Leaving NEVERLAND

Tittar på LEAVING NEVERLAND på SVT

Jag och Tristan är helt tagna..

Har du inte sett den, så gör. Oerhört ärlig, och så fruktansvärd. Den sätter sig som en kniv i hjärtat.

Middagen idag blev en liten palt med smör och lingonsylt

Riktig #instafood

 1. Oh kan du/ni inte ha erbjudande på era produkter 3 för 2? Mina är slut o brukar alltid beställa när ni har de erbjudandet 😍 älskar dom! Håller mig pigg o frisk 👌😍

 2. Sverige är så satans PK ett jävla hyckleri. Gud nåde dig om du har en anna politisk åsikt än dom goda människorna då ska du lynchas. Saknar 80-90 talet då hade människor i sverige roligt och var avslappnade, nu måste du ha klimat ångest 24/7. Förstår inte hur du står ut Magdalena, med all skit. Älskar din blogg är glad att du forsätter skriva kramar till dig❤

 3. Sverige är så satans PK ett jävla hyckleri. Gud nåde dig om du har en anna politisk åsikt än dom goda människorna då ska du lynchas. Saknar 80-90 talet då hade människor i sverige roligt och var avslappnade, nu måste du ha klimat ångest 24/7. Förstår inte hur du står ut Magdalena, med all skit. Älskar din blogg är glad att du forsätter skriva kramar till dig❤

 4. Åh. Palt.. Här är det Krobbkakor som älskas. Med massor av smör och grädde och massa kryddpeppar. Angående hat och hot i sosiala medier. Jag är possitiv och tror att det kommer självdö. Kärleken vinner alltid. Sen tror jag att ni som har stora plattformar också måste sätta ner foten. Min blogg här har vi en trevlig ton. Radera alla taskiga kommentarer utan omsvep. Älska mig eller dra liksom. Varför bry sig om människor med intentioner att sabba? De ska fan inte få ta mer plats. Tänker att det är som en mobbingsituation i skolan eller på arbetsplats. Man ska inte lyfta bort offren. Man ska lyfta bort mobbaren. De är välkomna tillbaka när de kan umgås och vara trevliga. Så.. Noll tolerans. Vi andra som sköter oss vill inte missa ett av dina inlägg. Stöd dig på oss som gillar alla dina galna, varma, tokiga, roliga, vanliga, ovanliga, mysiga, omysiga inlägg. Vi känner igen oss och vi behöver gå göra det i år allas vår inte så perfekta vardag. Du är värdefull. Kram på dig och stridsyxan på inte oofferkoftan. All Kärlek ❤️

 5. Såg också Leaving Neverland igår . Obehagligt ! Mest fundersam på hur alla föräldrar tyckte att allt kändes ok med att deras barn sov i samma säng som Jackson m.m . Verkade som alla blev trollbundna och tappade helt omdömet…..🤔 Lycka till med matexprimentet 😂

 6. Angående ”leaving neverland” efter jag har sett denna så är man helt tagen, det går inte tvivla längre,,det gör ont

 7. Mkt obehagligt att se
  Killarna känns trovärdiga
  Tills jag läste om att den ene av dem stämt Jacksons dödsbo på mångmiljardbelopp o den andra hakade på…. känns olustigt
  O olustigt att göra en dokumentär gentemot en bortgången person som inte kan försvara sig
  Gillar inte detta 😟

 8. Marie D En liten tankevurpa från dig va?
  Varför skulle om inte ha rätt att stämma dödsboet om dom blivit sexuellt utnyttjade?

  1. Dödsboet är väl inte motpart.
   MJ är ju den som borde svara för sig och det går ju inte.
   Jag kan tycka att den stora massan redan gjort sin dom i detta och de här killarna / männen har redovisat sitt.
   Vem ska kunna bedöma VAD som hände när ingen vuxen var med. Jooo, de vuxna var med och levde lyxliv på MJ s pengar.
   Killarna mår säkert dåligt men varför ska anhörig och MJ s barn ställas till svars. De ungarna har nog redan haft sin beskärda del av allsköns elände.
   Killarna har ändrat sig en gång tidigare och en sak undrar jag.
   Hur i hela friden kan de så väl komma ihåg vad som hände när de var sex år? Hm, jag undrar jag.
   Det är inte så att jag försvarar ett sånt agerande OM det hänt.
   Men det lär vi aldrig få veta.
   I ett mål ska det finnas två parter som båda kan berätta sen ska rätten ta ställning.
   Skriver som jag gjort på andra ställen, man är oskyldig tills motsatsen bevisats och att en folkminnen ska inte döma.
   Men eftersom det i princip redan är gjort så har väl de här killarna redan fått sin upprättelse.
   Ärligt, pengar rättar inte till något hemskt, att få någon dömd kanske kan ge nån form av lugn. Men i min värld är det ff så att man kan inte tro på nåt förrän man hört allt och alla, vilket ju inte kommer ske här.
   Han är redan dömd. Borde räcka.
   Over and out

   1. Mycket bra skrivet. Nyanserat o inte så pro MJ som vissa är. Jag är ju själv väldigt tveksam inför deras utsagor då de faktiskt har ändrat sin story ett antal gånger. Det känns oxå väldigt sjukt stt precis alla journalister i Sverige tar ställning totalt för männen då det faktiskt inte finns några bevis överhuvudtaget på att deras berättelser är sanna. Någon källkritik existerar ju inte här vilket är oxå sjukt då det trots allt handlar om 2 män som begärt skadestånd på 750 miljoner var. Alltså 750 miljoner!!! Då börjar man ju faktiskt undra… När pengar är inblandade så får i alla fall jag dålig smak i munnen o annat ugglor i mossen..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..