Vad är din åsikt ang klimatet?

Mycket skit som tittar in här på sidan den senaste veckan. Märker på en gång om någon skvallerblogg eller tidning länkat hit. Elaka kommentarer, framförallt knäppa?

Duntäcke-tisdag… Ligger nedbäddad och tittar på serier. Ont i halsen (men överdriver det lite) för att få sängliggandes legitimt

Legat och funderat över sociala medier och bloggar.

Jag har kommit fram till att jag med 100% säkerhet är övertygad om att den ”personlig bloggen” kommer vara historia och utdöd inom ett par år.

MEN lynchbloggar, där man hänger ut andra människor kommer att växa sig gigantiska. Oaser och mötesplatser för människor som vill vältra sig i andras olycka, liv. Intressen eller beslut. Hata, äcklas och förfäras, anmäla och sprida rykten.

Vi andra kommer inte våga.

Personligen tycker jag att det är OERHÖRT tragiskt. Jag älskar att få en liten inblick i andra vanliga människors liv, titta på bilder och läsa om vardag. Sant eller falskt, spetsat eller överdrivet. Rika, okända, fattig, korkade eller smarta. Spelar ingen roll alls

Jag tänkte skriva att jag hade ont i halsen redan igår kväll. Men vet du? Jag sket i det… för då skulle jag genast få höra

-Du är aaaaaaalltid sjuk. Är dina kostillskott skit eller?

Det har stört mig hela jäkla morgonen. Det har stört mig att andra människor ska få tystna ner mig och bestämma över mitt liv

Jag tänkte oxå berätta mer om min trevliga lunch i lördags. Skvaller, roliga händelser. Men sket faktiskt i det med!

-Du är aaaaalkolist, en dålig mamma -ska du inte på alkisrehab i Thailand snart?

-Sörja ditt barn? Du ska säkert bara plastikoperera dig.

Att jag ska besöka mitt sjukhus i Filippinerna i maj? Hur faan mörkar jag två veckors volontärsarbete i slummen??? Ska jag ljuga och säga att jag paddlade dit

För skriver jag det? Då är det JAG som dödar isbjörnarna med mina flygresor och blir hatad/uthängd över nätet

Kanske skriva lite om träning? Nej gud förbjude!!! Då är det vikthets.

Ett litet oskyldigt middagsrecept? Nej då är man ett äckligt jävla vårtsvin som inte äter enbart vegetariskt. Jag äter plågad kassler och förstör miljön

En mys bild på min fyrbenta medlem Drago..

Vaaaa???? Får hunden vara i sängen, är han kuperad? Djurmisshandlare. Vem kan köpa en mördarhund? Vart är den andra hunden? Varför får han inte vara med på bild. Har du gett bort honom, är han död?

Åtminstone använder vi ju hjälm dygnet runt i vår familj. Men va????

Har ungen en blöja på sig? Vidrigt när han är så stor

Vilket stökigt hem??? Hur kan du bo så?

En flamingo i fönstret, är ni swingers?

Fick ett bud utanför dörren imorse. TACK deo-vänner. INGEN REKLAM! Bara visar vad jag fått, då jag gillande och tyckte klubban var skoj. Lika skoj som mina vulgära kaffekoppar

Ja jag har lite ont i halsen. Och det beror på att jag rest, varit i värmen, kommit hem till kylan, ungar på FÖRSKOLAN…

Ligger nedbäddad i sängen idag. Sjukskriven. Tittar på serier och gör ingenting. Jäkligt befriande.

Vad tycker du om utvecklingen i Sverige. Hur tror DU att det här kommet sluta. Hur kommer de digitala plattformarna se ut om ett par år?

Kommer vi ha små underjordiska motståndsgrupper, där vi vågar prata om samhället utan att vara rasister.

Vet du. Min pappa Kenneth blev avstängd från instagram och Facebook förra veckan, för att han citerade någons åsikt ang de ”hemvändande” och stackars IS-krigarna. Baaaam! Hans konton raderades.

MEN samma kväll visar Tristan mig filmer från instagram där en kille stryper och sparkar ihjäl en hund? Han visar oxå en film där flera män kväver en bäbis och slår den i marken?

Det får ligga kvar? Jag är chockad?

Hur TROR du att vi kommer förhålla oss till allt det här om två år?

Lever vi inte i en sketen jäkla dubbelmoralsbubbla. Borde vi inte gå efter de stora jättarna? Istället för att attackera varandra

Kommer MIN blogg finnas kvar? Kommer media där människor VÅGAR ha personliga åsikter tystas?

Kommer det BARA finnas media där drevet tycker om andra?

Nyfiken..

