Nöjd kund garanti och månadens deal

REKLAM FÖR MINA EGNA PRODUKTER
Nu ska jag tipsa er om två av mina topp 5 älsklingsprodukter inom hälsa och skönhet.
Galet nöjd! Med en hand på hjärtat?! För mig har bägge två produkterna varit riktiga life savers, NATT hade jag faktiskt inte kunnat leva utan
BETTER YOU ger produkten NATT en NÖJD KUND GARANTI och bara det talar väl för sig själv?
Jag tyckte att jag kände mig piggare på morgnarna och att jag sov bättre efter jag började använda natt.
Jag gick in på BY rekommendation och mätte min sömn med en mobilapp, och resultatet talar ju verkligen sitt tydliga språk! Jag blev faktiskt chockad
Bild nr 1: Utan NATT och bild nr: 2 MED NATT
Vilken skillnad va?
Att slippa receptbelagda tabletter och kunna välja det här är en sån jäkla befrielse. Att jaga” insomningstabletter och få ångest om de tagit slut hemma är vidrigt. Lätt att bli fast och inte kunna sluta. Jag har haft oerhörda problem med att kunna ”somna vanligt”
Men inte längre. En sådan jäkla befrielse för kroppen och sinnet.
Natt är utvecklad för att förbättra kvalitén på sömnen. Natt bidrar till djupare sömn, bättre återhämtning och mer energi.
 Ingrediensen GABA är ett naturligt ämne som finns i kroppen och är en signalsubstans. GABA är en av de inhiberande signalsubstanserna vilket innebär att det har en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få en bättre sömn.
Blir verkligen spännande att höra vad ni tycker!
Det hade ju varit ännu bättre om man hade kunnat ge denna en trippel dos till denne lilla galning haha
Nästa på listan är:
Våren närmar sig äntligen och jag plus många fler börjar boosta med All In One Beauty!
Med BEAUTYN får man både skönhet innifrån och en gyllenbrun färg.
Märker att jag INTE bränt mig lika mycket som resten av gänget (Filip) MEN nog har jag bränt nästippen lite ändå. SÅ GLÖM INTE ATT SMÖRJA IN DIG MED SOLSKYDDSFAKTOR
Produkten togs fram för oss som vill få finare solbränna, bättre hår och naglar. Den har vunnit årets SKÖNHETSBOOST, och älskad av tusentals nöjda kunder
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Här en liten påminnelse om vad BEAUTYN innehåller, OCH skulle man köpa de här ämnena/sakerna separat? Då hade det kostat över 900 kr.

 

Betakaroten:
Skyddar huden under sommarens starkaste månader och kan bidra till att du får en brunare och jämnare hudton. Maxdoserad 50 mg!
Kollagen:
Kan bidra till att motverka rynkor, förbättra hudens täthet vilket kan ge en fastare och stramare hud. Kollagenet kan även förbättra fuktbalansen genom att binda mer fukt i huden. Kroppen har förmågan att producera kollagen själv men med åldern minskar kroppens egna produktion.
Kisel:
Behövs bland annat för att behålla kollagenet. Bearbetad mat innehåller generellt sett väldigt liten mängd kisel. Det kan också hjälpa dig som har problem med brustna naglar.
Spirulina:
Är en djuphavsalg som kan motverka torr hud och stärka immunförsvaret.
MSM:
Är ett organiskt svavel som har en god effekt på kroppens bindväv.
Produkten innehåller även extrakt från avokade, ananas och grapefrukt och allra från naturen.
Längtar till sommaren! Barbent, flipflopps och tunna klänningar. Nästa helg ska syrran och Anna ha loppis i Marbella. Jag önskar att jag hade kunnat stanna kvar.

Använd koden magganvip så har du 25% på hela Better You’s sortiment. Natt är redan rabatterad, OCH med nöjd en kundgaranti.

Lagret är begränsat och februari är årets kortaste månad. Få först till kvarn

Läs MER eller beställ kan du göra HÄR!

