Kalas, stök och dopp i havet

Kalas och dag på stranden

Förlåt vänner! Tiden har bara sprungit iväg. Fantastiska dagar med oerhörda kontraster. Skidåkning ena dagen och bad på stranden andra

Ligger och myser på soffan. Lite småkyligt efter timmar på en solstol vid poolen

Lyssnade och tittade på Lance på nyhetsmorgon. Duktig han är!! Kul att han ska gå i mamsens fotspår och dansa i lets Dance

Jag tycker att Lance sköter sig exemplariskt! Eftertänksam och VARM.

DÄREMOT kan jag tycka att det var oerhört smaklöst av Malou att försöka klämma in så mycket ”smaskigt” som möjligt i intervjuen. Missbruk, droger, mobbing, sin döda bror, Magnus mående…mm

Äckligt att försöka krama ALLT ur en 18 årig kille som sitter där nervös ”för att han ska dansa i ett roligt underhållnings program på tv”

Lance du skötte dig exemplariskt. Malou däremot hon borde skämmas!

Bad, kvällssol och fotboll i sanden

Premiärdopp!

Bästa kompisar

Filip och pojkarna åkte hem idag. Och jag fick i överraskningspresent av Filip att få stanna i ett par dagar.

Härligt!!! Sol, bok, inga barn eller måsten

Kalas och utekväll..

Jeans och jacka från ZARA, T-shirt Gina och skor PRADA

En fantastisk 40-års-kalas dag som slutade med dans in på småtimmarna

En familjär dag på stranden. Oerhört god mat. Massor av trevliga människor

En grym trubadur, saltinbakad fisk, massage och skumpa

Snygga Mumin i ny klänning och skor

Generöst, hjärtligt och stökigt hehe

Härligt!!!

Anna ligger hemma och är sjuk. Syrran och jag ligger uppe hos henne och tittar på film. Vi ska äta onyttigt, poppa popcorn och sova

Har börjat fjälla på näsan, och har en grotesk halsbränna av all mat, vin och annat man tryckt i sig under semestern

 1. Håller med dig, skäms på Malou, tycker intervjun skulle fokusera på Lance och hans nya utmaning. Spelar ingen roll vem som är hans föräldrar?? Och dra upp negativa händelser i livet? Tycker han tog frågorna mycket bra!!

 2. Så otroligt dåligt av Malou. Lance skötte sig jättebra!! Trodde intervjun skulle handla om hans deltagande i Lets dance, men det handlade ju mycket om er som föräldrar, förlusten av sin bror o.s.v. Så tråkigt men han skötte det galant.

  Var stolt! Han är väldigt väluppfostrad och artig. Duktig och härlig kille!!

 3. Guud så härligt allt ser ut! Och du strålar hela du. Ler med både mun och ögon! Och härligt med några ytterligare dagar i solen. Här hemma snöar det så njut!

  KRAM ❤️

 4. Härliga bilder ❤ vad underbart fint av mannen din att ge dig ett par extra dagar ❤❤ Kärlek!! Såg din son och så fiint när han sa, shit va vacker hpn var. Håller med om att det var mkt utfrågning..Stor Innerlig kram från mig!!

   1. ”Extra dagar får vara kvar hos syrran ”” det måste du väl förstå om läser !!!
    Malou ja vad ska man säga
    Ett sådant tråkigt program samma gäster ofta fattar inte tv 4 😣😣😣😣😣😣😣

 5. Så många fina fotografier. Jag såg ett klipp på Instagram som verkligen gjorde min dag. Jag lyssnar oftast på böcker och din sista bok innehåller många skratt. Vår son, som är 17, hörde en del också. Jag har en högtalare där jag sitter och pärlar så ljudet är ibland högt. Jag hörde han också skratta. Han frågade vem du är och jag berättade. Han fick också se klippet och skrattade gott. Just den dagen satt jag och hängde läpp i min rullstol för smärtan i mina stumpar var fruktansvärd. Jag kan lätt påstå att du räddade min dag 😊
  Jag tyckte Lance skötte sig bra trots många obehagliga frågor.
  Kram och tack, verkligen tack för en underbar blogg. Ännu mer tack för du bjuder så mycket på dig själv. ❤️❤️❤️

 6. Hoppas verkligen Malou ber om ursäkt då hon idag gjorde en urusel intervju trodde hon hade mer erfarenhet efter alla år o här gick hon över alla gränser, inget ❤️ heller visst…
  Såå trist. Men var en stolt moder sonen fixade detta oxå…

 7. Håller fullständigt med dig. Såg intervjun och tänkte att, nu får hon väl ge sig med frågor om dig och Magnus. Hon sjönk drastiskt i mina ögon.