Vad tror du?

 1. Får alldeles ont i magen av det du skriver för du har nog dessvärre helt rätt. Det här med att visa upp sitt liv på sociala medier verkar trigga den svenska avundsjukan något enormt och nu finns möjligheten att uttrycka den utan att stå face-to-face. Missunnsamheten är total och förmågan att ta ansvar för sin egen lycka och framgång minimal.

  Min mamma sa alltid: Missunna aldrig andra framgång och kom ihåg att du, bara du är din egen lyckas smed.

  Stackars våra barn som växer upp med den här skiten.

  Jag är dock glad att din blogg finns. Den får mig inspirerad, att skratta, att gråta och att känna mig helt normal. Puss på dig!

 2. Ja jag vågar inte ha en blogg pga det du beskriver…Ledsamt…jag vet inte.
  Jag verkligen älskar din blogg Magdalena för den är så ärlig och inte tillrättalagd.
  Som erat liv är verkar du beskriva det.Det är stort modigt och vackert…Du gör min dag många gånger….Så naturligt…
  Ha det gott/Selma

 3. Måtte det inte bli som du tror. Men vi verkar vara på god väg. Trist värld som skapas till våra barn, det är sådär kul när de ska utforska den digitala världen som är så skev och elak.

  Och hoppas du orkar med din blogg, vi är många som har blöjbarn, ont i halsen, dricker gott, inte har det undanplockat 24/7, hundar i säng o soffa och som älskar att se att vi inte är de enda… Krya på dej❤️

 4. Hej!
  Älskar din blogg😊. Fortsätt med den😊, gillar även dina piller, äter typ alla👍😊.

  Att människor orkar klaga och klanka ner är nog bara för att de är avundsjuka och inte har något annat för sig!!🥶

  1. Ja jag undrar det också, de som får så mycket hat på sina bloggar väljer att sluta blogga istället för att bara stänga kommentarsfältet. Varför är det så viktigt med kommentarerna? Är det för att man inte vill missa allt beröm man också får? Att narcissisten måste få sin dos med bekräftelse? Får liksom inte ihop det…

   1. Har också funderat på det, tycker inte kommentarsfältet behövs. Man är ju här för att läsa din blogg. Om man har åsikter kan man väl starta en egen blogg. Förstår ju att det är kul att få viss feedback på det man gör, men tror man skulle göra en tjänst till många psykiska sjuka som får utlopp för sin sjukdom anonymt på internet.

   2. Nu pratar du ju om två ytterligheter, antingen ska man stå ut med helt vidriga kommentarer eller så är man narcissist som kräver bekräftelse. Det kanske finns ett mellanting, att man gärna har någon form av interaktion med de som faktiskt läser vad man skriver men utan att behöva acceptera att varenda sak man gör blir ifrågasatt. Jag tycker det är urlätt att förstå faktiskt!

    Visst kan man ha ett modererat kommentarsfält men vilken tid det skulle ta! Och fortfarande får bloggaren läsa vidrigheter för åtminstone hos andra bloggare fortsätter de att komma det är bara att vi bloggläsare slipper se dem.

    Sedan får vi ju heller inte glömma att även om det här kommentarsfältet stängs ner så förs diskussionerna på andra bloggar där det ofta kan vara rent hatiska kommentarer. Så interaktionen skulle försvinna samtidigt som skiten finns kvar.

    Jag tror M har rätt i analysen, jag skulle aldrig orka vara personlig och dela med mig av mitt liv såhär. Men med det sagt så uppskattar jag att Magdalena än så länge orkar, jag älskar att läsa om andra som är lika perfekt operfekta som jag – dvs helt vanliga människor (och bloggar jag stör mig på läser jag helt enkelt inte – så borde fler göra)

 5. Det har blivit ett fruktansvärt klimat och jag blir mörkrädd. Hoppas därför att du fortsätter att blogga om stort och smått precis som du gör. Det är det vi behöver, allt detta hat förgör oss. Så fortsätt blogga fina Magdalena! Hälsa också lite pepp till din pappa, så sjukt att det inte går att ta in, för tyvärr som du skriver så är det väldigt enkelriktat vad som tillåts eller inte. Varma kramar Nettan

  1. Tack Anette för din sympatiska hälsning. Ja det var ett dråpslag. 3000 bilder på Ig, väl utvalda med omsorg och eftertanke, ofta bearbetade – borta.
   10 år av inlägg och texter med bilder, många privata familjebilder på FB – borta. Pga av en text som inte på något sätt var extrem eller sticker ut i den allmänna debatten. INTE avstängd på tid utan totalt RADERAD av Sucker Berg.

