Hundmat och telefonkö

Sitter i telefonkö till SJ, mitt ärende går bara att lösa via telefon grrrrr

30 min och 25 samtal före. Ger mig faan på att det kommer brytas när jag har plats två. Min vanliga tur

Mmm

I samarbete med DOGGY

En god rykande och vällagade gryta med pasta till barnen. Vi gör ett litet experiment.

Vi ska se om mina barn börjar gå på alla fyra efter 1 månad hundmat

Hundarna ska få äta människomat..

Sten har redan börjat gå på bakbenen

Kommer det gå att byta plats på de här fyra pojkarna?

Ne skämt och sido! Försökte skoja bort påsen i bakgrunden på en av de första bloggbilden.

Vet ju att alla hundmänniskor rasar om man matar sina hundar med frolic eller DOGGY

Skulle jag ju ALDRIG göra! (Inte ost heller)

Dagens outfit

Jag försöker inte locka massa ja-sägare eller tvinga er till smicker eller rövslick i tidigare inlägg.

Hand up! Bara ärlig. Jag tror folk skjuter sig själva i foten. Vem ska läsa ”skvallerbloggarna” när det inte finns något mer att skvallra om? När man tystnat ner alla med personliga åsikter och bloggar?

Bianca first down! Jippi skriker trollen! Nu har vi krossat henne och fått henne att må dåligt

Tyvärr så är det ju sant. Som någon skrev. Det blir längre mellanrum och förre inlägg på bloggar numera. Nästan bara reklam och ad-links. Själv tänker jag. Fuck it, orkar inte få en lördag förstörd för att jag inte kammade mig själv, läste med lupp eller 20 olika mupp-glasögon

Stäng av kommentarerna skriver någon.

Ja, det kan man ju göra? Men varför, egentligen. Varför kan inte ”ge och ta” funka lika bra här som på Instagram? Jag personligen tycker att det e skittrist att stänga av kommentarerna.

Såg den här mysiga stranden på insta. Någon som varit där. Vart ligger den?

 1. Sara skriver:

  Hej Magdalena,

  Jag kommenterar inte gällande ditt blogginlägg utan för att jag köpt din produkt All in one love.
  Jag vet inte hur jag kontaktar dig på något annat vis än här.. Men jag hade gärna velat bli kontaktad, vill inte skriva här riktigt 😉

  Saramartensson88@gmail.com

  Sköt om dig!
  Hälsningar
  Sara

 2. Kära Maggan!
  Jag hade aldrig stått ut med att ha en blogg, skulle stänga ner efter bara en elak/galen/bitter kommentar så känslig och lättstött som jag är. Kanske blir man hårdhudad och tål mer med tiden, vad vet jag.
  Jag och majoriteten av din läsare älskar din blogg och att du delar med dig så öppet och ärligt med din underbara humor. Inte många bloggare törs blottlägga sitt livs upp- och nedgångar som du gör och därför älskar vi dig ❤️
  Tror en del att bara för man har en god ekonomi, en fin familj, schyssta kläder och en bra man att man inte kam må dåligt, bli sjuk eller ha samma problem med livspusslet som alla andra?? Vad är det för fel på folk? Så bittra och konstiga kommentarer ibland så man häpnar! Jag håller inte med om allt du skriver men det finns en spärr hos mig för vad jag skriver. Att tycka annorlunda och ha en sansad debatt är skillnad mot att kräka ur sig förolämpningar
  och rena förtal!
  Hoppas och tror att debattklimatet blir bättre och att oliktänkande accepteras mer med tiden för annars cencureras hela samhället till slut.
  Du behövs!
  Stor kram, fortsätt blogga och krya på dig!! 🤗

 3. Jenny skriver:

  Läser kommentarer och märker att så fort någon sticker ut så börjar de som säger sig vara emot mobbing, börja omedvetet mobbas. Jag håller inte med Pia. Men ni som kommenterar henne är ju lika goda kolsupare.

  Jag börjar bli riktigt trött på kvinnor i grupp. Det blir alltid någon som leder in på skitsnack om någon. Kvinnor vill altid ha ett offer. Jag tror att ca 20 %är schyssta tjejer. Resten kan inte hålla stilen.

  Maggan är en bra förebild. 😀

  1. Anna skriver:

   Jag håller med dig. Och inget hyfs är det i kommentarerna heller. Man kan ju kritisera på ett schysst sätt om man nu känner att man är tvungen.

 4. Laila skriver:

  Jag har läst din blogg varje dag i alla år. Du bara måste fortsätta å skriva här. Du skriver om intressanta, tokiga, roliga, viktiga saker……
  Du måste fortsätta!

 5. Majken skriver:

  Har läst din blogg till och från sen du bodde i ditt röda hus 😊.
  Kan bara säga att du i mina ögon är, en hyvens mamma och en glad rolig tjej med en sjukt rolig humor 😄.
  Men även mjuk, sårbar och stark som en oxe,, som orkat ta dig igenom allt som hänt efter din väg..
  Om man bara kunde göra sig lite som en gås, och låta det onda rinna av sig..
  Men det går ju inte alltid i denna konstiga värld vi lever i. ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..