Hundmat och telefonkö

Sitter i telefonkö till SJ, mitt ärende går bara att lösa via telefon grrrrr

30 min och 25 samtal före. Ger mig faan på att det kommer brytas när jag har plats två. Min vanliga tur

Mmm

I samarbete med DOGGY

En god rykande och vällagade gryta med pasta till barnen. Vi gör ett litet experiment.

Vi ska se om mina barn börjar gå på alla fyra efter 1 månad hundmat

Hundarna ska få äta människomat..

Sten har redan börjat gå på bakbenen

Kommer det gå att byta plats på de här fyra pojkarna?

Ne skämt och sido! Försökte skoja bort påsen i bakgrunden på en av de första bloggbilden.

Vet ju att alla hundmänniskor rasar om man matar sina hundar med frolic eller DOGGY

Skulle jag ju ALDRIG göra! (Inte ost heller)

Dagens outfit

Jag försöker inte locka massa ja-sägare eller tvinga er till smicker eller rövslick i tidigare inlägg.

Hand up! Bara ärlig. Jag tror folk skjuter sig själva i foten. Vem ska läsa ”skvallerbloggarna” när det inte finns något mer att skvallra om? När man tystnat ner alla med personliga åsikter och bloggar?

Bianca first down! Jippi skriker trollen! Nu har vi krossat henne och fått henne att må dåligt

Tyvärr så är det ju sant. Som någon skrev. Det blir längre mellanrum och förre inlägg på bloggar numera. Nästan bara reklam och ad-links. Själv tänker jag. Fuck it, orkar inte få en lördag förstörd för att jag inte kammade mig själv, läste med lupp eller 20 olika mupp-glasögon

Stäng av kommentarerna skriver någon.

Ja, det kan man ju göra? Men varför, egentligen. Varför kan inte ”ge och ta” funka lika bra här som på Instagram? Jag personligen tycker att det e skittrist att stänga av kommentarerna.

Såg den här mysiga stranden på insta. Någon som varit där. Vart ligger den?

 1. Tänker lite som dig. Varför inte bara gå in och kolla vad som händer i nåns liv. Gillar man inte just det inlägget så kan man ju scrolla vidare eller gå in på nån annans blogg. Synd att folk alltid ska hävda sin rätt att minsann få säga vad man tycker. Jag tycker ju inte att det alltid är en rättighet, man kan ju såra nån ganska mycket. Du bjuder på mycket av ditt liv men det är ju inte samma sak som att vi läsare kan häva ur oss vad som helst om dig/din familj. Tragiskt nog ser man bara mer och mer av denna ”sjuka” överallt i samhället. Själv tillhör man snart en utdöende art, den som visar hänsyn och har empati samt vet att man inte alltid måste säga allt man tycker. Uppskattar i alla fall att få en glimt av ditt liv och din humor är precis min smak. Kram till dig.

 2. Herregud vad vilsen och konstig du blivit sedan du slutade på Postkoden. Tror inte alls det passar dig med din ambition att försöka försörja sig på bloggen. Dessutom behöver du ju ingen inkomst när du har toffelFilip.

  Du är sjuk ofta och när du inte ligger i din säng och kurerar dig, har du egentid från dina barn. Herregud människa!! Fattar du egentligen vilket privilegierat liv du har???

  Men vad gör du? Bara klagar på dina barn och på ALLT verkar det som. Usch! Sedan du var iväg på din bantningsresa så har du blivit så dryg och klagande.

   1. Pia. Känner det bra att trycka ner någon annan kvinna.? Hur mår DU själv? Inga vänner? Ingen utbildning. Dåligt jobb? oj oj oj Fröken Patetiska Pia.