   1. Men vad skrevs som var så illa att de plockade bort din Instagram? Jag följde ju dig där men troligen inte sett det inlägget eller tänkt att det varit något konstigt iaf. Ja vår värld är snedvriden.
    Tycker synd om dig och skickar en kram till dig och hela fina stora familjen. Sjävklart e du med där också Maggan.

 6. Sluta aldrig vara dig själv och sluta aldrig blogga. Du är en underbar och varm människa med en härlig humor så älsk på dig Magda.
  Krya på dig kramar ❤️

 7. Jag är en domedagsprofet och tror att vi håller på att gå under och då är internet, datorer, bloggar det minsta bekymret. Landet är förlorat anser jag.

 8. Förhoppningsvis är våra barn och ungdomar betydligt bättre och smartare än vad vi är – för visst är det väl allt som oftast äldre, framförallt kvinnor som sitter och hatar bakom skärmarna?

  Kidsen idag som vuxit upp med nätet och sociala medier har ett helt annat sätt att förhålla sig till det tror jag.

  Drar såklart inte alla ungar eller kvinnor över en kam, men hoppas innerligt att de elaka vindarna som blåser vänder.

  Vi måste alla hjälpas åt att stoppa skiten.

  Keep it up Maggan! Fortsätt som du gör – kärlek vinner alltid. ❤️

  1. Jag tror tyvärr att du har fel. Min erfarenhet säger att barn/ungdomar växer upp med att se att det är helt okej att bete sig hur man vill på nätet/i sociala medier. För dem är det vardagsmat med näthat, i form av kommentarer på Youtube, Instagram, bloggar osv.

 9. Hejsan!
  Du har världens bästa blogg! ✌🏻👍🏻👌🏻👏🏻💕
  Ser med nöje fram att läsa alla fina inlägg. Gåt det 2 dagar utan uppdatering undrar man genast vad som hänt.
  Skit i alla andra surkärringar även om de e svårt 🙄.
  Hoppas vi som uppskattar dig vinner 💪🏻.

  Njut av livet Maggan, du är bäst 🤗💕
  Kram

 10. Jag hoppas verkligen din blogg finns kvar för den förgyller min vardag!
  Jag är så emot denna j..la hets & jag tycker det är så befriande att följa dig genom högt & lågt, fint & fult.
  Det är ju liksom det som är livet!!!
  Allt annat är hittepå.
  Varmaste kramar från Maria

 11. Hej Maggan, lider med dig på riktigt. Dessa troll finns överallt. Fortsätt blogga men stäng av kommentarsfältet, så slipper du få ont i magen.Då kan du skriva av dig men ingen kan ha synpunkter, varken bra eller dåliga. Så får vi se vilken annan kändis som kommer att få Katt-Evas galla…
  Ditt liv – din blogg <3, keep up the good work.
  Kram fr Göteborg

 12. Jag tror att du ör inne på helt rätt spår nu när du som influenser använder din röst för att skapa debatt. Mkt som går åt skogen i samhället o några måste agera o säga ifrån. Heder åt dig, Greta T med flera. Tystna inte!

 13. Inte fasen är det lätt att tillfredställa alla inte! 🙂

  Jag gillar att läsa bloggar. Följa med i folks vardag eller fest, sminktips och kläder på en lagom nivå. (Vad nu lagom är)
  Inser att jag har ledsnat lite på de som bloggar och lever lyxliv, bara reser och konsumerar. Det ger mig inget att läsa deras inlägg. Erkänner att jag är av gamla skolan också som inte anser ”influencer” vara ett riktigt jobb fast alla verkar tjäna multum på det efter hur de lever. Jag tycker att det är konstigt att ens jobb är att hosta event där alla ens bästa kompisar är gäster. Som att umgås och få betalt för det, bara för att man äter Magnums senaste glass i en fin svit.

  1. Precis! De perfekta och tillrättalagda bloggarna är ju så trista så de orkar jag absolut inte gå in på och läsa. Helt normal vardag med arbete, fest, resor, uppåt och neråt. Det är det som gör bloggen läsvärd. Kör på precis som alltid! 😍😘👍

   1. Exakt så! Din blogg är ju helt underbar just för att du väljer att visa livet som det faktiskt ser ut. Ups and downs, fint och fult, humor, allvar, glädje, sorg – och jag älskar det!
    Din blogg är faktiskt just nu den enda som jag frekvent läser. Har tröttnat på alla tillrättalagda bloggar som geggar ihop och blir likadana med samma resor, samma sponsorer, samma inredning, samma kläder osv osv. Du sticker ju ut genom att du är DU.
    Kram från 45-årig jurist på västkusten som läst din blogg sedan urminnes tider

 14. Jag tror på Sveriges och Europas undergång. Jag tror på en gigantisk klimatbluff!
  Under en period på ca 30 år under 1700-talet var det så kallt att norrut gick tjälen aldrig ur marken. Folk frös och svalt ihjäl. Vi åt på våra skosulor och bakade bröd på bark. Det kom hjälpsändningar från södra Europa ända ner från Turkiet. Extremväder är ingenting nytt! Bara fortsätt med ditt liv Maggan❣️ På 1 hater finns det 100 ”lovers” 😏

 15. 😂Älskar din ärliga blogg!

