Sista dagen i backen och Framgångspodden

Jösses! Herregud vad några av er gick igång på att jag inte hade hjälm igår. Någonstans så känner jag ju att det är mitt huvud?

Ni kan lugna ner er. Jag har alltid hjälm på mig i vanligaste fall. Men här gick det inte att hyra hjälm till vuxen, och jag hade inte med mig hela min skyddsutrustning till Spanien. Ingen kom till skada… Ni kan lugnt dricka ert kaffe utan att sätta i halsen

Filip och Charlie tar ett sista åk. Jag sitter nere på torget och solar. UTAN solskyddsfaktor😬😬😬

Underbara backar, knappt något folk. Varmt och helt jäkla fantastiskt

Anna fyller 40 på torsdag. Så jag sitter och funderar på vad vi ska köpa till henne. Så jäkla svårt när vännerna är i en ålder då ”man man redan har det mesta man gillar och vill ha”

Någon frågade om Annas glasögon. FENDI tror jag, själv har jag CHIMI

Det blev tidigt i säng igår. Somnade redan vid 8, med understället på.

Hårda sängar och dålig ventilation. Måste försöka boka en massage när vi är tillbaks vid havet. Ryggen värker och nacken är stel

Bästa sportlovet på flera år! Som en dröm att vara här uppe. Får ni möjligheten, så rekommenderar jag det varmt

Anna och Andreas har redan åkt. Men vi känner ingen stress. Lediga och njuter av livet just nu.

Ps GÄSTADE Alexanders podd framgångspodden häromveckan, har du missat det, så kan du lyssna HÄR!

 1. Jenny skriver:

  Alltså wow!

  Jag har precis lyssnat på intervjun i Framgångspodden och jag fullkomligt älskar din inställning till livet. Efter några års uppehåll gick jag in på din blogg igen och det var precis vad jag behövde idag. En spark i baken från en 40 plussare (dig) till en annan (mig) haha! Njut av livet, ha roligt, gör din grej och tänk inte så mycket på vad andra tycker och tänker. Tack!!

  Kram!

 2. Maria skriver:

  Så härliga bilder… jag kan riktigt känna solen bränna. Underbart 😊 Här i Skåne, Kristianstad, har det varit kanon väder. Över 13 grader och strålande solsken. Jag har inte lika ont i stumparna och det är klart enklare att köra rullstolen.
  Kram och tack för en fantastisk blogg 💖

 3. Cajsa skriver:

  Vi åkte alltid skidor där när jag var yngre, då fanns det inte ens hjälm till barn att hyra så jag och min syster åkte utan hjälm så det har ju ändå gått framåt där haha 🙂

 4. Helena skriver:

  Livet borde vara mera värt än att prata om pengar..det finns inga pengar i världen som hjälper en bruten nacke. .Det fanns inga hjälmar..så kan man också se det. Upp till var och en alltså..Den här gången gick det bra..

 5. Inger skriver:

  Men herregud. Låt var och en ta ansvar för sittt eget liv
  Hur orkar man bry sig. Och att skriva dessutom
  Hå hå ja ja
  Kraaaam på dig maggan
  Inger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..