Det här var min utsikt i dag. Underbart! Nu är vi tillbaks hemma igen.

Filip jobbar i Genève imorgon. Vi ska förbereda inför Annas fest. Äta lite pannbiff och slumra framför en film 

Puss och kram

 1. Tack för erbjudandet!

  Lite irriterande att det inte står hur mycket järn det är i järnpillren eller magnesium i dom pillren. Vågar inte riskera för låga doser då jag är rekommenderad viss mg av läkare.

  Blir inte billigare på recept så därför köper jag från olika sajter. Nåja, man ska aldrig vara nöjd, alltid ha något att klaga på 🙂

  1. Hejsan,
   Det står på hemsidan http://www.betteryou.se eller på burken. Men här kommer infon om dom 2st produkterna du frågade om 🙂 (per kapsel)
   Järn:
   Järn – 25 mg (179% av DRI)
   Acerola – 400 mg*
   – varav vitamin C – 100 mg (125% av DRI)
   Spenatextrakt – 100 mg*

   Magnesium:
   Magnesium – 250 mg (DRI 67%)
   – från magnesiumcitrat – 150 mg
   – från magnesiummalat – 50 mg
   – från magnesiumbisglycinat – 50 mg
   Spenatpulver – 200 mg*
   Nyponpulver – 100 mg*
   – varav naturligt C-vitamin – 20 mg (DRI 25%)

   Önskar dig en fin dag 🙂
   Better You

 2. Maggan googla rökning och betakroten. Sen är det upp till dig om du vill informera dina läsare/kunder om faran eller inte.
  Och jaaaa till alla som vill upplysa om att det är dumt och farligt att röka. Jag vet och jag röker inte!!! Men det finns dom som gör det och har rätt till info ändå om kombon.

  1. Fast Ann, jag tar för givet att folk tänker efter vad det är dom beställer. Folk som säljer sånt här kan ju inte skriva om precis allt som inte är bra för dig. Då får man fråga och då får du säkert svar oxå.

  2. Hejsan,

   Tack för din kommentar. Tänkte försöka förklara detta med ord utan att det blir fel 🙂 Det är nämligen skillnad på naturlig betakaroten och syntetisk. sedan är Betakaroten förstadiet till Vitamin A som inte alls är skadligt.
   I Magdalenas produkt förekommer endast den naturliga formen av Betakaroten och från växten Dunalieella salina. i en stor Dansk studie som gjort så har man har exempelvis givit doser om 40–180 mg naturligt betakaroten per dag utan att finna bevis på förgiftning eller utveckling av abnormala förhöjda blodnivåer av A-vitamin.
   Den vanliga husmanskosten ger i genomsnitt 1–3 mg betakaroten per dag. En växtbaserad kost ger i genomsnitt 6–15 mg betakaroten per dag.
   Det finns ingen känd toxicitet med naturligt betakaroten. Man får däremot en orangefärgning av huden (karotinemi) som ofta förekommer vid doseringar mellan 26–60 mg (cirka 40–100 000 IE). Så det negativa är om man överstiger 180 mg då kan det ges lös avföring. (Alltså 4st kapslar om dagen)
   Vi håller doc med om att man ska känna sig 100% säker med vad man stoppar i sin kropp så önskar du någon mer info eller vill prata direkt med oss så maila info@betteryou.se eller ring 08-51510022 så ska vi hjälpa dig.
   Vi finns också på instagram @betteryousverige om du vill prata med oss där 🙂

   Vid intag av mediciner rek alltid att man pratar med sin läkare. Intar man gifter som alkohol eller tobak/nikotin i hög användning så ska man alltid vara försiktig med vad man stoppar i sin kropp då det är mycket som förstörs och omvandlas till gift. (här har studierna visat att syntetisk betakaroten vid höga doser kan ge toxicitetsrisk hos rökare och de som överkonsumerar alkohol) alt så kan man sluta med det så kan man inte bara äta vad man vill utan man mår så mycket bättre 🙂