  Är ingen bitter ”katteva” utan en Eva som älskar livet!
  Många har så mycket tyckanden, ska lägga sig i hur hur andra lever sina liv, bittra och inskränkta. Behåll era bittra trista liv för er själva och låt oss andra leva som vi vill. Avundsjuka klär ingen.

  Allt ska enligt många var så rättvist som möjligt osv. Inse fakta, det kommer aldrig vara rättvist för alla. Men var och en väljer om man vill vara fast i det bittra eller faktiskt försöka göra ngt bra av rådande situation.

  Love life! Carpe diem! 💞

 16. Säger med på en hater finns det 100 lovers, som aldrig kommenterar! 💗
  Jag har märkt att flera bloggare börjar glesa sina inlägg. Kan ju bero på både ork o elaka kommentarer! Låter ju astrist att du tänker dig för o tvekar, då vinner ju badiesarna! O goodisarna blir lidande! Vi missar roliga personliga inlägg!
  Förövrigt så blir jag aptrött på små avundsjuka människor! Vill ge ett talande exempel: Avundsjuka människor tror de går bättre när grannen byter benet! 😕😕
  Gillar bloggen, förstår svackan
  🤗👍💓

 17. Håller med dig om att elakheterna verkar växa både på nätet och utanför men jag tror och vill så klart tro att vi är så många som vill ha glädje och kärlek i livet, att vi ändå kommer fortsätta vilja ha det, om vi ger upp och låter alla dessa elaka personer vinna vad har vi då? Din blogg är så underbart skön att läsa, den är inte som någon annan jag läser och ibland rodnar jag ordentligt här bakom skärmen…. hihi….

 18. Jag älskar dig iaf Maggan! Jag hade blivit otroligt ledsen om din blogg inte fanns kvar… Detta är min favoritblogg, sen förstår jag inte hur du orkar med alla bitterfittor! Om det stör er läs då inte herre gud!

 19. Allting har blivit rent åt skogen. Tyck synd om IS- krigarna och våldtäcksmännen som begår de hemska brotten. Man ska ” hjälpa” dom bli bättre människor medans offren glöms bort i allt detta. Så hemsk utveckling i Sverige.

 20. Vad som än händer med den digitala världen så hoppas jag att din blogg blir kvar. Har man en helt crazy dag så går man bara in på din blogg och får sig ett gott skratt 😊 din humor, ditt sätt att dela av din vardag, ja men de är bara så härligt ❤️

 21. Sluta inte skriva, älskar din blogg. Du skriver ärligt vad du tycker och tänker om saker, du förskönar inte tillvaron. Kan inte förstå hur andra kan ha synpunkter på hur du och din familj lever era liv, du verkar vara en underbar person och en underbar mamma till dina barn. Sluta inte vara dig själv! ❤️

 22. Klart vi ska ha våra personliga bloggar kvar. Vi gräver ner oss i skyttegravarna och bombarderar de där elaka jäklarna.
  Kanske tur att man endast har en liten blogg. Kom igen, vi skiter i dom andra

 23. Din och Monas måste finnas kvar ❤️ Ni förgyller min vardag när livet är tungt och ni livar verkligen upp 💃🏻 Sen att jag är avundsjuk på din garderob och din underbara skåning är en annan femma 🙈🤣😉🥰

 24. Oj, du borde nog fundera på om du verkligen ska fortsätta med bloggen. Verkar ju bara få dig att må dåligt😢!

 25. Hej M .

  Jag läser din blogg varje dag och du gör allt rätt!! Du är helt underbar på många sett ,
  Fortsätt gör det du gör .

  Jag tror det är kört för Sverige , det är det ända jag skriver här
  Det har blivit en skrämmande utveckling sen 2016 och fort har det gått
  Usch
  Hemska tanke att mina barnbarn ska växa upp här .