   2. Oj vilka mobbare som följer dig Magdalena skrämmande.
    Kan hålla med ”Pia” du är lite kluven du vill ju så gärna leva som lyxhustru och har väl alltid gjort det.
    Men samtidigt är du så deppig över livet barn, du vill alltid ha ibland visar du upp en Svensson mammas liv med tvätt laga mat men oftast är det en finslipad bubbla med resor,vita tänder,Gucci upp till hårfästet dyra diamant ringar..måste bara ställa en fråga är det enda sättet för din man att visa att han älskar dig eller är det bara såna män du vill leva med som försörjer och betalar den där lyxiga ytan ? Bara frågar..
    Jag tror att du är ”sjuk” ofta för att du vill ha den ständiga bekräftelsen.
    Jag blir lite full i skratt när du och din syster skriver att ja nu är det den grå måndagen…har ni någon sån ni verkar kunna styra fritt ni har inget jobb som kräver närvaro eller förresten vad jobbar ni med ?

    Bloggar kommer dö ut inte alla men många..jag tror inte att folk är intresserad av att läsa ointressanta skryt liv och tävlingar hit och dit utseende tror att man vill ha mer hjärta och sund inspiration.
    Starka kvinnor som lever självständigt trots att man har en man med bra inkomst.
    Finns många såna inspirationen redan nu

    Ni kvinnor som försvarar Magdalena ni borde tänka vad ni skriver.
    Jag har full förståelse att det finns kvinnor som är trasiga från barnsben,som har ett enormt bekräftelsebehov det får man av olika anledningar.
    Men kära kvinnor som har flickor att uppfostra vill ni att dom ska vika ut sig och bara bli bekräftade av yta ?
    Eller att dom utbildar sig,är sig själv,står stadigt på jorden,mänsklig och omtänksam blir glad över vad det än är i paketet..det är barn som har haft en trygg uppväxt

    Din blogg är ganska ihop klistrad känner att du så gärna vill leva på den.
    Men gå framåt det känns som om du har fastnat i ett bara skryt koncept som inte är riktigt äkta…
    Magdalena du är tyvärr inte den där rika karriärskvinnan men var glad och nöjd vem du är och vad du har..bortsett Filips tillgångar ..jag tar ofta fram kontokortet känns bra jag är självständig trots att jag har en man .på våra årsdagar behövs inga diamant ringar .🙃 bara mys och kärlek,kärlek är inte pengar och prylar ..

    1. Marleeeen…vet du, jag tycker tvärt om att Maggan är en underbar, ickeförskönande kvinna som driver en blogg som ger mig asgarv! Vardagsliv och glam! kan man inte få ha båda?!
     Finns det bara 1 mall på hur man ska leva?
     Nä, gaska upp dig nu.

     Kram Åsa

    2. Kära marleen, Du kan ju förmogligen bara drömma om att du får en diamant ring av din man eftersom du nämner det 🙂
     Att hon är sjuk för att få bekräftelse!? gör mig full av skratt för att du är så oerhört korkad varanan småbarns mamma är sjuka den här årstiden i tid o otid. Om nu om maggans blogg är aå fruktansvärt ointressant tycker jag du kan sluta läsa men det är du väl för tragisk människa för att sluta med för du måste bara trycka ner någon annan.
     Det handlar inte om att vi försvarar magdalena det handlar om att du har så fruktansvärt skev syn på livet…. och är en sån människa inte många tycker om. Att maggan vek ut sig för 100 årsen säger väl inte att hon är sämre än någon annan? Herregud öppna ögonen. Om det är någon som är självständig står stadigt på jorden o är omtänskam så är det väl maggan av någon?
     Ne någon gång får det fan vara nog!! Det är inte ok att skriva precis vad som helst!
     Ta o tänk om och lär dig gläjas o inspereras av andras framgångar så ska du se att du slutar vara så jävla präktig! sen det sista ta reda på fakta innan du vräker ur dig massa skit iställer för att tro en massa!