 8. Man får väl inte säga så men jag gillar inte alls Malou och hennes sätt att vara mot sina gäster. Bah.

  Ser ut som härliga dagar! Tänk inte på oss som går i slasket här hemma, bleka och fula😆

  1. Malou är 🤮🤮
   Dåligt påläst om sina gäster.
   Avbryter sina gäster
   Haha o hon som i reklamen säger ”Här får får gästerna prata till punkt” HA!!

   1. Maja S skulle precis skriva samma sak. Hennes reklam är ett hån mot henne själv. Malou von Sivers är så ointresserad av sina gäster och snorkig. Jag tittar aldrig på hennes program, eftersom jag bara blir irriterad på henne. Synd att folk tackar ja till hennes program.
    Vad har hon för hållhake på kanalen, har jag undrat i flera år?
    Varför vill dom ha henne kvar??

 9. Håller med dig. Fruktansvärt dåligt av Malou. Tur att Lance är en sådan lugn kille och kan ta pressen på ett bra sätt.

 10. Såg oxå intervjun och tänkte att : herre min göta Petter hur bra han var!! SOM ändå gjorde bra ifrån sig trots idiotfrågor från en som jag alltid tyckt vara ödmjuk. Nja, inte nu direkt…

 11. Håller med dig om intervjun! Var tvungen att kolla på tv4play. Fick ont i magen av hennes frågor. Men fin son du har. Kärlek till er ♡

  1. Så farligt var det väl inte vi vet allt det där redan och är det så stort och märkvärdigt att höra igen ? Vad skulle hon ha frågat ?
   Ni skriver om Magdalena och Magnus och Lance som om dom vore i nivå med Elvis Presley..
   Dom lever på att just vara offentliga och vill vara det dom som lever på en stor stjärn status, talang dom vet man inte så mycket om.
   Så nä en helt vanlig intervju på Lance nivå vad annars skulle hon ha tagit upp ????

   1. Hon skulle ha behandlat honom som en egen person. Han är där i egenskap av Lance, inte i egenskap av någons barn. Inte skulle Malou ha frågat någon annan deltagare ”jaha så hur mår dina föräldrar?” Det är fullständigt irrelevant. Om hon pratar om det i ett större perspektiv, hur det är att växa upp med kända föräldrar så fine. Men så var det ju inte.

    Lance har jobbat på en egen karriär en tid, det borde Malou ha vetat och frågat om. Hon kunde pratat drömmar, vad han hoppas att medverkamdrt i lets dance ska leda till, om han kommer hinna producera musik samtidigt eller om han tar en paus från det under programmets gång, mer öht om musiken. Osv osv.

    1. ….men nu är Lance en vanlig kille som inte gjort något aha eller slagit igenom med något…vad skulle hon ha frågat vad äter du till frukost …lägg ner allt det hon frågade rörde saker som vi vetat i många år självklart måste hon fylla ut med något…blir lite pinsamt det här..inget elakt mot Lance han bara hänger med…hade det varit någon annan av deltagarna så hade hon säkert tagit upp om deras karriärer men här fanns ju inte det…det journalistik..

     1. Bara för att du inte är påläst betyder det inte att det inte finns annat att fråga om. Jag kan på rak arm komma på minst 20 frågor som handlar om Lance och Lances deltagande. Sedan är det exakt som du säger, vi vet redan om ex Magnus Hedmans drogproblem – han har skrivit en bok om det! Varför då ta upp det i en intervju som under inga omständigheter handlar om Magnus? Det gör endast en dåligt påläst journalist. Och du, uppenbarligen.

