KÄRLEK!! Och sex

VARNING DETTA REKLAMINLÄGG KAN UTGÖRA FARA OM DET ANVÄNDS FÖR MYCKET!! skavsår, oönskad graviditet, kåtslag, trötthet, frustration eller i värsta fall otrohet

Det är ju alla hjärtans dag snart!

Kärlekens dag! En dag som helt tappat sin charm och bara blivit en konsumenthets och ett kommersiellt galen-jippo

Varför vara annorlunda? Klart att jag INTE kan vara sämre! Klart ni ska få möjligheten att pippa som kaniner, se er lite skalliga och gubbmagade kille i en lite ljusare dager.

Skämt och sido, skojar lite, men är SAMTIDIGT allvarlig

Stressen i våra liv kostar oss mycket och tyvärr blir vårt samliv lidande i många fall. (Iallafall mitt i perioder)

Man prioriterar jobb, barn och när det blir kväll? Då är man så jäkla trött, att man bara vill däcka med huvudet på kudden och sova. Svettig sovrums akrobatik står väldigt långt ner på listan

Vi tog fram All in one love för Alla kvinnor som behöver lite mer lust i sin vardag.

Jag är väldigt glad och stolt över den här produkten. En liten färdknäpp och en liten knuff i rätt riktning.

Hitta passionen och skrota en ”trött snabbis halvsovandes från sidan” (iochförsig är ju det rätt trevligt med)

Nu satte vi ihop ett paket fyllt med potential till ökad närhet och kärlek!

Op10max är för männen och den noggranna sammasättningen är utvecklad tillsammans med några av Europas främsta experter inom området.

Bland annat har den naturliga substansen EnoStim inkluderats. De studier som gjorts på Enostim har visat övertygande resultat.

Produkten är utvecklad för män och innehåller bland annat zink, som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet


Överraska med ett paket som förhoppningsvis leder till ännu mer mys under alla hjärtans dag:)

För att så många som möjligt ska kunna ta del av det här så är priset nedsatt från 598kr till 399kr!


Länk hittar du HÄR!!

Utöver det!

Magganvip ger dig 25% på hela Better You sortimentet så du vet🙈

Myskväll med mina favoriter! Syrra och barn.

Syrran är fortfarande inte bra. Har JAG tur så kommer jag klara mig undan halsfluss.

Sjuk är jag ju redan, men bara i huvudet

Länken hittar du HÄR!!

Hur funkar det hemma hos er, är det DU eller din partner som tar de ”vardagliga initiativen”

Hur ofta har ni sex i snitt? Rollspel, har ni en ”affär” är ni trogna. Ligger ni aldrig

Vad gör ni för att spice’a upp sexlivet, och hålla det vid liv?

Intressant att höra hur andra har det hemma.

💥SHOOT💥

 1. Ha ha underbart 😂 För 5 år sedan var det piss och jag tänkte fy fan ska d va så här resten av livet 🙄😆 Idag kan jag säga att d är på Topp och d tror jag är för att vi har bestämt att göra det jävligt roligt 😂👌 Fast just nu ligger han och snarkar så ikväll e han verkligen 42 😂
  Hoppas syrran kryar på sig 😘

 2. Tjo, ligger mä göbben min i genomsnitt 1gång per vecka typ. Ibland mer sällan när man är trött och sleten. Ibland kan man spicea upp det innan med nått ”frågespel” på temat kärlek. (händer väl en gång i halvåret) Ett glas vin kan ju oxå hjälpa till lite på traven.

 3. Haha ja just nu mutar jag maken med sex så han ska träna, en träning = sex. Vi ska ha bröllopsfest i sommar och han måste vara i form😂😂

 4. Det är ju barnen som dödar det fantastiska sexlivet ju äldre de blir, nu får man snabba sig på innan en tonåring kommer på en👀 eller så är man trött som 17 det går i vågor 🌊men måste ju säga att efter en vinkväll då ligger han risigt till när jag kommer innanför dörren då åker djävulen i mig och det blir åka av totally hämningslös😂🙈det bästa är när man åker iväg tillsammans själva eller när tonåringarna lämnat huset då kan man slappna av 👌🏻😁Vi har prövat rollspel, porrfilm, haft sex utomhus men känner jag mig bara nojig att nån ska komma😏 jag tror att det blir xtra spicy igen när alla ungarna flugit ur boet då får man tillbaka den där friheten igen att ligga när och var man vill man behöver inte vänta om man är sugen👌🏻

 5. Två små barn här, vi får passa på nästan direkt när dom somnat annars orkar inte jag 😂 Vi kan ibland planera in när vi ska ligga för att bygga upp det under dagen, lite smek och blickar här och där. Ibland spontana när tillfället ges. Är stolt över oss, tycker vi verkar hålla glöden bra vid liv med tanke på små barn.