  1. Men skärpning! Ta reda på fakta innan du kastar ur dig allt! Har du några små barn? Har man barn i förskoleåldern, då är det mkt baciller!!! Har en två åring som är sjuk ofta och drar hem de mesta. Antingen jag eller andra i familjen som oxå blir sjuk.. Och vad har du för rätt att kasta skit på Magdalenas karl?! Resan va en återhämtnings resa som Magdalena va iväg på oxå… Kanske du själv skulle behöva så som du uppför dig…

 3. Skriver typ aldrig kommentarer men har väldigt länge häpnat över hur folk beter sig i olika kommentarsfält. Ibland genuint elakt! Önskar att ni som jobbar med sociala medier orkar driva den frågan. Det behöver lyftas på riktigt, hur folk beter sig på nätet. Innan det är för sent. För på nåt sätt så verkar det bli mer och mer accepterat. Starta ett upprop! Kram till dig Magdalena

 4. Ojojoj vad du i vartannat inlägg ”fiskar” efter ”tyck synd om mig” kommentarer. Hur kan du med? Ditt liv, som du presenterar det, är rena drömlivet för många… Och vad gör du, jo bara klagar HELA tiden. Skäms på dig! Har du ingen empati för dina medsystrar som tycker du lever drömlivet. Och du bara pissar på alla i inlägg efter inlägg.

  1. Bea / Pia…lilla gumman. Du tar bara upp syre på jorden som vi andra behöver. Känns som att du behöver checka ut, onödiga människa! Vi andra som bara är normalstörda kan inte göra någonting annat än skratta åt en patetisk människa som du. Du är bara osmaklig och jag är fullt övertygat om att du överför dina egna erfarenheter och tillkortakommande på Maggan och garanterat fler än henne!

  2. Tala för dig själv bea. Drömlivet för dig kanske ser ut som maggans men inte för mig. Och varför ska hon skämmas? Hon behöver inte skämmas för vare sig dig eller mig. Alla le er som dom vill så länge man inte trampar nån på tårna o för illa någon.

 5. Jag blir uppriktigt ledsen, arg och förvånad! Läser din blogg med glädje varje gång det kommer upp ett inlägg men lämnar sällan något spår efter mig i kommentstorsfältet. Men ibland går jag on och läser… Och blir uppriktigt förvånad över vad det verkar som vuxna människor sitter och skriver…
  Fy vilka elaka, missunnsamma och förfärliga kommentarer de lämnar efter sig…
  Jag har den stora förmånen att arbeta på förskola med lite äldre barn. Vi arbetar dagligen med värdegrunden och hur vi är mot varandra. Några här inne har mycket att lära sv mina små barn.
  Till dig Magdalena ❤️. Vi är många som älskar dig och din knäppa humor. Tack för att du bjuder in oss till delar av ditt liv.

 6. Vigo ligger på Spaniens Atlantkust. Det är jättefint och mysigt, men betydligt kallare i havet där än på Medelhavssidan.
  Kram till dig. Jag❤️din blogg!

 7. Älskar dig ärlighet. Och älskar läsa om ditt liv. Sluta aldrig vara ärlig och sluta aldrig visa att livet inte är perfekt. Du är underbar, glöm inte det. Det är alla skavanker man har som gör en underbar.

 8. Kära Magdalena, försök att inte bry dig om alla som skriver elaka saker❤, jag fattar att det måste vara svårt men jag har läst din blogg sen start och det är allt det som gör att jag älskar den, att du visar att din vardag ser ut som alla andras, att det inte alltid är perfekt, att du också lagar snabbmat till dina barn, att du har tvättstugan full av tvätt ibland, att du inte alltid orkar kamma håret, att det är jobbigt med barnen, att livet är upp och ner…
  Jag tycker att vi ska stötta varandra, ingen är perfekt och ingen orkar försöka vara det hela tiden heller, du är så modig och stark, låt ingen knäcka dig, du är bara människa, som alla oss andra, du är en förebild!
  Kram Jessica❤

 9. Forsätt med dina bra bloggar och ärliga svar om allt
  Fanns ingen som du på skolan i i marbella saknar dig som kunde få en dag att vara toppen som du när man möts på morgon trött tjuriga barn såkommer du och bara lyfter upp en och en då ledsen Alexander med allt possitivt 💕