  Va den du är ❤️❤️❤️❤️

  Kram Maria

 26. Jag läser bara din o Hannahs blogg så snälla sluta inte blogga o va den ärliga o roliga Maggan som du är!!!

  <3

 27. Så sorgligt så sorgligt! Jag själv följer några få bloggar och de är de som gör mig glad, som får mig att skratta (och ibland gråta) och som ger mig en frisk fläkt och energi! En av dem är du just för din humors skull, din ärlighet och hela ditt sätt att skriva och vara på! Det finns självklart en del bloggar som jag kikat in på och som gör mig irriterad men då har jag vänt i dörren och låter dem inte påverka mig eller ta min energi. De bloggarna har säkert en skara följare som får det jag är ute efter, alla är vi olika! Men vi har alla ett val och det är vad vi ska låta ta vår energi!

  Magdalena – du är bäst och alldeles underbar och jag tackar dig för alla skratt du ger mig och jag hänger kvar så länge du orkar och har lust att bjuda in mig till en liten del av ditt liv 😘

 28. Men är det så farligt dessa kommentarer? Visst det är oacceptabelt att få hot och hat men när folk ifrågasätter eller påpekar vissa smågrejer, är det verkligen nått att bry sig om? Tycker majoriteten av dem som kommenterar hos dig är snälla å goa och stöttande. Sen finns det vissa som gnäller lite å vissa som ifrågasätter. Det är svårt att avgöra tonen i skrift. Kanske är frågor inte illa menade utan sagda med vänlig ton men när man läser blir det ”vassare”. Tänk på att var och en skriver ju sitt men du som läser allt i en ”klumpsumma” tolkar det ju som massiv kritik och drev men alla dessa människor är ju enskilda individer som inte gaddat ihop sig utan skriver en enskild åsikt. Jag tycker din blogg är ärlig och rättfram och diggar dig men stryker inte alltid medhårs. Det hade varit tråkigt om det inte kunde bli diskussioner i kommentarerna. Tycker kommentarerna och läsarkontakten gör bloggen mer levande. Kram.

 29. Vet att det är svårt men skit i alla som gnäller, det är dom som har problem! Var den du är och skriv det du känner för! Vi är måååånga som älskar din blogg ❤️

 30. Tycker det är fruktansvärt!! 😫 att folk håller på å vräker ur sig all möjlig smörja . Jag älskar å läsa din blogg. Rolig, ärlig och ej tillrättalagd. Bäst! . Skulle bli så ledsen om du slutade blogga men har full förståelse OM du väljer att göra det. Det är precis som du säger, vissa hittar fel i precis allt som skrivs. Att de orkar med sig själva!!☠️

  Kärlek till dig! 💕

 31. Men kom igen Magdalena. Du har varit med länge, du är luttrad och du vet hur folk funkar. Vad man än gör säger eller tänker är det alltid fel för någon. Oavsett om du är en ”vanlig” människa eller i offentligheten.
  Jag tror bara att du har en liten svacka nu och är urbota lack på allting och jag kan förstå det.

  Men vet du, ta ett par dagar, skaka av dig och låt det rinna av dig som vatten på en gås. Sen kommer du igen, vi (både du och jag) har nått den aktningsvärda åldern nu när man kan säga vad man vill och sedan strunta i vad andra säger och gör och bara gå vidare i livet 😉

  Jag tror på dig!!

 32. Älskar att följa din vardag och dina övriga dagar! Låt inte ”trollen” tysta dig!
  Jag hoppas att du står emot och fortsätter!
  Kram

 33. Går det inte att blockera de som är otrevliga så de inte kan skriva i kommentarsfältet tänker jag, de kanske ger upp om de måste skaffa nya adresser hela tiden?

 34. Jag hoppas verkligen att din blogg kommer att vara kvar precis som den har varit.
  Läser den varje dag. Såå Bra.
  Fortsätt skriva som du gjort.

 35. Har läst din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat. Ville bara säga: TACK för att du är så underbar! Det är alltid fantastiskt att läsa vad du skriver, dina foton och härliga humor.

  Tyvärr verkar det som att alla i vårt samhälle just nu är oerhört känsliga, ett ord fel, en bild fel, en åsikt fel så är det kört. Och när jag skriver ”fel” så menar jag fel i deras öron. Vad hände med att respektera allas olikheter? Vad hände med att alla har rätt att ha sina åsikter och sina värderingar? Nu kan man bli dödshotad om man är bonde. Om man säger att man älskar kött, om man har en skinnjacka på sig och så vidare och så vidare.

  Varför måste alla tycka likadant?

  Jag tycker att det är härligt att vi är olika individer! Vi måste respektera varandra. Det måste vara möjligt att respektera varandra ändå.

  Tack igen för en härlig blogg. Så underbart!

