Hoppas ni spelar in något mer givande och klokt! 👍🏻
  Kram!

 8. Vad fan är det för fel vissa människor som kommenterar här inne egentligen? Så himla fräcka bakom en skärm va? Det är ju Magdalenas blogg, hon skriver väl om precis vad hon vill? Att man inte kommenterar Josefin tex betyder inte automatiskt att man inte bryr sig.

  Krya på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..