 10. Hej Maggan
  Skulle vilja skriva min tanke kring ditt tidigare inlägg om klimatet på nätet. Klimatet på nätet speglar lite hur samhället ser ut idag.
  Livet är en tävling. Den som ser bäst ut är smalast, har mest pengar och har det perfekta livet (som alla eg innerst inne vet inte finns) vinner.
  Vi har så höga krav på oss själva och piskar oss att vara så duktiga, drivande, fräscha, snygga med rätt åsikter och aldrig göra fel att vi blir maniska.
  Och de människorna som piskar sig hårdast mår som oftast sämst och det är dom som går in på alla bloggar och konton för att spy ur sig sin egen ångest över att de eg inte själva orkar vara sådär helreko.
  Du får inte längre ha din åsikt kring ämnen om den inte är som ”alla andras åsikt”. Du får inte säga den självklara.
  Min kommun har som ex fått spara in ca 20 miljoner kronor från de äldre och sjuka för att kunna ta hand om alla de vi släppt in. Alla de som kom med vågen är inte flyktingar, de flyr inte sina liv, de reser nämligen hem och är hemma flera månader i streck. Men hit till bidrags-Sverige ska dom och de är därför skola, omsorg, vård och poliser bla skärs ner.
  Klimatet kommer bli hårdare både på nätet och IRL. Ytligt och dömande.
  Hårt och brutalt. Varför tror ni att psykisk ohälsa ökar och sjunker ner i åldrarna och självmordsstatistiken bland ungdomar toppar. Var sjätte minut tar en människa sitt liv p g a psykisk ohälsa.
  Och de parallella samhällena kommer mångdubblas (se Södertälje och andra förorter med högre invandring).
  Pessimisten i mig säger att det är ute med både Sverige som samhälle och på nätet….
  Ångestframkallande och hemskt….

  1. WORD Louise o Du Magdalena!
   Ingen vågar tycka nåt för tycker man nåt kan det va fel….i andras ögon o då blir man rädd o heller hellre tyst..
   Kommunist Sverige!

 11. Tycker att det är skrämmande hur många människor det är som mår dåligt. Vad finns det annars för anledning att känna behovet att klanka ner på en annan människa och vara riktigt elak. Ni tycker kanske att man ska tåla mycket när man är offentlig. Varför det? Och att Magdalena ska vara glad över att ha ett så bra liv. Har man mist ett barn blir livet aldrig detsamma. Pengar, resor, lyx…..det ersätter inte förlusten av ett älskat barn. Det finns så många bloggar att välja på. Jag läser enbart bloggar som intresserar mig och skulle aldrig läsa en blogg vars författare jag har något emot. Varför lägga ner den tiden? Kanske håller jag inte med om allt Magdalena skriver, men jag har inget behov av att kritisera och vara elak för det. Jag förstår inte hur du Magdalena orkar fortsätta, så mycket elakt som skrivs i kommentarerna. Mig har du hjälpt iallafall, miste min son samma år som du miste Isak. Kram <3

  1. Hej fina Maggan🥰🤗
   Du gör min dag så mycket bättre/ roligare ska du veta😘 Älskar din blogg🙌👍👌🙌
   När man har haft en skit dag som jag har haft😠 med min chef (lönesamtal) så får du mig att må sååå mycket bättre💖 En chef som pratar om hur duktiga/bra vissa kollegor är på mitt lönesamtal🥴?! Bra chef not😳 Hård och noll ödmjuk😱 Aja synd om henne tycker jag, hon mår nog inte så bra och karma!!
   Sluta aldrig blogga!!! Du är en fin stjäl Magdalena med ett så stort 💖 Vill alla väl🙏 Var rädd om dig och de din💖💕💖 Massor med kramar till dig🤗💖🤗

 12. Haha. Jag trodde att du höll på att koka egen hundmat och spädde med typ med doggy. Jaja det blir nog bra med skritskorna bara det blir is. När jag var liten så levde vår hund på slaktrester/matrester. Inte tittade man på vad man gav honom. Han fick det han ville ha sen gick resten på komposten eller till grisen. Pappa var jägare och jakthunden hans bästa vän. Hunden var aldrig sjuk och blev jätte gammal. Jaja. Det är andra tider nu. Och tur är väl det på de flesta sätt. Ha en fin dag. Du är värdefull. Kram

