Söndag

Lance lagade söndagsfrukost, sen har vi bara legalt och myst hemma.

Louie är en pysslare och älskar sina gubbar och lego. Det är rätt lustigt hur alla barn kan bli så olika. Charlie är en tv-spels och pussel kille, Isak ÄLSKADE bilar, medans tristan och Lance har varit idrott och klättra på väggarna killar.

Hann med en snabb lunch på stan i lördags. DEN HÄR KILLEN ÄLSKAR JAG. Blir helt varm i hjärtat. Han är som en genomsnäll, varm, ödmjuk (OCH snygg) låtsasmänniska. Hade jag fått välja ett adoptivbarn så hade det blivit Viktor Frisk hehe

Har tvingat honom att ta Lance under vingar nu. En bättre förebild kan man inte få.

Borta bra men hemma bäst.

Jobbar hemifrån idag. Filip har bilen.

 1. Hej Maggan, tack för en jättetrevlig blogg.

  Du har kanske skrivit om Det tidigare men vad jobbar du med nu?
  Trevlig måndag😎

 2. Hej! Tycker oxå mycket om Victor, både han och Samir tycker jag verkar vara bra förebilder för min 6-årige som avgudar dem. Varje helg under Mello har han längtande frågat när Shuffla kommer och jag har tålmodigt förklarat att den låten kommer inte vara med i år 😂 Blev så ledsen när herr Schulman fullkomligt hatbombade Samir i sin podd – vilken frisk vuxen man gör så??
  Ska försöka lära våra skäggbarn att laga söndagsfrukost, det vore trevligt som omväxling än att behöva välta dem ur sängarna framåt 14-tiden.. 😏
  Har köpt dina kosttillskott och ätit en vecka nu, hoppas på snabbt resultat 😀
  Hoppas du får en fin vecka, tack för att du förgyller oss med din blogg! 🤗

 3. Älskar din blogg Maggan!! Vet du möjligtvis var era bänkskivor är ifrån? Vi ska byta i köket & vill SÅ gärna ha såna! 😍
  Puss & Kram!

  1. Är flamingon en riktig invit eller bara en okunskap? Om det är en invit finns här ett par som är intressrade i Djursholm. Kan isf skicka DM?

   1. Ja tänk va? En människa som skriver nåt som triggar dig. Låt maggan svara på var det är för falskt som hänt. Troligen är de mest falska o fasansfulla att nån ensam stackars stalker sett M i solstolen idag pga det vackra vädret.

  1. Nej ..man ”måste ” inte alls skoja om det yttre ! Pröva får du se o hålla inne med kommentarer som inte tjänar något som helst syfte .

    1. Man skojar inte om andra. Man får skoja hur mycket som helst om sig själv men inte om andra. Sånt lärde sig de flesta i förskolan.

 4. Kanske du ska lära din son att man inte kan få AIDS i en pool. Och skyll inte på att det var ett skämt, skämskudde de luxe.

  1. Här finns det många resultat av ”fuck me sideways”, på ren svenska : sneknullade idioter! Skaffa er ett jobb istället för att sitta här och vara avundsjuka. Eller är ni ofrivilliga komiker för det enda man kan göra är att skratta åt er! 😀
   Shine on, Maggan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..