Vilken sovmorgon

Sov till lunch. Känner mig liiite tjock i halsen.

Sovmorgon i mörklagt rum, utan väckning, skönt!! Min största hobby i livet är att sova, somna, somna om. Om det inte vore för att jag levde? Så hade jag nog aldrig vaknat

Vilken utsikt! Och vilket gott kaffe…..

Tack för alla kommentarer igår angående Malou igår…

Självklart så har Lance offentliga föräldrar. Men nu är LANCE med i ett underhållnings program.

Tips till Malou om frågor som man kanske kunde ha lättat upp det med istället!

Du har precis haft en 16 avsnitt lång realityshow på 3an, hur va det att spela in den? Vad var responsen?

Du har bott i Thailand och sysslat med kampsport. Finns det något i de du kan ta med dig i dansen?

Du har precis släppt en låt som spelas överallt? Känns det konstigt?

Du reser Europa runt på utsålda DJ-spelningar. Kul? Känner du att du måste vara ett föredömen?

Många mindre bröder, va tycker de??

Bor du hemma, är du duktig på att ta ansvar hemma?

Har du flickvän??

Åhhh hörde precis att dy sajnat ett stort skivkontrakt. Kan du sjunga??

(Bara några av massor, TACK)

Skönt att känna att man inte sprang iväg och överdrev en känsla” man fick, ett jäkla olust i magen.

Liken mysig kväll vi hade igår!!

Vi började titta på en ny serie. BRA!!!

Tell me a story, vi såg tre avsnitt och jag tyckte den var både ”lättsam” spännande och välgjord! Like

Tågympa och planering…

Ikväll ska vi laga mat hos en vän härnere i byn. Svensk spaghetti och köttfärssås. Imorgon ska det regna. Då går vi på stan lite och kikar i butiker. Kanske en bio, eller massage.

Imorgon kommer Marlene hit från Sverige. Mysigt! Tills på fredag stannar jag. Bokade precis en biljett hem. Ps någon frågade efter länkar till de tre intervjuerna jag gjort i år.

Här kommer de:

MIN HELG……

FRAMGÅNGSPODDEN

SÖNDAGSINTERVJUN

Kram och på återseende ❤️

 1. Härligt med sovmorgon! Låter som en härlig dag. Spaghetti med köttfärssås är gott få och då. Det går att variera i mängder.
  Kram och tack för en härlig blogg ❤️

 2. Tycker att många som gör sina ögonbryn blir så fula, ser extremt målade ut. Men dina är fantastiskt fina och ser naturliga ut!

  Såg inte på Lances intervju, men av det jag har hört så borde det handlat om HONOM! Dåligt gjort mot en sån ung kille.

 3. Har inte sett intervjun men om det är så, så frågar man väl inte om pappans drogproblem om det är lets dance han är där för.
  Han kan jag tycka det är jättejobbigt att prata om. Och det är ju hans pappa.

 4. Hälsa Lance att han gjorde bra ifrån sig i en konstig intervju. Tyckte han hanterade situationen snyggt! säg också att han får lov att säga ifrån i intervjuer, man kan sätta ner foten/säga ifrån på ett snyggt sätt. Typ ”Älskar mina föräldrar men Jag är ju här för att prata om en danstävling inte för att prata om vad mina föräldrar gjort för massa år sen”

 5. Måste ändå säga att kommentarerna är roligast att läsa 😂
  Förlåt, men Magdalenas blogg är ganska … WT, och nu kommer en masssa WT att massivt försvara 😅
  Men det är ju kul!
  Om man som morsa till fyra grabbar tycker det är okej att ha fitt och kuk muggar till frukost? Om man som mamma till fyrs pojkar tycker det är okej att skrika svordomar? Och samtidigt är en så kallad influenser 😫🤭 OMG var är vår värld på väg 😭😭😭

 6. Ja, jättefin son du har Maggan! Hälsa honom att han gjorde jättebra ifrån sig, som att han var van vid intervjuer. En fråga – får man nån typ av ”briefing” innan en sån intervju? Det borde man ju få så att man vet vad det ska handla om plus att man kan säga om det är ngt man inte vill prata om. Har ingen aning om hur det funkar men den här intervjun var inte bra gjort helt enkelt (av Malou menar jag). Efter tio verkade ju inte påläsat om Lance utan kände bara till saker från hans förflutna. Och det är ju INTE därför han ska vara med i Lets dance, det är ju pga hans egna prestationer. Oh well – det är väl/kanske nåt som han lärde sig av det i alla fall. Ser härligt ut i solen, här på USA:s östkust är det kallt och trist och snöigt.