 13. Fortsätt på din stil, det bästa är att ignorera trollen. Vill bara säga att du ser så fantastiskt ut inte bara att du är slank utan det kommer liksom inifrån på ett annat sätt. Berätta gärna om du vill vad som hänt. Skulle behöva en puff nu. Kram

 14. Tycker att din blogg är så bra.
  Du verkar vara en så härlig människa. Det är så otrevligt att du och andra som bloggar får ta så mycket skit. Tror att dessa negativa kommentarer oftast kommer från en och samma person med olika alias. Detta har man ju kunnat läsa en del om på Johanna T blogg, vilket oxå är en väldigt bra blogg.
  Hoppas din dag blir bra!
  Sluta inte med din blogg!!

 15. Har läst din blogg till och från sen du bodde i ditt röda hus 😊.
  Kan bara säga att du i mina ögon är, en hyvens mamma och en glad rolig tjej med en sjukt rolig humor 😄.
  Men även mjuk, sårbar och stark som en oxe,, som orkat ta dig igenom allt som hänt efter din väg..
  Om man bara kunde göra sig lite som en gås, och låta det onda rinna av sig..
  Men det går ju inte alltid i denna konstiga värld vi lever i. ❤

 16. Jag har läst din blogg varje dag i alla år. Du bara måste fortsätta å skriva här. Du skriver om intressanta, tokiga, roliga, viktiga saker……
  Du måste fortsätta!

 17. Läser kommentarer och märker att så fort någon sticker ut så börjar de som säger sig vara emot mobbing, börja omedvetet mobbas. Jag håller inte med Pia. Men ni som kommenterar henne är ju lika goda kolsupare.

  Jag börjar bli riktigt trött på kvinnor i grupp. Det blir alltid någon som leder in på skitsnack om någon. Kvinnor vill altid ha ett offer. Jag tror att ca 20 %är schyssta tjejer. Resten kan inte hålla stilen.

  Maggan är en bra förebild. 😀

  1. Jag håller med dig. Och inget hyfs är det i kommentarerna heller. Man kan ju kritisera på ett schysst sätt om man nu känner att man är tvungen.

 18. Kära Maggan!
  Jag hade aldrig stått ut med att ha en blogg, skulle stänga ner efter bara en elak/galen/bitter kommentar så känslig och lättstött som jag är. Kanske blir man hårdhudad och tål mer med tiden, vad vet jag.
  Jag och majoriteten av din läsare älskar din blogg och att du delar med dig så öppet och ärligt med din underbara humor. Inte många bloggare törs blottlägga sitt livs upp- och nedgångar som du gör och därför älskar vi dig ❤️
  Tror en del att bara för man har en god ekonomi, en fin familj, schyssta kläder och en bra man att man inte kam må dåligt, bli sjuk eller ha samma problem med livspusslet som alla andra?? Vad är det för fel på folk? Så bittra och konstiga kommentarer ibland så man häpnar! Jag håller inte med om allt du skriver men det finns en spärr hos mig för vad jag skriver. Att tycka annorlunda och ha en sansad debatt är skillnad mot att kräka ur sig förolämpningar
  och rena förtal!
  Hoppas och tror att debattklimatet blir bättre och att oliktänkande accepteras mer med tiden för annars cencureras hela samhället till slut.
  Du behövs!
  Stor kram, fortsätt blogga och krya på dig!! 🤗

 19. Hej Magdalena,

  Jag kommenterar inte gällande ditt blogginlägg utan för att jag köpt din produkt All in one love.
  Jag vet inte hur jag kontaktar dig på något annat vis än här.. Men jag hade gärna velat bli kontaktad, vill inte skriva här riktigt 😉

  Saramartensson88@gmail.com

  Sköt om dig!
  Hälsningar
  Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..