   2. Marlene!! Vad egentligen MISSADE DU? Jag ska uppdatera åt dig. HAN VAR DÄR FÖR ATT PRATA OM KOMMANDE LETS DANCE SÅ, NÄ! Det var ingen vanlig intervju och nä, för man är offentlig person, vilket är ett JOBB det med har ingen rätt att gräva Guld i deras privat liv. Förstod du? Om inte, läs vad jag skrev ett par ggr så vet du vfr han var hos Malou.

 12. Säg till Lance att han säger till alla som intervjuar han att han inte svarar på frågor om ditt och Magnus liv. Lance ska ju bli känd för sin egen skull och inte för att berätta om sina föräldrar.

 13. Malou gör såå jämt med alla gäster, skulle aldrig ställa upp som gäst hos henne. Fiskar jämt efter skit, BUU på henne

 14. Men inte hade du Magdalena 5 barn när du ställde upp i Let’s dance? 👠🕺🏻👠 Lance får nog plugga lite matte 😅

    1. @Mullis jag vet, men för att jag skojade till det är jag helt plötsligt dum och förmodligen djävulen själv. 😈😅😈😅

     1. Förstod det och menade inget illa som vissa läsare tror här. Hoppas han drar hem vinsten 👠🕺🏻💥

  1. Men herregud! Eftersom du är inne på Magdalenas blogg måste du väl ha nån kännedom om henne. Misstänker starkt att du bara vill jävlas & se vad M svarar… sjukt!

    1. Jösses! Anna, jag fattade vad du menade, hur kunde man INTE fatta det? Folk är så jävla taggiga nu förti’n, måste liksom skälla 🐶 på ingenting. Nu hade dom ju dessutom missuppfattat din kommentar. Gäsp, vad trött jag blir

 15. Jag stänger av så fort Malou kommer på tv. Har aldrig klarat av henne. Man får skämmskudde så fort hon öppnar munnen. Han skulle aldrig ställt upp på den skiten hon håller på med. Heja Lance!❤️

  1. Håller med dig – jag stänger också av så fort Malou kommer på tvn. Klarar inte av att titta på henne, så sjukt dålig intervjuare! Kan inte för mitt liv förstå hur hon kan få fortsätta sitt trötta program..

 16. Jag har inte sett intervjun men det du beskriver är allt annat än ok! Tråkigt att journalisten tar över istället för mänsklighet och empati. Ska bli kul att se honom i Lets Dance!
  Som jag skrivit tidigare: fina barn du har!
  Kramar

 17. Såå dåligt av Malou. Blir arg ledsen och less!! Stackars Lance. Ska behöva prata om ALLT annat som inte handlar om Let’s Dance! Modig o stark son har du. Och teyggheten själv! Hoppas att hon märkte av att han inte gillade frågorna. Och sedan ber om ursäkt!!

 18. Ogillar Malou och har alltid gjort det. Tycker hon var lika oproffsig mot Lance som alltid tyvärr. Han däremot är ju ett media-proffs! Fin, mjuk, mänsklig och snäll. Väldigt fin kille Lance! Tror och hoppas han kommer gå långt i Lets Dance 💃🏼💃🏼

  Men alltså din karl 😍😍 vilken present du fick!! Wow! Stort av honom. Nu får ni sätta er ner o planera bröllop tycker jag 😍😍

 19. Åh jag tyckte också Malou var hemsk med sina frågor,det skulle ju handla om lets dance och Lance medverkan där.
  Fult gjort av henne men Lance var jättebra.

 20. Ärligt, tycker inte att hennes frågor var så farliga. Hade hon enbart ställt frågor om Lets dance hade intervjun varit över på ett par minuter. Det är normalt att journalister ställer kringfrågor och grabben är ju vuxen dom Magdalena själv säger 😉

  1. Håller med dig att Lance är vuxen och ”ska” kunna tåla sånt som malou tar upp, men det är ändå inte ok att ”grilla” honom som hon gjorde om Magnus hedmans missbruk!!!!

 21. Har inte sett intervjun, men de gånger jag sett Malou (undviker henne) så är hon riktigt usel mot sina gäster. Osmakligt är ordet! Undrar också vad hon har för hållhake mot/på Tv4???

