Internationella sömndagen

I samarbete med mig själv och BETTER YOU

Vad tyckte ni om NATT

Jag har fått så oerhört mycket positiva reaktioner på vår NÖJD KUND GRANTI produkt Natti-Natti.

För mig själv är det en lifesaver. Mitt tempo är högt på dagarna. Jag har svårt att varva ner. Huvudet spinner och tankarna snurrar. Hör min puls dunka när sovrummet är tyst.

Tack vare NATT sover jag både tyngre och mer harmoniskt. Jag är verkligen genuint tacksam för att slippa jaga doktor för insomningstabletter

Sov med en app BY laddade ner till mig. Oerhörd skillnad på kurvorna

IDAG MINA VÅNNER ÄR DET DEN INTERNATIONELLA SÖMNDAGEN!!

Det firar vi med en fin-fin rabatt! BETTER YOU har fyllt på lagret upp till taket. Så nu kan du passa på att ladda inför de kommande ljusa sommarnätterna

Kod Magganvip ger dig 20% I rabatt

Det är viktigt för alla att få en god natts sömn och det är avgörande för både hälsa och välbefinnande hos människor.
Därför har Internationella sömndagen instiftats av World Association of Sleep Medicine (WASM). Internationella sömndagen infaller på varierande datum varje år och heter på engelska World Sleep Day.
Dagen är instiftad för att hylla sömn och upplysa om viktiga frågor som rör sömnen, men även saker kring, t ex medicin, utbildning och sociala aspekter, samtidigt syftar dagen till att hjälpa människor med sömnproblem genom att bättre förebygga och hantera sömnstörningarna.

Jäklar vad jag kämpar hårt för att få lite rutin och ett lite sammanhållande träningsschema! Stressigt med jobb och ungar? Jag kompromissar inte med gymmet. Måste få upp flåset och konditionen. Sen tror jag OXÅ träningen i samband med kosten leder till en bättre sömn.

Jag lovade tjejerna på gymet att inte ta några fler osmickrande bilder (som i tidigare inlägg hehe) förlåt mig! Nu lovar jag att ALLTID förvarna er först

Framme i huset. Kodlås. Strömavbrott. Vi är utelåsta haha!

Bra start på helgen 🤣

NATT kan du beställa eller läsa mer om HÄR!

Nöjd kundgaranti och inget tjafs! Bra grejer som alltid

Uppdatering:

We are in!

 1. Hej
  Älskar Gurkmejatabletterna och karotentabletterna, men Natt fungerar inte på mig. Har betydligt mindre djupsömn än mina vänner. Vi använder också sömnapp via armbandsklocka. Därför hoppades jag på Natt, men det har inte blivit bättre efter 1,5 veckas användning.
  Men tack för de andra fantastiska produkterna.

 2. Jag och min pojkvän sover få timmar och väldigt oroligt och hoppades sååå att Natt skulle ge oss ordentlig sömn. Men tyvärr inte. Jag kom aldrig ner i djupsömn och han drömde sjuka mardrömmar. Så tyvärr kommer vi skicka tillbaka våra burkar och hoppas få pengarna tillbaka. Jag älskar några av dina andra burkar och lägger hellre pengarna på dem. Och alla burkar passar väl inte alla. Tyvärr 😉 Glöm aldrig att du är grym och förgyller vardagen för många! Fortsätt precis som du är <3

  1. Hej,

   Vad synd att de inte hjälpte er.
   I och med att det är naturliga tillskott så reagerar kroppen olika och tar upp ämnen på varierande sätt.
   Självklart får ni pengarna tillbaka via nöjd kundgarantin!

   Ha en fin lördag!🙏

 3. Jag har testat Natt 1 gång , blev lite lugn kände hur axlarna åkte ner👍🏼 lite nyfiken att ta 2 tabletter ? Kan man ta ett glas vin på kvällen ? Vill sluta med receptbelagda insomningstabletter 😩Magdalena sluta inte blogga du är så härlig och bjuder så på dig själv, du lever som vi alla andra ett liv som ska fungera med barn och allt annat som ingår i ett familjeliv 🥰

  1. Hej,

   Vad kul att du känner effekt av dem!
   Vi kan inte rekommendera något som har med alkohol eller receptbelagda mediciner men är glada för din upplevelse och hoppas de hjälper dig ytterligare.

   Ha en fin lördag!😃

 4. Hej Magdalena!

  Dessa tabletter funkar verkligen. Beställde
  tidigare i veckan på förra koden du la ut.
  Men lär beställa mer.

  Tack för en toppen blogg.

 5. Tyvärr så fungerade inte Natt för mig. Kände ingen skillnad alls.
  Jag har fortfarande lika svårt att somna och vaknar alltid upp på natten.
  Och sen fick jag ont i magen efter jag tagit dom.