 6. Jag har lagt 4 burkar i varukorgen men får bara 25% på den billigaste varan? Ska det inte vara på hela sortimentet som du skriver

 7. Här går det i perioder. Ibland blir det rajtantajtan några gånger i veckan och ibland någon gång i månaden. Mycket på grund av att småbarnskaoset gör en utmattad 😂
  MEN det är sjukt viktigt att inte glömma bort varandra. Att se varandra, pussas, kramas, få egentid etc. Lätt att ”glömma” sådär i småbarnskaoset ♡

 8. Vi ligger typ aldrig, mycket pga mig då jag har spiral som ger mig noll, zero av lust, en dag per månad är jag sugen men det är inte alltid det klaffar för båda då 😊 vi pratar såklart om det, vad är alternativet? Sex liiite oftare men en pms som gör atr livet inte känns värt att leva pga av störtblödningar och humörsvägningar i mååånga dagar eller en glad och kärleksfull partner men lite på bekostnad av sex? Just nu passar alternativ 2 oss bättre 😃 ska även tilläggas att med 2 tonåringar som är vakna längre än oss och bor vägg i vägg så är det svårare att ligga än när de var mindre, lusten faller inte på så att säga enligt gubben 🙃

 9. Vi har stora barn som tränar mycket, är ofta med kompisar o när dom är hemma älskar de se på film så det blir många lediga stunder för vuxen mys 🙂
  Så det blir bättre ju äldre barnen blir o man kan vara tyst oxå om de är vakna/hemma…I snitt 4 ggr / vecka blir det mys (snabbis, romantiskt, hett, hela köret, beroende på orken o dagsformen) Och JAAA tar Maggans kärlekspiller sen ett år tillbaka!

 10. Vi har bara varit ihop ett halvår och ses nästan bara varannan vecka när vi inte har barnen. Då ligger vi tre gånger om dagen typ 😂❤️

 11. Har inte haft sex sedan barnet kom för 1,5 år sedan. Delade sovrum. Vill inte ta i honom o han antagligen inte i mig heller. Vill bara flytta från honom o starta om i livet o bli lycklig igen. Med ngn som inte bara dricker alkohol o äter onyttigt. Livrädd att det ska skada vårt barn då hon är så ung.
  Har en affär vid sidan om, ser ingen anledning till att avsluta den heller. Trots att jag hatar otrohet mer än något annat.

  1. A, men lämna din man då om det är så? Eller välj att jobba på er relation innan du släpper taget, å då menar jag med ett proffs.

   Ursäkta, men blir ledsen att du stannar kvar och bedrar din man och har inga planer på att sluta heller. Vad sjutton är tanken med det?
   Kan ju vara så att han dricker för att han vet du har en affär, eller för att han är olycklig, precis som du är.
   Ta tag i relationen, eller släpp taget. Det du gör nu skadar barnet mer än du kan tro. 2 föräldrar som mår dåligt? Nä, väx upp.

   1. Oj, vad lätt att döma utan att egentligen veta ngt mer än det jag skrev.

    Är det inte så att vi ska lyfta varandra istället för att döma? Den som kastar fösta stenen..
    Jag skulle också vilja vara så där perfekt att jag kan peka med hela fingret..
    Önakar dig en trevlig helg o skickar en kram, du verkar behöva den 🙂

    1. Du verkar inte så trevlig du heller. Det du gör är inte snällt heller, inte mot dig själv eller honom eller dottern. Lämna eller stanna och prata mer din man. Kram på dig

     1. Och vad gör min man mot mig? Det har jag inte skrivit ngt om, eller hur?
      Jag skrev endast om min situation, från min sida av historien. Men skrev inte allt.
      Hur orkar du Magdalena Graaf? Att ha så mkt följare som hela tiden ska ha så mkt åsikter o tyckande. Beundrar dig att du står ut.

      Vi kvinnor behöver lyfta varandra, inte tvärtom. Trevlig helg på er alla!

     2. A..jag behöver inte lyfta någon någonsin om jag tycker personen handlar fell och det tycker jag om otrohet, att det är fel. Finns inga skäl i världen som rättfärdigar det.
      Ta tag i ditt liv istället. Det säger jag för din skull och ingen annans. Men visst..lätt att ha åsikter, men om du inte skriver allt så reagerar jag på det jag läser. Å jag läste att du bedrog din man å sket fullt i det. Då ska man inte fortsätta heller

  2. Lämnade min man efter 23 år. Gift, 3 barn och villa mm. Det bästa jag gjort!! Livet är för kort för att leva med någon som inte ger en nåt. Det vill jag också förmedla till mina barn.

   Nu 6 år senare lever jag med världens finaste man som jag är rädd om varje dag. Vi har varit tillsammans i 5 år och har sex 3 ggr i veckan. Önskar mer men man orkar inte alltid då jag är rätt kvällstrött. Men vi pussas och kramas varje dag, håller om varandra i soffan, håller hand när vi går ute och säger varje dag hur mycket vi älskar varandra. Häng inte med någon som inte ger dig nåt för barnens skull. Du har också rätt att vara lycklig.