  1. Fast det är ju befogad kritik? Han fick ju inte prata om sig själv utan fick frågor om sina föräldrar och deras ”problem ”. Varför ska han behöva bemöta det när det handlar om hans medverkan Lets Dance? Hon får nog ta till sig kritiken om hon ska kunna fortsätta med sitt program men jag har förstått att hon är väldigt kritikkänslig.

   1. Hon frågade väl vad hon trodde folk ville höra.
    Han är ju så ung så det finns väl kanske inte så hemskt mycket att fråga honom om. DJ-jobb, en skiva, en tv serie.
    Hon kanske kände sig tvungen att fråga om annat för jag antar de som tittar på hennes program inte har en aning om vem han är annars för den målgruppen han riktar sig till är nog i skola när Malou sänds 😂

    1. Han är väl ändå inte den första som är ung! Frågar hon alla sina unga intervjuoffer vad deras föräldrar gör? Nej, hon var dåligt förberedd eller så var hon ute efter gammalt skvaller och som journalist ska hon såklart få kritik för det.

 7. Sover trodde du aldrig gjorde det Du far o flyger fixar hem barn Förstår inte hur du hinner vilken tur mumin o din man finns. Bra stöd för din syster är du fattar inte hur du hinner med allt.

 8. Lance kommer nog inte komma undan frågorna om sin mor och far i framtiden heller. Det är väl största anledningen till att han ” blivit” känd.
  Sen har han väl pratat med media tidigare om vissa av dom här grejerna så Malou spann väl vidare för att ha nåt ” spännande” att tala om. Har väldigt svårt för Malou

 9. Har inte sett intervjun med Lance. Men Malou och Renée har jag sett nog av. Mår dåligt av att kolla på deras program med intervjuer. Ställer så smaklösa frågor och på riktigt undrar jag hur de orkar med sig själva.

  1. Men Rene’es program är ju inte alls uppbyggt så att hon sitter o frågar ur folk på de sätter som malou. Där är det ju mer att personen själv öppnar upp och berättar. Hur kan du bara jämföra malou o rene’e?

 10. Malous intervju med fina Lance var otroligt smaklöst!!
  Malou var respektlös!
  Njut i Marbella som har ett fantastiskt väder!

 11. Jamen visst får han lite hjälp av att han har kända föräldrar . Fast å andra sidan så ser man ju hur man bli bedömd då. Som ett bihang liksom. Tror många ungdomar får jobba hårdare för att bevisa något ,om de slår sig in på samma bana som föräldrarnas oavsett vad det handlar om för yrke.. Kan ju förstå om man ställer frågor om han inte själv presterat något. Men så är det ju inte!Lance har ju gjort massor av intressanta saker som hade varit roligt att höra om. Och frågan om sin bror – det är ju bara att gå för långt liksom. En sådan fråga ställer man bara inte! Det hör till privatlivet när man är ung.Man får väl hoppas att det blev såhär pga dålig research. Hon kanske förresten inte ens gör sin research själv, hahaha…med tanke på att Malou verkar vara rätt skarp annars, menar jag….

 12. Vilket fult drev mot Malou! Det här är varför jag ogillar kändisbloggar så mycket. En kändis tycker nåt om nån och alla personens fans hakar på och snackar skit. Men om kändisen själv får kommentarer om sig, då jäklar åker offerkoftan på.
  Självklart kan man kritisera någon i sin yrkesroll, men att elda upp stämningen och skriva ner personer fullständigt är bara fult, ovärdigt och tyder på enorm brist på integritet! Om det är några som borde skämmas så är det läsarna här.

  1. Och du Malin borde skämmas som tar Malou i försvar..Malou får skylla sig själv..för en otroligt dålig intervju.

   1. Jag har inte tagit någon i försvar. Och jag skrev också att det är fullt rimligt att kunna kritisera någon i sin yrkesroll. Men att haka på och skapa drev och bara snacka skit är bara idioti. Ofta när en kändis tycker nåt så är det som att fansen/svansen slutar tänka själva och bara går med i drevet. Majoriteten av de som gnäller i föregående inlägg klarar inte av konsten att ge konstruktiv kritik utan vill bara vara med i mobben. Omoget och brist på integritet. Om jag är missnöjd med servicen på restaurang eller i affären så framför jag vad personalen i fråga gjort dåligt i sitt jobb, enligt mig. Inte att denne borde skämmas, är en genomusel människa, att jag ogillar/hatar honom/henne som person.
    En självklar skillnad i attityd enligt mig, men tydligen inte för alla vuxna människor. Sorgligt…

    1. Malou har fått kritik från ”folket” också för hennes sätt att vara, inte bara i Lance-intervjun. Det är som allt annat, vissa gillar henne och andra ej.

