Munkorg och fredag

Jobbar morgonen hemifrån idag,..

Killarna iväg till skolan idag. Stor pojkar hemma lite krassliga.

Louie går ingenstans utan munkorg. Haha! NEJ jag skojar inte

Filip åker idag. Bort länge. Bio och Museum står på helgens schema

Inga leksaksgubbar har fötter längre. Hundarna snor leksaker och biter av fötter och huvud.

Jag har lovat Louie att köpa en ny ”uggli” och en ”uggli pojke” en liten Batman och en Spider-Man. Han var så ledsen imorse, då favoritgubbarna var lemlästade. Inga armar, ben eller huvuden

Vad har du för planer till helgen?

Frukost. Vad jag än gör så är det oftast fel. Äter jag kassler, ger jag hundarna lite ost, blöja, napp, tvspel, reser, kör bil, fel barnstolar haha

MEN det här går väl inte att gnälla på?? Ekologiskt oplågat rått ägg i hundmaten. ÄR det bra för pälsen, eller är det en skröna?

Småkillarna är i väg, borde tvätta, plocka undan frukost och hoppa i duschen. Men ids inte just nu.. Lägger mig ner på sängen och scrollar trists mail i stället. Det finns ju grader i helvetet

Ett möte i stan efter lunch, sen ska jag försöka hämta killarna lite tidigare från skolorna.

 1. Inga pekpinnar , du är underbar och behöver inte läxas upp. Vi är alla männislor med fel o brister. Men vi lär oss under resans gång. Det kallas livet. Ett snällt tips bara, råa ägg är bra att ge vovvarna, men bara gulan om det är rått. Kokt eller stekt kan dom äta allt. Puss o kram fina du.Trevlig helg oxå.

 2. Du är du och är världens bästa Magdalena Graaf. Herre gud. Jag skulle få spader på alla tyckare. Gör som du vill så du kan sjunga I did it my waaaaayyyyy när du stämplar ut. Ha en toppenfin helg och glöm inte att krama alla barn även den lille busen som numera är bitsäkrad 😀. Här sticker vi på sportlovsvecka. Med barn som inte gillar snö… Jo det blir fint dä. Jag sitter nog med ätpinnar i alla hål och jollrar när veckan är slut. 😉 Pöss påre. Du är en källa till glädje varje dag ❤️

 3. Har oxå alltid hört att ägg ska vara bra för pälsen. Men även att om dom får ett bra fullfoder så behöver dom inget annat. Ger Specific till vuxna rottisen o Robur till valpen. Dom är jättefina i hull o päls 😊 Ha en härlig helg.

 4. Sitter o äter lunch på jobbet. Kollar in det senaste på den här bästa bloggen och japp så underbar bild på yngsta. Så kul. Stor kram!

 5. Googlade nyligen på just det.Gulan är ok, men inte vitan om ägget är rått.
  Tror det stod något om att det hämmar näringsupptaget.
  Inget dom dör av så klart om det sker någon enstaka gång.

 6. Vet du vad Maggan. Vem är egentligen felfri. Om man letar hittar man fel på allt och alla. Det är bara att gå till sig själv. Jag gör fel, säger fel och tänker fel hela tiden. Jag blir så ledsen när ruggugglorna super och letar fel på dig. Du är fantastisk, modig och generös som öppnar upp för liv för alla på andra. Du är stark, ödmjuk och har ett gott riv. Dina barn är underbara och jag önskar dig allt gott i livet. Skit i ruggugglorna, dom är bara avundsjuka på dig och att du har styrka att visa ditt liv som det är, inte modererat till någon illusion. Jag läser din blogg varje dag och det får mig att må bra. Jag brottas med ohälsa och problem med jobb och statliga myndigheter så att få kika in i ditt liv gett mig kraft att fortsätta. Tack för att du finns och är som du är. ❤

  1. Caroline, jag du fick dagens tår av mig! Så fint skrivet och så fin och ödmjuk människa! Det behövs fler som dig och Maggan! Jag läser bloggen för att den känns så ärlig, härlig och okonstlad. Jag finns inte på sociala medier för där är folk så många gånger så pk och oäkta. Jag känner mig mer hemma här. Kram på er alla som är äkta och inte måste klanka ner på andra människor.

   1. Håller med er båda två, Sara och Caroline.
    Kräks på tillrättalagda ”perfekta” ytor som tyvärr påverkar en mer än man kan vill. Tacka vet jag denna ärliga opretentiösa underbara blogg.

 7. Hej härliga Magdalena!
  Strunta i människor som saknar respekt! De har ju också ett val att sluta läsa! Skriv det du vill! Lev det liv du vill ha! Fullt ut!

 8. Nej DU gör inget fel. Det är alla som kommenterar negativt som gör fel!
  Herregud alla gör vad man kan! Lyssna på ”mammasanningar-podden” och få massa tips, stöd och många härliga skratt!
  Jag älskar att du är så öppen, ärlig och härlig! ❤️
  Ha en fin helg nu! Själv är jag hemma med en magsjuk 3-åring och en frisk uttråkad 1-åring.. så denna helg kommer inte gå till historien som världens roligaste helg direkt.
  Tänker ta ett STORT glas vin till Talang ikväll, det ser jag fram emot 😃😍

 9. Du är underbar Maggan! Finns ingen blogg som denna. ❤️ Så härlig och äkta. No bullshit eller försköningar. Man lessnar aldrig.
  Kram från en Norrländska. ❤️ PS min Springer Spaniel biter också av ben och händer på gubbarna och Barbie. Min dotter brukar låtsas då i leken att den lemlästade råkat ut för en Haj attack. 🙊

 10. Planerna för helgen blev utraderade pga sjukt barn. Så nu ligger jag här i soffan. Sjuklingen sover och resten av familjen på festen som var inplanerad. Tråkigt med inställda planer…men även lite välbehövligt med ‘göra-ingenting-kväll.

 11. Du gör inte fel- det är de bittra och ouppfostrade människorna som hittar fel i allt som det är fel på!
  Strunta i det!

  Här blir det lugnt! Efter förra lördagens partykväll( sjukt skoj) är jag fortfarande inte återhämtad haha. ( skyller på åldern å en tidigare utbrändhet) vart en tuff jobbvecka så bästa medicinen nu är återhämtning!

  Brunch med familjen imorn å Ikea på söndag…. om jag orkar.

  1. Näe
   Den påminner inte alls om Avicii
   Den jämförelsen ska inte göras.
   Med lite finslip kan låten bli helt ok men jag väntade hela tiden på att det skulle börja på nåt sätt.

 12. Hej Magdalena!
  Läser din blogg, är inne på mitt tredje år nu. Mått väldigt dåligt under en lång tid, din blogg har blivit en kvällsrutin, så SKÖNT att se riktiga livet! Jag jobbade ihjäl mig, kämpar fortfarande med mitt nya liv och jag inser nu, vilken ögonöppnare din blogg vart.
  Tack Magdalena, för dina ärliga bilder, för din blogg, och för att du visar livets riktiga sida. Tårarna rinner ikväll, hemmet stökigt, lortig hund i soffan, barn som tjafsar och här är jag, så mycket kärlek. Så mycket tacksamhet!
  Trevlig helg Magdalena 💐

 13. Köpte nutrolin olja ”skin & coat” till vår hund. Och nu ca 1,5 månad senare är han mjuk som en nallebjörn och har fått supermjuka trampdynor. PS också korthårig som Drago. Passade vår hund ivarje fall. Må gott

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..