 36. Jag har slutat följa alla bloggar förutom din och din systers. Två ärliga bloggar. Så olika personligheter men ändå så lika. Sluta inte blogga. Då har jag inget kvar att läsa 😂

  1. Säger samma sak! Läser BARA Magdalena och Hannahs bloggar. Tillrättalagda bloggar tråkar ut mig, noll intresse av det faktiskt. 😴
   Heja verklighet!! 👌🏻

 37. Ärligt kan jag säga med samhällets utveckling funderar jag mer o mer på att emigrera till vildmarken o då är jag inte någon kändis på något vis. Måste va 1000 ggr värre att grillas o synas i media jämt.
  Skulle vilja Flytta till min mans hemland, bygga upp en liten hästranch i bergen av transylvanien o ägna mej åt ekoturism.
  fantastiska vyer o landskap. Ingen stress o hets.
  Googla ridresor transylvanien 😉
  Finns redan ett par etablerade .

 38. Jag är bara en ”random” läsare, som är inne varje dag, lämnar till 99% aldrig en kommentar..
  Men idag vill ja göra det!

  Du förgyller så många liv, med dina ärliga & härliga inlägg, kan känna igen mig i så mycket som du skriver, jag skrattar med dig, jag gråter med dig..

  Snälla Maggan, sluta ALDRIG blogga ♥️

 39. Man blir mörkrädd … förstår dig verkligen ! Jag har också tänkt på det, precis allt det där du skriver får du skit för: hjälmar, säkerhetsbälten, blöja, stökigt , alkohol. Jäkla moral kärringar! Tänk att få inblick i en sån personers liv, som måste vara så perfekt , eftersom man har mage att kommentera och klanka ner på en känd persons liv! Blä.. stressen över klimat , vegetarisk mat. ALLT, man får stress… Du är fantastisk , glöm aldrig det . Läser din blogg varje dag för att den är bäst, så är det😄❤️❤️

 40. Hej Maggan! Har följt dig varje dag i mååånga år, tycker att du är en klok och rolig kvinna och du är en fin mamma 🙏🏻
  Så underbart i dagens samhälle att läsa om en kvinna som inte har stoppat huvudet i sanden utan ser verkligheten för vad den är!
  Vi får se om man kan vågar låta ens barn växa upp i detta samhälle ett par år framåt. Hoppas man slipper emigrera.

  Stor varm kram till dig!!

 41. Ja alltså jag har aldrig fattat det där med folk som sitter och skriver en massa skit till bloggare och kändisar på insta. Jag läser inte så många bloggar men din läser jag och anledningen är ju just din knasiga humor, självdistans och annat som blandas med vardagens vedermödor, roligheter m.m. Att vi inte bara kan låta varandra vara som vi är det är ju fan ett mysterium. Varenda kotte ska ha en åsikt och skrika den rakt ut dessutom. Vad hände med ett man får tycka vad man vill men man behöver inte säga allt man tycker. Sen kan man ju vara tyst om man inte har något snällt att säga eller sluta hänga på bloggar hos människor man inte tål. Tänk vilka bittra människor som ska in och förstöra för dom som är lite bjussiga och delar med sig av sitt liv. Nä alltså jag beundrar dig som orkar hänga kvar och skulle sakna dina roliga inlägg om du inte hänger kvar och bloggar. Hejja dig och alla som kämpar i motvind men skam den som ger sig 🙂 Ha det bäst

 42. Fan, vad sorgsen jag blir när jag som vanligt läser din blogg. Inser att det är din verklighet att bli kränkt. Det är inte ok. Du bjuder på ditt privatliv och folk kritiserar det. Det är förjävligt!!! Jag vill bara säga: Tack modiga, fina Magdalena för att du orkar blogga. Du har ett hjärta av guld💛

 43. Du är underbar Maggan!.

  Så bra skrivet, men skrämmande.

  Jag som inte ser allt som andra ser, störs sig på, chockar mig. Jag ser bara det roliga, härliga, ledsamna, oroliga, ironiska och kärleksfulla inlägg.
  Det är förfärligt….det skrämmer mig. Hoppas verkligen vi är fler här inne som är med dig och att du orkar fortsätta.
  De goda vinner mot de onda och att i framtiden kommer ”troll” bli lättare att spåra, bötas eller straffas.
  Jag kan inte begripa hur man kan läsa en blogg man inte gillar el stör sig på ..