   1. Fick du med tillräckligt med utropstecken? Tror det är bäst att du använder några till. Och sen hoppas jag du kan sova i natt, då detta verkar vara ett väldigt trauma för dig.

 13. Fy!!! Lägsta nivå på intervju jag nånsin har sett! Skäms på dig, Malou!
  Lance gjorde det bra, mycket mycket bra för sin ålder. Professionell ung man.
  Lance är ta mig tusan mer mogen än Malou.

   1. Skämtar? Om vad? Om att Malou är den mest oprofessionella journalist i världshistorien. Nix, vännen, det står jag för.

     1. Kan hända att Lance inte är mogen i mycket. Men i INTERVJUN SÅ VAR HAN MER MOGEN ÄN Malou.

 14. Jaa, detta är ju inte första och absolut inte sista gången Malou, sitter i sin fåtölj och gräver efter smaskigheter i sina intervjuer…
  Fingertoppskänslan finns inte…

  Jag blir INTE förvånad om hon efter ett halv eller helår, vill ha besök i
  fåtöljen av den stackars Sala-mamman, vars två barn blev dödade av sin far, sen tog han sitt liv. Åh Herre Gud, vad hon skulle luska…och gräva.

  Reneé har ju samma stuk i sina program. Finns inget som är för pinsamt att undanhålla allmänheten… Att älta ungdomsfyllan och ungdomshånglet gör hon lätt till underhållning. Men Reneé är ju ändå glad och lättsam och det är roligare med henne.
  Malou är så dyster, så man tror att alla dött.

  1. Läser kommentarer här inne. Förstår inte att ni hackar på Malou. Hon gör bara sitt jobb. Föreslår att ni inte tittar på hennes program, om hon är så hemsk som nu säger!

 15. Din son visade prov på förmåga att hantera frågorna och svara på ett moget sätt. Bara frågor om dansen hade känts lite ”torftigt”. Var stolt över pojken som vann min beundran och respekt!

 16. Hej Magdalena

  Din son verkar ha skött det galant. Proffsigt. De irrelevanta frågor som ställs säger ju en hel del om Malou von Sievers. Genant och oproffsigt. MEN, jäkla trevlig son du har! 🙂

 17. Var tvunget att kika på Malou efter att ha läst om allt hör. Vart så förbannad! Hon ställer bara ledande frågor och ger själv svaren utifrån vad hon tror Lance känner. Så otroligt oproffsigt! Hemskt att dra upp allt i från hans barndom, nu står kan på egna ben och har egna karriärer!

  Lance var så duktig och fin. Underbar kärleksfull i sina svar.

  Du har verkligen en fin son.

  Kram

 18. Men Malou har väl aldrig någonsin ställt relevanta frågor till sina gäster.. Hon är urusel på att ställa följdfrågor, hon verkar inte lyssna på vad gästen svarar utan kan ställa fråga om precis det som gästen pratat om tidigare i intervjun. Skulle jag vara ”kändis” så skulle jag aldrig ställa upp i hennes program, så dålig ”journalist” eller ”programledare” har jag nog inte sett någon annanstans.

 19. Du har helt ”rätt” i dina känslor, om nu en känsla kan vara fel? Jag tycker han skötte sig mycket bra och svarade med distans och mognad! Så ledsamt (minst sagt) att se exempel på urusel journalistik och att en ung, egen person fick ta det. Hon har varit med länge så hon borde veta vad hon gör.
  Kramar 🌺

 20. Lite patetiskt det här. Rasa över att sonen inte får vara en egen person utan bara får frågor om sina kända föräldrar. För att i nästa stund som känd mamma gå ut och prata för sin myndiga son istället för att låta honom reagera och prata för sig själv. Han skulle ju vara sin egen person eller hur var det nu? Ska du följa med honom på träningarna också och skälla ut hans danspartner om hon är sträng mot honom?
  Sen är det också intressant att alla fansen här tycker Malou är den sämsta och tråkigaste journalist som finns men ändå verkar se mycket av hennes program.

  1. Lance är myndig och ska föra sin
   egen talan Magdalena går ofta ut och pratar för sin vuxna son ??? Låt han känna själv och han verkar ha tagit det med ro. Magdalena inte bra om mamma gör allt låt Lance växa själv om han nu är en sån stjärna så visar det sig utan mamma. Tror du kan förstöra för honom när du går ut och gör rubriker.

 21. Malou är katastrof på att intervjua, förstår inte hur hon kan få fortsätta – tanke på sonens fiasko i Nyhetsmorgon, anar någon hake i TV4-ledningen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..