 22. Hört flera säga de samma om Malou en gäst hade flera ggr sagt att hon absolut inte ville prata om en sak och blev lovad av Malou att hon inte skulle fråga om just den saken. Så vad händer jo Malou håller inte vad hon lovat 🙁 Sen dess kan ja inte med människan

 23. Lance va jätte go…. tyckte Malou va taskig i intervjun mot honom … inte lätt att ta media i den åldern …Såå oskyldig !!! Har du börjat titta på ”hemma igen” på SVT play ? Det MÅSTE du å din syster yster!!!!!

 24. Gillar inte Malou o har aldrig gjort.
  Hon är otrevlig mot sina gäster. Avbryter o ställer konstiga ledande frågor för o fiska skit.
  Pinsamt!
  Det kommer gå superbra för Lance i lets Dance✌🏻🙏🏻
  Håller tummarna.
  Gisses va fräsch du ser ut😍

 25. Ja jag såg i fm och tyckte att ‘vafan’ skämdes. Alltid gillat malou och kommer att göra det framöver. Men inte i dag. Varför? Inte fasiken vet varken du eller jag varför hon valde att prata om sånt som ens barn verkligen ogillar? Nä, inte gör de bra tv, bara skamligt. Så vad?

 26. Hon är otroligt smaklös, otrevlig, har ingen empati, allt handlar bara om att fiska storys, hela programmet är så dåligt. I nya reklamen så säger hon nått i stil med att folk får prata till punkt??? Det har väl aldrig hänt i hennes program utan hon avbryter gäster, ställer konstiga ledande frågor och undviker man att svara så stoppar hon ord i mun på gäster mm, därför jag sluta titta.

 27. Malou är en sömnig föredetting som borde tagit pension för längesedan. Hon försöker få fram smaskig information för att inte tittarna ska somna totalt. Så lågt att gå på en ungdom på detta smaklösa vis, usch!

 28. …måste bara tillägga vad löjligt att hylla Filip så som en gud för att han tog pojkarna och lät Magdalena vara kvar. Herre gud det är väl hans uppgift som pappa som pappor ska göra och gör..men återigen när en man tar hand om sina egna barn ooh…så världsligt och vilken man 😱…vad är det för kvinnosaks kvinnor som följer dig Magdalena..

  1. I min familj hyllar jag min make till skyarna när han t ex tar ungarna och han hyllar mig likaså när jag tar ungarna, för vi vet båda två att livet blir lite roligare när man visar varandra uppskattning. Jag ser mycket hellre att man ger varandra positiva hejarop än att det kort och gott ska vara ”ens uppgift”.

   1. Varför. !??? Man blir väl inte förälder som något jävla prestige projekt ..blä fy vad jag är trött på detta jävla duktiga tänket som är så jävla svenskt…blä
    Åh nu måste jag ha en belöning för att jag tar hand om mina barn..Man gör bara..

 29. malou fattade inte att detta var ingen kris- intervju vilka hon brukar göra. oerhört smaklöst. detta handlar om lance och roliga i hans liv. om jag får alla mina traumor kastade direkt mot ansiktet börjar jag skaka. lance skötte sig fint men intervjun var hemsk! fattades bara frågan om dina bröstimplantat. 😡

 30. Alltså fy F-n för Malou, där sjönk hon till botten för mig. Vidrigt!
  Hejja Lance du skötte dig utomordentligt.

 31. Varför är Malou kvar? Hon har verkligen gjort sitt. Tycker för övrigt att hon aldrig varit bra som programledare. Lance var toppen. Han kommer gå stort framåt och det beror bara på honom själv. Äcklas av Malou.

 32. Klarar inte av Malou, mkt oproffsig i intervjuerna. Känslokall, tänker bara på sig själv. Avbryter alltid. Hon vill vara så ung och snygg, men jag tycker hon ser patetisk ut i sitt förlängda hår och hur hon klär sig sen….. Oftast helt galet. Tv borde snart byta ut henne.En riktig skitkärring. förlåt, men efter intervjun med Lance så bliev det stora skämskudden.
  Skicka henne till nån skvallertidning iställer för att ha eget program i TV.

