ANNONS

NEXTORY

/
I stolt samarbete med the one and only NEXTORY
I fredags stack vi till Skåne och min svägerska Evas 50-års fest!
 
”Ett års betalt abonnemang hos NEXTORY” kommer hon få av mig i present. Eva önskade sig upplevelser. Vad kan vara mer upplevelse än att slungas in i boken och drömmarnas värld!? Resa i tiden, lära sig nya saker, uppleva vackra platser, fasas, skratt och känna kärlek eller sorg.
 
Jag har längtat tills denna dag! Äntligen dags för samarbete. Då jag kan tjata och upp uppmana dig lite extra att testa på NEXTORY Böcker eller ljudböcker i mobilen.
”Senaste släppta titlar, romantik, skräck, historia, biografier, populär böcker, fack litteratur. Barnböcker? Du kan ha ett familjeabonnemang. Det betyder att ALLA i familjen kan lyssna, njuta och ladda ner sina favoriter samtidigt.
Personligen känner jag mig naken utan en bok i öronen. När jag städar, kör bil, tränar (sitter på tråkiga föreläsningar) nattar övertrötta barn, lagar mat…
Idag vill jag tipsa om en bok som jag nyligen börjat läsa den heter HELVETET JAG KALLADE KÄRLEK och har sedan den släpptes i höstas legat högt på NEXTORY topplista över mest populära böcker. 
 
Det är en självbiografisk roman skriven av författaren Lena Bivner och handlar om misshandel i en nära relation. Fasansfullt! Och HOS MIG river den upp många djupa sår. MEN ämnet är viktigt! Och lika aktuellt nu, som för 10 år sedan
En ärlig och utlämnande berättelse som bygger på Lenas erfarenheter från drygt fem år i en relation där hon själv bröts ner bit för bit. Lena själv beskriver sig som en stark person med en ordnad tillvaro och ett stort socialt umgänge. Ändå hamnade hon i ett rent helvete.
 
Alla böcker behöver ju inte vara ”feel good” och avkopplande utan ibland måste man läsa om smärtsamma och fruktansvärda saker. Ämnen som berör och som kan lära oss något.
Boken visar hur psykisk misshandel kan uttrycka sig i en relation och att vem som helst kan drabbas, men också HUR man faktiskt kan ta sig ur en destruktiv relation. Därför rekommenderar jag er att läsa eller lyssna på den HÄR! genom att använda min kampanjkod MAGDALENA
HAR DU INTE REGISTRERAT DIG TIDIGARE? Då kan du lyssna grattis i 30 dagar! Hur mycket du vill..
Du kommer INTE ångra dig. Jag garanterar dig att du kommer inte vilja vara utan sedan (borde nästan vara en Nöjd-Maggan-garanti på detta)
Ungarna sköter sig, jag proppar dem med godis och underhållning.
Vanlig syn. Charlie läser, Louie tittar på film och jag lyssnar på ljudbok
När vi kommer fram ska vi beställa lite pizza och lägga oss i tid. Kul med kalas imorgon! Mexikanskt tema och hela klanen Larsson under samma tak
 
Vad tycker du om min T-shirt? Haha
Haft videokonferens på Filips kontor. Spelat in en podd, packat ihop huset.
Tony ska vara hund och vara tonårsvakt hehe
 
Uppskattat? NEJ 🤣🤣😫😫
 
Så VÄNNER, testa att ladda ner NEXTORY skriv koden MAGDALENA
Do it!
Nu ska jag köra 6 km på bandet. Med en ljudbok i öronen såklart
HA EN FIN DAG❤️
18
112

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00