Munkorg och fredag

Jobbar morgonen hemifrån idag,..

Killarna iväg till skolan idag. Stor pojkar hemma lite krassliga.

Louie går ingenstans utan munkorg. Haha! NEJ jag skojar inte

Filip åker idag. Bort länge. Bio och Museum står på helgens schema

Inga leksaksgubbar har fötter längre. Hundarna snor leksaker och biter av fötter och huvud.

Jag har lovat Louie att köpa en ny ”uggli” och en ”uggli pojke” en liten Batman och en Spider-Man. Han var så ledsen imorse, då favoritgubbarna var lemlästade. Inga armar, ben eller huvuden

Vad har du för planer till helgen?

Frukost. Vad jag än gör så är det oftast fel. Äter jag kassler, ger jag hundarna lite ost, blöja, napp, tvspel, reser, kör bil, fel barnstolar haha

MEN det här går väl inte att gnälla på?? Ekologiskt oplågat rått ägg i hundmaten. ÄR det bra för pälsen, eller är det en skröna?

Småkillarna är i väg, borde tvätta, plocka undan frukost och hoppa i duschen. Men ids inte just nu.. Lägger mig ner på sängen och scrollar trists mail i stället. Det finns ju grader i helvetet

Ett möte i stan efter lunch, sen ska jag försöka hämta killarna lite tidigare från skolorna.

 1. Mary skriver:

  Köpte nutrolin olja ”skin & coat” till vår hund. Och nu ca 1,5 månad senare är han mjuk som en nallebjörn och har fått supermjuka trampdynor. PS också korthårig som Drago. Passade vår hund ivarje fall. Må gott

 2. Eva skriver:

  Hej Magdalena!
  Läser din blogg, är inne på mitt tredje år nu. Mått väldigt dåligt under en lång tid, din blogg har blivit en kvällsrutin, så SKÖNT att se riktiga livet! Jag jobbade ihjäl mig, kämpar fortfarande med mitt nya liv och jag inser nu, vilken ögonöppnare din blogg vart.
  Tack Magdalena, för dina ärliga bilder, för din blogg, och för att du visar livets riktiga sida. Tårarna rinner ikväll, hemmet stökigt, lortig hund i soffan, barn som tjafsar och här är jag, så mycket kärlek. Så mycket tacksamhet!
  Trevlig helg Magdalena 💐

 3. Annelie skriver:

  Älskar Lance låt! Vem sjunger?
  Låten påminner om Avicii❤️🙏

  1. L skriver:

   Näe
   Den påminner inte alls om Avicii
   Den jämförelsen ska inte göras.
   Med lite finslip kan låten bli helt ok men jag väntade hela tiden på att det skulle börja på nåt sätt.

 4. FA skriver:

  Du gör inte fel- det är de bittra och ouppfostrade människorna som hittar fel i allt som det är fel på!
  Strunta i det!

  Här blir det lugnt! Efter förra lördagens partykväll( sjukt skoj) är jag fortfarande inte återhämtad haha. ( skyller på åldern å en tidigare utbrändhet) vart en tuff jobbvecka så bästa medicinen nu är återhämtning!

  Brunch med familjen imorn å Ikea på söndag…. om jag orkar.

 5. Mamma M skriver:

  Planerna för helgen blev utraderade pga sjukt barn. Så nu ligger jag här i soffan. Sjuklingen sover och resten av familjen på festen som var inplanerad. Tråkigt med inställda planer…men även lite välbehövligt med ‘göra-ingenting-kväll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..