Hem till Sverige och helg

På väg hem..

Det jobbigare innan en hemfärd är att packa ihop röran

Och säga adjö…

Usch!! Vill stanna, men ändå hem till barnen. Bästa semestern på mycket länge. Extra av allt

Det är INTE Hannah på bilden under. Det är Marre. Men visst är de lika varandra?

Vi promenerade i hamnen, åt lite tapas på stranden. Njöt av solnedgången och däckade på soffan framför Wahlgrens

Frukost i värmen. Detta kommer jag VERKLIGEN sakna imorgon

Marre väckte oss med nykokta ägg och smörstekt bröd.

Marre e singel. Den som fångar henne? Hen får ett garanterat uppstyrt liv. Hon e grym!

Nya skor från rean (50%) på Cortes

Kap! sköna både på sommar som vinter.

Dekorerad med stora guldvårtor och en skön platå

Nu lyfter vi strax. Jag har laddat ner två poddar och ett gäng ljudböcker. Ska sova en stund och njuta av de sista lugna timmarna

 1. Lorna skriver:

  Vilken fin sammetskavaj! Varifrån är den?

 2. Bejbi skriver:

  Att du pallar att ha en sån röra omkring dig. Ser mer ut som en tonårig killes rum.
  Och varför har du och Hannah så mycket botox och fillers?
  En gång i tiden var ni ju riktigt snygga. Nu bara skriker det fejk om er, tyvärr.

  1. Anna skriver:

   Att du inte skäms! Uttala dig så där om en annan människa. Usch!

 3. Mia skriver:

  Men hu, vilken röra du hade ! Själv skulle jag inte bli glad om mina gäster, även syskon, hade stökat till det så. Nu låter jag som en moraltant, men jag är inte en pedant fast jag gillar ordning o reda utan att överdriva.
  Kram på dig !

  1. Malin skriver:

   Håller med dig lite grann. Men nu var det väl hennes egna grejer som var tillrörda och de lär hon väl själv ha fått packa ihop inför hemresan. Men om man håller ordning hela tiden så är det i princip bara att stänga väskan och åka. Jag är heller ingen pedant men gillar ”var sak på sin plats” det ger ett lugn i sinnet. Skulle bli galen om det såg ut så där när jag skulle sova. Både hemma o borta. När jag klär av mig lägger jag kläderna i ordning på lämpligt ställe, och det är inte på golvet eller i sängen. Är jag på resande fot samlar jag tvätt i en påse.

   1. Eva skriver:

    Att ni orkar. 🙄. Hon håller ju på att packa

 4. JL skriver:

  Usch, vilken röra! Om möjligt än värre än hos mig 🙂

 5. Pelle skriver:

  Ser ut som du blekt tänderna eller nåt, har du det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..