Nöjd kund garanti och månadens deal

REKLAM FÖR MINA EGNA PRODUKTER
Nu ska jag tipsa er om två av mina topp 5 älsklingsprodukter inom hälsa och skönhet.
Galet nöjd! Med en hand på hjärtat?! För mig har bägge två produkterna varit riktiga life savers, NATT hade jag faktiskt inte kunnat leva utan
BETTER YOU ger produkten NATT en NÖJD KUND GARANTI och bara det talar väl för sig själv?
Jag tyckte att jag kände mig piggare på morgnarna och att jag sov bättre efter jag började använda natt.
Jag gick in på BY rekommendation och mätte min sömn med en mobilapp, och resultatet talar ju verkligen sitt tydliga språk! Jag blev faktiskt chockad
Bild nr 1: Utan NATT och bild nr: 2 MED NATT
Vilken skillnad va?
Att slippa receptbelagda tabletter och kunna välja det här är en sån jäkla befrielse. Att jaga” insomningstabletter och få ångest om de tagit slut hemma är vidrigt. Lätt att bli fast och inte kunna sluta. Jag har haft oerhörda problem med att kunna ”somna vanligt”
Men inte längre. En sådan jäkla befrielse för kroppen och sinnet.
Natt är utvecklad för att förbättra kvalitén på sömnen. Natt bidrar till djupare sömn, bättre återhämtning och mer energi.
 Ingrediensen GABA är ett naturligt ämne som finns i kroppen och är en signalsubstans. GABA är en av de inhiberande signalsubstanserna vilket innebär att det har en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få en bättre sömn.
Blir verkligen spännande att höra vad ni tycker!
Det hade ju varit ännu bättre om man hade kunnat ge denna en trippel dos till denne lilla galning haha
Nästa på listan är:
Våren närmar sig äntligen och jag plus många fler börjar boosta med All In One Beauty!
Med BEAUTYN får man både skönhet innifrån och en gyllenbrun färg.
Märker att jag INTE bränt mig lika mycket som resten av gänget (Filip) MEN nog har jag bränt nästippen lite ändå. SÅ GLÖM INTE ATT SMÖRJA IN DIG MED SOLSKYDDSFAKTOR
Produkten togs fram för oss som vill få finare solbränna, bättre hår och naglar. Den har vunnit årets SKÖNHETSBOOST, och älskad av tusentals nöjda kunder
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Här en liten påminnelse om vad BEAUTYN innehåller, OCH skulle man köpa de här ämnena/sakerna separat? Då hade det kostat över 900 kr.

 

Betakaroten:
Skyddar huden under sommarens starkaste månader och kan bidra till att du får en brunare och jämnare hudton. Maxdoserad 50 mg!
Kollagen:
Kan bidra till att motverka rynkor, förbättra hudens täthet vilket kan ge en fastare och stramare hud. Kollagenet kan även förbättra fuktbalansen genom att binda mer fukt i huden. Kroppen har förmågan att producera kollagen själv men med åldern minskar kroppens egna produktion.
Kisel:
Behövs bland annat för att behålla kollagenet. Bearbetad mat innehåller generellt sett väldigt liten mängd kisel. Det kan också hjälpa dig som har problem med brustna naglar.
Spirulina:
Är en djuphavsalg som kan motverka torr hud och stärka immunförsvaret.
MSM:
Är ett organiskt svavel som har en god effekt på kroppens bindväv.
Produkten innehåller även extrakt från avokade, ananas och grapefrukt och allra från naturen.
Längtar till sommaren! Barbent, flipflopps och tunna klänningar. Nästa helg ska syrran och Anna ha loppis i Marbella. Jag önskar att jag hade kunnat stanna kvar.

Använd koden magganvip så har du 25% på hela Better You’s sortiment. Natt är redan rabatterad, OCH med nöjd en kundgaranti.

Lagret är begränsat och februari är årets kortaste månad. Få först till kvarn

Läs MER eller beställ kan du göra HÄR!

Det här var min utsikt i dag. Underbart! Nu är vi tillbaks hemma igen.

Filip jobbar i Genève imorgon. Vi ska förbereda inför Annas fest. Äta lite pannbiff och slumra framför en film 

Puss och kram

 1. Malin skriver:

  Har tagit min första nattkapsel ikväll! Hoppas på bättre sömn:) ska bli kul att se hur det blir.

  1. Berätta gärna sen hur ditt skämt ”verkade”… :/

 2. Lotte skriver:

  Typiskt att jag inte hann beställa denna gången 🙁

 3. Majsan skriver:

  Hej härliga Magdalena ! Intresserad av Natti, vill sluta med receptbelagd medicin för insomningen. Har en undran på Natti står det att inte äta om man medicinerar och det gör jag, blodtrycksmedicin och blodförtunnande. Är det ok att ta Natti trots min medicin. Fortsätt och njut på er underbara semester 😎☀️🥂. Kram 🥰

  1. Majsan skriver:

   Skulle vara mycket tacksam om någon kan svara om jag kan ta Nattabletten när jag äter blodförtunnande och blodtrycksmedicin 🙏🙄😴

 4. Tina skriver:

  Hej. Jag undrar om kspslarna är lika stora i alla produkter?

 5. Rulle skriver:

  För att balansera all denna information som saknar vetenskapligt belägg, skulle jag vilja påminna om att om man äter en allsidig kost behövs inte kosttillskott. Man riskerar då inte heller att få i sig för mycket av mineraler och vitaminer, vilket kan vara skadligt. Vi behöver ”lagom” mängd, inte för lite och inte för mycket. Det finns inga belägg för att antioxidanter från kosttillskott har några hälsofördelar, på det sätt som man tror att de har när man äter grönsaker och frukt. Sedan är det såklart upp till varje vuxen människa att avgöra om man ändå vill sätta i sig kosttillskott, men det är bra att tänka efter och ta reda på fakta.

  1. Alex skriver:

   Instämmer!

  1. Mika skriver:

   Vad räknas som allsidig kost? Jag åt ”vanlig” mat förut. Husmanskost typ, men hade ändå brist på både järn, vitamin D, vitamin B12, Selen och Zink. Nu äter jag till största delen växtbaserad kost och dricker mycket gröna juicer och örter som moringa, maca, ashwaganda, hampa, nässlor, klorella, vetegräs mm samt MASSOR med bär. Mina värden är toppen nu. Med det sagt så, nej, ”vanlig” mat räcker inte alltid till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..