  Stor kram! Älskar dina inlägg ❤

 44. Jag kikar ofta in på din blogg. Du visar verkligen hur en vardag kan se ut och förskönar inte. Du kan driva med dej själv på ett härligt sätt. Fattar inte de som tvunget ska lämna äckliga kommentarer. Keepup the god work tjejen. Kram på dej❤️

 45. Ett hopp om god bättring till dig Magdalena, verkligen! Önskar jag, en för dagen, hålögd tjej på 45 år. En selfie i kväll.. no way!!
  Vill ha er, som jag upplever, ja, jag kan ha fel, som lite ‘politiska vildar’, i blogg världen.
  Ni rör om i verklighetens gryta.
  Och det behövs vill jag meddela. Fäldraskap, självkänslobyggandet av sina barn och ungdomar. Är bland det svåraste som finns.
  Att ta ansvar och vara god förebild.. låter vackert, men så svårt. Vilka strider i en undoms frigörelseprocess ska man välja?
  Faller vissa dagar platt.
  Men i vilket fall är jag så tacksam för mitt liv, trots brister och fel, sjukskrivning, och är en sån mamma som inte backar för det pinsamma. Tack för ordet!
  Astrid

 46. Jag är en ”tant” på snart 70 år. Tycker det är kul att läsa bloggar.Fortsätt att vara som du är, alla har bra o dåliga dagar du visa upp dom och det stöttar säkert många som är lite osäkra på sig själva. Dessa ”bättre” människor som vet hur ”det ska vara” har förmodligen väldigt tråkigt i sina liv. Fortsätt att vara som du är och låt all skit du får rinna av dig. kram

 47. Rötägg kommer alltid å finnas IRL som i kommentarsfältet på bloggar. På alla idioter så går det ändå 100 normala. Det är smällar du får ta. Tyvärr. Kärleken övervinner allt ändå. Och jag tror när dagens ungdomar växer upp så blir det ett mindre och mindre problem. För hatarna idag, de är ju inga barn eller ungdomar som gör såhär för att de inte förstår bättre. Näe. HATARNA är 50 + och så jäkla avundsjuka att de grinar när de skiter….Se det så – även om det är din vardag som blir ifrågasatt.För alla vi andra – vi läser och vi njuter och vi ÄLSKAR DIN BLOGG! För att du är du.De gör ju såhär för att få reaktioner, för att röra om i grytan, för att själva bli sedda bakom sina nedrullade persienner. För de är ju ingenting annat än troll. Missnöjda med sina egna liv men för slöa för att göra någonting åt det! Så himla kul att se Robban A när han jagar dem hahahahaha…. Robban har jobb varenda dag kan jag lova dig….det programmet skulle kunna gå på repeat hur länge som helst å man liksom fattar inte – va i helsike är det för fel i huvudet på folk, eller har de bara otur när de tänker?

 48. https://www.iffs.se/nyheter/sverige-varldens-mest-extrema-land/
  Jag lägger till en länk om reflektionen att vi är ett folk som är extremt. Finns en radiolänk där som är så intressant.
  Tror för övrigt att lättheten att kommentera lockar fram det värsta i oss läsare. Vi går omkring i världen och tankarna flödar men vi säger ju oftast ingenting till andra. Det digitala gör att det går att gömma sig bakom skärmen och där väller alla tankar fram. Osorterade och hemska. Att sätta gränser är omodernt och självkontroll sitter på samma gren.
  Världen på Internet tar fram monstren i oss..
  Så frågan är väl om du vill lyssna på monstren eller stänga ner kommentarsfältet…
  Jag älskar att läsa din blogg i alla fall och saknar dina galna inlägg när du har uppehåll…

 49. Undrar stilla om vi har en DEMOKRATI ….uppochner i hela världen och VI…läs Sverige…leder banne mig den ligan …

  Hoppas du inte låter dig skrämmas till tystnad
  utan fortsätter att vara just DU…de som inte tål dina skämt och har mycket negativa kommentarer … TA BORT!!
  Agneta 66 år från Skåne ….

 50. Men herregud, vad är det med folk? Jag läser din blogg för att jag tycker du är så befriande, rolig, igenkännande och driver med dig själv på ett skönt sätt. Om jag bara skulle reta mig så skulle jag helt enkelt sluta följa dig. Svårt eller? Man får nog bara acceptera att det finns avundsjuka och bittra människor som vill föra över deras mående till andra. Jag har börjat ta efter min 7-åriga dotters favorituttryck; vem bryr sig? 😊 Du förgyller iaf mina kvällar med din fina familj, ljuvliga hundar och roliga upptåg. Ibland sorgsna men det är livet..