 6. Vem har hittat på att man måste sova?
  Njae, när jag jobbade 8-4 och det betydde att man gick upp sex för att ungar skulle hinna äta frukost och med skolskjuts eller skjutsad till dagis och när man efter hämtning inte var hemma förrän bortåt 18 tiden. DÅ somnade man ovaggad kan jag säga.
  Testat det? Rutiner och samma samma varje dag utom helgen!
  Nu har jag gått hemma och drällt i 15 år och sitter med dator, telefon osv samt gör vad jag vill när jag vill. Då sover jag sämre och hör mina hjärtslag när jag lägger mig. Men det beror på blod/ järnbrist som min läkare behandlar när det blir för illa.
  Skulle aldrig ta ett kosttillskott för att sova. Sover jag fyra timmar så gör jag, sover jag mer beror det helt enkelt på att jag gjort nåt vettigt den dagen, varit ute, ansträngt mig osv.
  Ju mer ni stressar på ju sämre sover ni,
  Rutiner är det som gäller.
  Visst, man kan ha nån sömnstörning men utred det i så fall.

  1. Så är det lever man ett 05.30-18.00 liv må-fredag så sover man gott kl. 21-22 ,precis rutiner ingen alkohol,fet mat,eller för mycke kaffe..Har man dålig sömn så har man oftast en störd rutin i livet eller annat givetvis som sorg,sjukdom mm.
   Det bästa för en bra sömn är rutiner,motion,frisk luft,hyfsad kost,ej alkohol,dra ner på kaffet..

 7. Alla dom är speciella dagarna! Det finns dagar för precis allt. Fattar inte vitsen.
  Vem orkar hålla reda på dom ärligt talat!

 8. Men Kära nån, har ni sett dokumentären om Michael Jackson, Leaving Neverland? Så fruktansvärt!!! Jag är i chock. Han var alltid min idol. Mår illa. 🙁

 9. Jag märker absolut ingen skillnad. Har tagit två tabletter/kväll i två veckor och sover precis lika kasst som vanligt. Hade hoppats på lite placeboeffekt åtminstone.

 10. Detta fungerar inte på normala o svåra sömnstörningar o är oerhört dyrt. Melatonin är mycket billigare o minst lika effektivt. Skapa inte beroende med så dyra tabletter, som du bara får Placeboeffekt av.
  Apoteket har många tabletter, receptfria, till ett mycket lägre pris. Sorry.

   1. I Finland finns Melatonin receptfritt.
    De fungerar dock inte på mig. Jag somnade inte av dem, men var jättetrött dagen efter jag tagit dem.

 11. Så du satte in kodlås? Trist att du inte tackar för tipsen du får. Sen kan man öppna ändå trots strömavbrott finns batteri.

  1. Har dom väl haft länge i huset i ystad. Vad jag förstått så räcker bara batterierna en viss tid när det är strömavbrott

 12. .Så du satte in kodlås? Trist att du inte tackar för tipsen du får. Sen kan man öppna ändå trots strömavbrott finns batteri

 13. Måste bara informera att det finns forskning som visar att antioxidanter som intas via kosttillskott ökar risken för cancer. Både de friska och de celler med tumörer delas snabbare. Detta gäller endast kosttillskott och inte antioxidanter via tex grönsaker och frukt. Betakaroten är en antioxidant och bör alltså ej intas. Vill varna för detta eftersom jag läst om det på flera läkarsidor. Googla om ni inte tror mig.

  1. Hej,

   Vilka studier är det du tagit del av?
   Vi följer alla föreskrifter enligt EFSA och livsmedelsverket och har inte fått några direktiv likt dessa.
   Vi tar gärna del av de studierna du nämner.

   Ha en fin lördag🙏

 14. Kosttillskott har aldrig fungerat för mig. Tills nu! Kände första natten att jag blev såå trött, kunde inte hålla ögonen öppna. Somnade såå skönt!❤🙏
  Tog 2, tagit 3 i bland… har ätit mycket medicin i mitt liv så har fått en tröskel. GABA är något som finns i våra hjärnor naturligt, så detta är inget ”humbug”❤

 15. Hej,
  låter som min räddning vad gäller sömnen. Jag undrar vilken app du använde när du mätte sömnen när du skrev om Natt i februari?
  Mvh Monica

 16. Hej,
  Du hade ett inlägg om detta i februari och nämnde en app som du mätt sömnen med. Jag har försökt att hitta appen men har inte lyckats. Vad var det för app?
  Mvh Monica

 17. Vad tycker du om det som har hänt i New Zealand? Jag menar du kan ju inte ha missat det, eftersom att det står överallt och sen brukar du väl tycka en del när sånt händer? Bara nyfiken

   1. Fast.. hon brukar ju va snabb med att kommentera sånt och är nyfiken varför hon inte kommenterat detta ännu? Då det är viktigt att man tar upp sånt när man har så många som följer en.

 18. Heeej Magdalena ! Lyssnade precis pa framgangsbloggen med dig. Vilken tjej du aaaar ! Grym ! Och vad jag tyckte jattemycket om var din rost, eftersom jag aldrig hort dig,men bara foljt dig genom din blogg i manga ar fran Italien, sa var det verkligen en overraskning. Toppen ! Tack for att du bloggar och att du ar DU ! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..