Dans, Åre och fotsvettsost

Min gastro gick susen! Lite ont i halsen, raspig och öm.

Nu är vi på väg uppåt i Sverige VI ÅKER TÅG! (Nu kan ingen hacka på mig) iochförsig äter jag ju skinka på bilden under? Men jag kompenserar det med att dricka vegan-märkt-rö-tjut-ur galltvåls tvättad handflata

Egen ostbricka med illaluktande fotsvettsostar och tryffelkorv mmmm

Känner verkligen hur alla i vagnen njuter med oss.

-Vem har tagit av sig skorna??!

Vi ska filma hela helgen för en kul grej. Spännande och intensivt kommer det bli. Men att få göra det med sis? Kan inte bli mer galet och skrattfyllt

Syrran va med 2011, och jag 2009 i Lets Dance…

Vi firar det med en danövningsals pose. För mig innebär 10 år ”hjärnblödnings jubileum”

Vi var och tittade på Lance sista träning inför imorgon. WOW vad DUKTIG han är…

Jag är så stolt att tårarna bara forsar när jag ser dem dansa. Jäkla underbara ungar

Så himla duktig hon är, Linn, Lancelots danserska. Hon är pedagogisk och vacker. Rolig och charmig med en riktig liten glimt i ögat

Hoppas nu innerligt på romansrykten (hehe, skoj)

Vill verkligen att Lance och Linn får vara kvar i tävlingen. Iallafall ett par danser. Den 5 april är första fredagen jag hemma, och skulle så gärna vilja se honom live i studion.

Nu får ni fanken hjälpa mig att behålla honom i tävlingen. Han får inte åka ut först. För då kommer jag inte hinna se honom live

PLEEEEEEASE🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jag kommer sitta klistrad på Cooperhill imorgon och rösta tills fingrarna blöder

Nu ska jag sova och lyssna på Hanif Balis podd HÄR! Han möter och intervjuar en terrorexpert .

Tant Hannah löser korsord och teamet har gått till bistron.

Vi är framme 23, då blir det marsch i sängen, så vi är pigga inför skidåkning imorgonbitti

Kram på er❤️

 1. Snart hemma efter ett par dagar i underbara Åre👍😎varierande väder men så mysigt❤️
  Njuuuut🍾🌦🎿😘

 2. Kul att du också lyssnar på hanif balis pod. Jag tycker han är så jäkla vettig och intelligent. Har själv varit med i politiken ett par år. Tyvärr är jag inte moderat. Men hade gärna sett han iett annat parti. Och jäklar vad okunniga det är, de kommun politiker jag jobbade med, blev faktiskt chockad. Lyssna gärna på hur kan vi prata om, med Navid modiri. Han pratar om icke pk ämnen som man inte får höra i kommersiell media. Vet att du kommer gilla. 😀

  Mvh Jenny

  1. Hanif Bali ”vettig och intelligent”..?? Det där gick inte ihop alls. Om du nu inte är rasist och SD-light-sympatisör *snark*… 😴

  2. Hanif är mycket intelligent, det är en jävla tur vi har honom i politiken. Har varit och lyssnat irl på honom också👍 podden är skitbra!

   Lyssna på avsnittet om den omtyckta kända iranskan som dog och t om regimen porträtterade henne utan hijab för den slet hon av sig då hon kom sig ur landet. Då sätter västerländska dogooders PÅ henne hijab på bild efter hennes död. Helt jävla okunnigt och respektlöst
   https://poddtoppen.se/podcast/1372019059/god-ton/38-anonym-kulturhoger-och-overgreppet-pa-maryam

   De som kallar Hanif för onkel Tom, rasist och/eller SD är knappast de vassaste utan kacklar mest i små grupper av invärtes beundran 🐔🐔🐔🐔

 3. Blev så avis när jag såg på insta att ni satt på tåget upp till Åre❤️Själv får man hålla ut till påsk då ska jag också upp till min lilla stuga😃ska bli spännande att få se resultatet på er inspelning. Lycka till!
  Kram till er

 4. Röstar givetvis ❤️😍

  Du ser ut att ha blivit smalare? Jag har provat fasen allt… går inte ner ett gram! Har du tips / råd, ge gärna 🙂 har minst 15-20kg jag borde gå ner, men skulle bli glad om jag lyckas med 5! 😅

  1. Ett tips till dig! Prova någon av Ulrika Davidssons kurser på nätet. Jättebra! Själv måste jag ha nån som vet hur man ska äta för att gå ner i vikt för jag vill att det ska gå fort och vill se resultat. Har inget tålamod.
   Bara att äta enligt schema och dessutom försvinner sötsug. Dessutom får in det tänket även efter avslutad kurs.
   Ge dig själv några veckor av ditt liv att prova detta. Man får resultat.
   Tufft i början men det funkar.
   Kram

 5. Underbaradu, din humor passar mig. Må gott, självklart ska grabben vara kvar. Svårare för männen alltid i danstävling. Bästa är att inte ”tokan” från Hollywood är med /ej tittat i så fall \. Så ska bli kul att följa allas utveckling med steg, rytm, team. Kollar även läraren.

 6. Ni har inte ens sett han dansa hur kan ni då välja att rösta på Lance? Han har blivit känd pga sin mor och far ska han inte få vara kvar i lets dance pga sin egen talang då och inte bara för morsans han vill det?
  Jag kommer rösta på den som jag tycker är bäst ,är det Lance ja det visar sig väl.

  1. Tja, för egen del har jag en 12-åring som tycker att Lance är the shit och vill hon rösta på honom är det helt okej för mig. Följer inte Let´Dance så slaviskt men genom alla år har väl folk röstat med hjärtat och inte efter talang?

   1. Fast man kan också få en annan uppfattning efter programmet har börjat även om man röstar med hjärtat.
    Ibland börjar man gilla nån ny deltagare som verkar jättemysig och går hem i rutan och vissa dalar.

 7. Åhhh vad bra dom dansade i kväll, Lance är ju bäst på dans, konstigt bara att dom fick så låga poäng, borde vart mycke högre. Heja heja jag röstar på Lance hoppas dom vinner allt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..