   Några bra funktioner med betakaroten (som är en av dom finaste antioxidant )
   • skyddar mot skador i cellulära komponenter.
   • bidrar till att man får snabbare och bättre brun färg vid exponering för sol eller solbadande samtidigt som den skyddar mot solskada.
   • motverkar nattblindhet och ögonsjukdomar.
   • bidrar i bildandet av hud och epitelvävnad.
   • stärker immunförsvarsfunktionerna i kroppen.
   • stärker motståndskraften mot förkylningar och infektioner.
   • främjar läkning av benbrott.
   • har en positiv effekt i behandling av hud, hår, tänder samt gom.
   • stärker och stimulera mjälten, tymus, binjurarna och sköldkörteln.
   • bibehåller balansen mellan könshormonerna.
   • sänker förhöjda kolesterolvärden.
   • krävs för leverns avgiftningsprocess av fettlösliga kroppsfrämmande gifter eller endogena restprodukter och motverkar därigenom leverskador.
   • främjar matsmältningen.
   • ökar kroppens tolerans mot gifter.
   • behövs för smörjning av alla membran och för att stärka slemhinnorna.
   • minskar cellpermeabiliteten i såväl hud som slemhinnor, varför allergiframkallande ämnen endast med svårighet kan tränga in.

   Bästa Hälsningar
   Fredrik

 3. Idag vann impulsiviteten. Klick klick så var en All in one Natural Beauty och en Fokus + beställda.
  Fokus + är till sonen med ADHD. Tänkte att det nog skulle passa honom bra. Tog Betakaroten-tabletterna förra året med ett grymt bra resultat. Har aldrig haft så fin bränna förut. I år testar vi All in one istället.

  Måste bara tillägga att jag älskar dina ironiska och flippade inlägg bäst. Den som inte förstår självironin i dem borde inte läsa din blogg alls. Tack för att du visar att allt inte alltid är perfekt bara för att man är känd.

 4. Hej!
  Någon nöjd kund garanti har inte jag fått. Skickade ett mail pga att jag fick buksmärta och kräkningar varje gång jag åt av vitaminerna och fick endast ett beklagar mail tillbaka. Mvh Anne-Marie

 5. För att balansera all denna information som saknar vetenskapligt belägg, skulle jag vilja påminna om att om man äter en allsidig kost behövs inte kosttillskott. Man riskerar då inte heller att få i sig för mycket av mineraler och vitaminer, vilket kan vara skadligt. Vi behöver ”lagom” mängd, inte för lite och inte för mycket. Det finns inga belägg för att antioxidanter från kosttillskott har några hälsofördelar, på det sätt som man tror att de har när man äter grönsaker och frukt. Sedan är det såklart upp till varje vuxen människa att avgöra om man ändå vill sätta i sig kosttillskott, men det är bra att tänka efter och ta reda på fakta.

  1. Vad räknas som allsidig kost? Jag åt ”vanlig” mat förut. Husmanskost typ, men hade ändå brist på både järn, vitamin D, vitamin B12, Selen och Zink. Nu äter jag till största delen växtbaserad kost och dricker mycket gröna juicer och örter som moringa, maca, ashwaganda, hampa, nässlor, klorella, vetegräs mm samt MASSOR med bär. Mina värden är toppen nu. Med det sagt så, nej, ”vanlig” mat räcker inte alltid till.

 6. Hej härliga Magdalena ! Intresserad av Natti, vill sluta med receptbelagd medicin för insomningen. Har en undran på Natti står det att inte äta om man medicinerar och det gör jag, blodtrycksmedicin och blodförtunnande. Är det ok att ta Natti trots min medicin. Fortsätt och njut på er underbara semester 😎☀️🥂. Kram 🥰

  1. Skulle vara mycket tacksam om någon kan svara om jag kan ta Nattabletten när jag äter blodförtunnande och blodtrycksmedicin 🙏🙄😴

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..