Sista dagen i backen och Framgångspodden

Jösses! Herregud vad några av er gick igång på att jag inte hade hjälm igår. Någonstans så känner jag ju att det är mitt huvud?

Ni kan lugna ner er. Jag har alltid hjälm på mig i vanligaste fall. Men här gick det inte att hyra hjälm till vuxen, och jag hade inte med mig hela min skyddsutrustning till Spanien. Ingen kom till skada… Ni kan lugnt dricka ert kaffe utan att sätta i halsen

Filip och Charlie tar ett sista åk. Jag sitter nere på torget och solar. UTAN solskyddsfaktor😬😬😬

Underbara backar, knappt något folk. Varmt och helt jäkla fantastiskt

Anna fyller 40 på torsdag. Så jag sitter och funderar på vad vi ska köpa till henne. Så jäkla svårt när vännerna är i en ålder då ”man man redan har det mesta man gillar och vill ha”

Någon frågade om Annas glasögon. FENDI tror jag, själv har jag CHIMI

Det blev tidigt i säng igår. Somnade redan vid 8, med understället på.

Hårda sängar och dålig ventilation. Måste försöka boka en massage när vi är tillbaks vid havet. Ryggen värker och nacken är stel

Bästa sportlovet på flera år! Som en dröm att vara här uppe. Får ni möjligheten, så rekommenderar jag det varmt

Anna och Andreas har redan åkt. Men vi känner ingen stress. Lediga och njuter av livet just nu.

Ps GÄSTADE Alexanders podd framgångspodden häromveckan, har du missat det, så kan du lyssna HÄR!

 1. Jovisst är det ditt huvud. Men det är inte enbart dina pengar som bekostar eventuella sjukhusbesök mm mm
  Den där attittyden att Vaddå det hände ju inget känns som den borde lämnats i tonåren.

   1. Inga problem att orka. Som jag skrev så är det en tonåringsattitiyd att tro att man är odödlig/osårbar och att använda hjälm vid skidåkning är en superenkel försäkring för att minska risken för skador.

    Ni som tycker min kommentar är överdriven åker ni själva skidor? I så fall undrar jag om ni också åker utan hjälm? Uppriktigt intresserad är jag.

    1. Är det parodi eller är du helt uppriktigt så här dum??
     Om det står i klartext att det inte fanns hjälmar att hyra till vuxna så vad är det då du inte förstår??

    2. Jag håller med L I T E grann. Men…vad jag däremot inte gillar är när man ska påpeka för andra vad som är rätt och fel.
     Sen tycker jag Magdalena ”raljerar” lite också över att folk nämner det. Kanske är det så att de gör det av välvilja? Jag har inte läst alla kommentarer så jag vet inte på vilket sätt folk skrivit. Men, och nu kommer min åsikt! 😉Allt, eller det mesta i alla fall, NEDANFÖR huvudet kan läkarna fixa. Men en hjärnskada är sämre att laga. Så därför, hjälm på. ( eller avstå att åka). Det händer många olyckor, tyvärr, där en hjälm hade haft stor betydelse. Nu behöver inte försvarsadvokaterna gå mer i taket än vad de redan har gjort och jag står för att man sätter på hjälm ( även ska vuxna göra det när de cyklar, har tyvärr sett vilka skador det kan bli)
     Skriver i all välmening om dig och din familj.
     Men till syvende och sist gör ju alla som de vill.

  1. Men tänk om Maggan inte har småbyxorna på sig heller?! Bli kall om fiffi och få uvi. Besök på svenskt vårdinrättningar. Betalar skatt i Sverige så jag antar att hon betalt till sjukhusbesök redan. Säkert en svindyr reseförsäkring också om hon skulle behöva vård utomlands. Andas!

  2. Nu får du ge dig, folk röker, dricker, utövar extremsporter, kör snabba bilar, äter för dåligt osv osv osv! Jag är helt säker på att du gör något som våra gemensamma skattepengar får bekosta.

  3. Men om hon skulle bryta benet? Är det ok? Eller armen? Eller ett revben? Eller nacken? Eller ryggen? Eller lårbenshalsen? Eller höftbenen? Läker ju inte direkt heller av sig själv! Kostar pengar det med😱😱😱

  4. Sessan – du låter som en typsik sosse.

   Magdalena – jag hoppas du har och haft en underbar vecka.
   Det är du/ni väl värda.
   Men, jagskymtar din enormt vackra ring på bilderna och jag vill såååå gärna se närbild… den ser helt magisk ut!
   Kram

 2. Men herregud. Låt var och en ta ansvar för sittt eget liv
  Hur orkar man bry sig. Och att skriva dessutom
  Hå hå ja ja
  Kraaaam på dig maggan
  Inger

 3. Livet borde vara mera värt än att prata om pengar..det finns inga pengar i världen som hjälper en bruten nacke. .Det fanns inga hjälmar..så kan man också se det. Upp till var och en alltså..Den här gången gick det bra..

 4. Vi åkte alltid skidor där när jag var yngre, då fanns det inte ens hjälm till barn att hyra så jag och min syster åkte utan hjälm så det har ju ändå gått framåt där haha 🙂

 5. Så härliga bilder… jag kan riktigt känna solen bränna. Underbart 😊 Här i Skåne, Kristianstad, har det varit kanon väder. Över 13 grader och strålande solsken. Jag har inte lika ont i stumparna och det är klart enklare att köra rullstolen.
  Kram och tack för en fantastisk blogg 💖

 6. Alltså wow!

  Jag har precis lyssnat på intervjun i Framgångspodden och jag fullkomligt älskar din inställning till livet. Efter några års uppehåll gick jag in på din blogg igen och det var precis vad jag behövde idag. En spark i baken från en 40 plussare (dig) till en annan (mig) haha! Njut av livet, ha roligt, gör din grej och tänk inte så mycket på vad andra tycker och tänker. Tack!!

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..