  1. Proffsig Malou ???? Eh .. Malou skulle nog inte ha varit kvar så länge om hon var oproffsig,fått fina journalist priser mm
   Låter som om det är dagens synsätt som symboliserar Sverige idag…lägga locket på..

 33. Vidrigt att journalister inte tänker på att det ör en hel familjs sorg och lidande. Har inte ni fått stå ut tillräckligt med alla skriverier , usch! Stor kram ❤️

 34. Alltså jag förstår inte hur folk kan ställa upp som gäster hos Malou och jag förstår ännu mindre hur folk kan titta på det. Hon är så grymt respektlös.
  Det retar ihjäl mig att hon säger i reklamen ”hos mig får folk prata till punkt”. Det är väl ALDRIG nån som får prata till punkt där?! Hon avbryter ALLTID folk hela, hela, hela tiden. Usch.

   1. @enannanann

    ”Folk utan någon som helst utbildning som bara vill tjäna pengar”?
    Vi får väl ändå utgå ifrån att TV4 och Malou bjuder in sina gäster till en intervju, eller hur? Utbildning eller ej : självklart ska man ha betalt.
    Tankevurpa eller enbart tråkig attityd..? 😉

 35. Håller absolut med om Malou! I media börjar det mer och mer bli så att barn till kändisar bjuds in för intervjuer för att prata om ”dom”. Men i själva verket vill dom bara ha snaskiga detaljer eller prata sönder ömnet om deras föräldrar.

  1. Malou = skvallerkärring

   När hon avslutat sin karriär på Tv4 så kan hon ju söka jobb på tidningen hänt i veckan.

 36. Lyssnat på framgångspodden med dej, säger bara wow så enkel, smart med mänskliga åsikter, gillar dej skarpt o förutom att detta är du vacker o har underbar röst oxå💕

 37. Brukar inte kommentera eller läsa din blogg men nu var jag bara tvungen. Som mamma blev jag väldigt illa berörd av i tervjun! Hemskt att behöva sitta och få dessa frågor kastade på sig i raskt tempo. Herregud, han är väl bara människa, ingen robot. Själv hade jag brutit ihop över dessa frågor. Först och främst är man väldigt nervös och utelämnad i denna situation. Samt att som barn är man ännu mera utelämnad. Här passade verkligen Malou på att utöva sin makt, då hon är vuxen och således en auktoritet. Fy! Men wow vad bra gjort av Lance! Han verkar vara en toppen kille, ödmjuk och jordnära.
  Mvh Karoline

 38. Fruktansvärd okänslig intervju av Malou.
  Jag är förvånad att Lance höll ihop efter alla tunga frågor.
  Vad din fina Lance skötte sig värdigt, den egenskapen kommer ta honom långt i livet.

  Jag tror att hans kämparglöd kommer ta honom långt i tävligen och livet!

  Kram till er båda

 39. Hej!
  Fast jag inte känner ngn av er så reagerade jag en del på vad hon frågade om för man går inte osmakligt på barnen på detta sätt oavsett hur gammal hen är, förstår inte Malou att detta är säkerligen känsliga, jobbiga saker som ni gått/går igenom, ska det behövas mer smaskigt i det. Tack Gud för jag inte blev känd och cred till kändisar som kan hantera skit så bra som ni gör. Jag hade nog blivi knäpp.
  Jag hade reagerat som du. Jag har alltid tyckt Malou varit proffsig på det hon gör men verkligen inte denna gång. Verkligen inte oki. Jag satt efteråt och tänkte: vad tjänade hon på detta. Fick hon hjärnsläpp?? Hur vore det om hon Skrapade med nageln lite på sitt eget nagellack ? Hoppas hennes son blir intervjuad om vissa saker. Du reagerade med rätta, verkligen. Att Malou är så okänslig trodde jag aldrig. Jag känner inte Lance men vilket vuxet bemötande på detta, inte så länge sedan han var 17 dvs då barn. Gällande Malou: KARMA på denna intervju.

 40. Såg inte programmet. Har inte sett något Malouprogram på flera år…..just för att hon så okänsligt vill mjölka ur så mycket känslor som möjligt för att det ska bli ”bra tv”
  Ryser av obehag av den där människan….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..