 51. Jag tycker om att läsa din blogg. Du har humor och glimten i ögat. Härligt när inte allt är perfekt på dina bilder. Det är ju verkligheten och inte fejkat. Klimathotet tar jag med en nypa salt. Det är inget nytt med att klimatet förändras och det har det alltid gjort. Skulle vara intressant och veta vad din pappa skrev som var så hemskt att det togs bort. Verkar inte klokt!! Jag blir så trött på att vi ska ömka IS krigare och dess anhängare. Jag blir mörkrädd av utvecklingen och begränsningen på sociala medier. För att inte om prata om mellovinnaren som han har blivit uthängd och fått be om ursäkt. Fortsätt i samma anda som du alltid har gjort och va dig själv till 100 procent!!

 52. Det måste ju vara något fel på de som mår bra av att få andra att må dåligt. Bristande empati, sociopater m för mkt tid. Kan inte behålla jobb. Både psykiska och fysiska sjukdomar som gör att de själva aldrig får uppleva något kul och därför hatar när andra får det? Jag har själv en kronisk sjukdom och min största önskan är verkligen att vara frisk och jobba heltid. Ha råd och ork till mer i mitt liv. Man kan ju gräva ner sig och tycka synd om sig själv då men det gör ju knappast att man blir frisk ju. Jag är ganska bra på att se saker positivt. Vad jag har fått ut av att jag är sjuk. Mer tid m barnen. Förstånd att uppskatta det jag har. Tror inte att jag hade gjort det annars och hade antagligen jobbat enormt mycket m fokus på karriär som ju inte heller hade varit bra för familjen. Men ibland dippar jag så nu har jag bokat tid hos psykolog för det ska farsen inte gå ut över någon annan. För oavsett hur ”synd det är om” dessa troll så har de ett ansvar för sitt eget liv och detta är inte ok!! Det måste få ett slut. Stor kram på dig Magdalena du peppar iallafall mig varje dag på ditt sätt. Tack för det ♥️

 53. Fy fan vad bra du är! Vi bloggare (förlåt borde kanske skriva influencer…) ska inte få skriva vad vi vill på VÅRA bloggar, men andra ska skriva sina elaka kommentarer på VÅR sida.
  Jäkligt märkligt och irriterande.
  Ja bloggar som hänger ut och hetsar till hat och kränkningar finns tyvärr. Och där sitter trollen och gnuggar sina skitiga händer och skrockar äckligt.. Blä…….

 54. Har dödat twitter Instagram och kommer att döda bloggen. Klimatet, samhällets utveckling är fucked up. Du är en kanonkvinna, smart vacker och med stort hjärta, men zatan att få så mycket skit. Stay strong, se om dig och de dina! ✌️💪💙

 55. Att skriva här och att uttala sig elakt är så lågt och beskriver bara hur dåligt personen själv mår. Låt inte deras hat nå dig för det får stå för dem och deras liv. Jag har läst din blogg i flera år och skrattar mest men har även gråtit när du delat med dig av din sorg, det är fantastiskt modigt av dig och när människor sen möter det med elakheter.. det är precis då du ska fortsätta vara precis den du är, med stökigt hus och hundar i sängen, för det är ju det som är livet..💕

 56. Hej!

  Din blogg är en fantastiskt uppfriskande påminnelse om att det är okej att leva och göra vad fan man vill. Det är som balsam för själen att läsa en blogg där det mänskliga och riktiga i livet alltid visas upp. Jag älskar att läsa om influensa, stökiga rum och vardagsmiddagar – just för att det finns så mycket att relatera till där. Och visst är det så att vi måste få leva som vi vill utan att bli ihjältrampade av hat. Världen är en skrämmande plats för tillfället och lösningen på klimatfrågan (eller andra frågor)är självklart inte hat. Istället ska vi lyfta upp varandra och tillsammans göra skillnad genom att peppa, stötta och kämpa ihop. Du är en fantastisk mamma, bloggare och förebild. Jag är 23 år gammal och hoppas att jag är lika cool som du när jag får egna barn. Stora kramar!

 57. Kan du inte bara deleta de jobbiga, avundsjuka, patetiska människorna som förstör för oss andra som älskar din ärliga, fina blogg?!
  Jag gillar att den inte är så välpolerd som vissa andras.
  Den är rak & ärlig, ni bjuder verkligen på er själva AND I LOVE IT <3
  Jag skrattar så ofta åt dina roliga tokigheter. Igenkänningsfaktorn är hög vill jag lova 🙂
  Fortsätt som du är för allas vår skull <3
  Kram Maria 🌸

 58. Lås kommentarerna!!! Skriv din blogg. Jag älskar också att kika in i människors liv. Få en glimt av andras vardag. Mat, sport, mental träning bloggar o sådant har jag inget intresse av, utan den vanliga människan! Lås kommentarerna och fortsätt blogga!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..