   1. Jag har gjort exakt samma som du! -fast jag bröt upp i höstas! Vi hade också varit tillsammans 23 år, 3 barn och gifta. Såklart att det inte är lätt att bryta upp efter att ha levt hela vuxenlivet tätt ihop, men nu efter några månader känns det som att jag är lite starkare. Jag äger mitt liv och mina val! Min fd man tyckte jag skickade fel signaler till barnen, att jag bara gav upp. Jag tycker tvärt om. Jag visar att man måste ta ansvar för sitt liv. Jag lever NU! Vill inte dö bitter och ångra att jag aldrig gjorde det jag ville. Helt plötsligt sitter jag med datingappar och swipar hejvilt!😁Är egentligen inte redo för ett nytt förhållande men det är kul att se vad som finns omkring mig! Hoppas att en dag få träffa en man som får det att pirra till av innerlig kärlek så småningom!😊

  3. Vilken jobbig situation du är. Småbarnsåldern är tuff (jag vet) Men du befinner dig i ett destruktivt förhållande. Våga lämna eller våga möta problemet. Du undrar vad det gör för skada med barnet om du lämnar mannen. jag tror det skadar barnet mer att stanna kvar. Och särskilt om han skadar sig – oavsett fysiskt eller psykiskt.
   Det känns att ditt inlägg här är ett lite, men ack nödvändigt, rop på hjälp.
   Hoppas vi kan ge dig styrkan att våga bryta det destruktiva! Kram på dig

 12. Jag är 61 år och min man är 56 år, vi är gifta och har varit ihop i 22 år, vi jobbar även tillsammans, vi har sex ca 2 ggr per vecka, om man inte känner lust brukar vi massera varandra eller hitta på nåt. vi har inga barn hemma så det är ju lättare då.

  1. Alltså din kommentar gör mig SÅ glad!
   Glad att ni efter ett långt förhållande har glöd och passion kvar.
   Så vill jag också ha det på ålderns höst <3

 13. Vårt tredje barn är bebis nu och vi har NOLL sex. Sover i olika sovrum och nattar barn om och om igen nätterna igenom känns det som. Pratade om det senast igår och är helt överens om att just nu är det såhär och det är helt ok för oss. Det blir bättre. Däremot kramas vi varje dag och är noga med att tala om hur vi känner för varandra dagligen.

  1. Ja så bra att man är överens och medveten om att det kan vara så under småbarnsåren ❤️Tycker man hör så många som tycker det är jobbigt och så separerar dom 😬blir det så mycket lättare att vara ensam då? Bra att tänka att man valt varandra för livet och så härda ut och så kan man få det bättre sen

 14. Både tonåringar o småbarn som tröttar ut en.
  Blir inte mkt ligga här inte.
  Är ifs inget jag saknar, inte gubben heller.
  Fokuserar på annat just nu som gör livet kul o leva.
  Livet går i vågor.

 15. Har varit tillsammans med min man i 25 år. Ja, alla år har inte varit nån dans på rosor, det ska gudarna veta! Efter typ 20 år fick vi vår stora kris, vi valde att ta ett djupt andetag, lyssna på varandra och det blev skitbra. Har aldrig varit lika tänd på honom innan som nu♥
  Sex har allt från 1g/v-5ggr/v. Rollspel är kul ibland- piffar upp det. Bad med skumpa♥För att inte tala om när man åker iväg…karamba!
  Min sexlust ökade efter att jag hysterectomi. Kraftigt!

  Undra hur det kommer bli när barnen flyttar hemifrån…..

  1. Min lust ökade också efter hysterektomi🤔Även känseln är mycket starkare… njuter mycket mer av själva samlaget ( alltså in o ut😄)… Även bröstvårtorna har blivit en otrolig erogen zon… Bara att tacka o ta emot😊

 16. Är 37 år och har varit ihop med min man i nästan 10 år. Har inga barn eftersom varken jag eller han är intresserade av barn. Trots att vi är barnfria har vi väldigt sällan sex. Max en gång i månaden kanske. Tycker det räcker gott och väl. Är inte så kåt av mig. Känner inte att sex är nått jag behöver över huvudtaget. Orgasmer behöver jag då och då för det liksom skaver annars. Men detta ordnar jag snabbt på egen hand :).

 17. Vi har varit ihop i 22 år snart, en soon to bee tonåring i huset och sex har vi 1 gång i mpnaden kanske, eller oftare, eller mer sällan. Vi är fysiska av oss och kramas ofta, pussas och håller handen när vi är ute t ex. Sexlusten är det då inget fel på men orken finns inte alltid. Men det är ok och fungerar för oss. 😊

 18. Levde 20 år i ett förhållande som varit dåligt länge och då var ju inte lusten särskilt stor. Jag bröt till slut upp och har nu träffat en man som allt bara klaffar med. Han är så mån om att jag ska ha det bra, han menar att hans njutning är prio 2. Han tycker det är underbart att ge mig orgasmer, säger han❤️ Då ökar verkligen min lust att tillfredsställa honom så det är en win-win situation😊

 19. Jämt och ständigt är man sugen.. svårt att få till det dock med 10 mil emellan.. hade jag fått önska hade det dock varit flera gånger om dagen 😂 det mest upphetsande är sms under dagen man ska ses som bygger upp höga förväntningar och sedan rätt på det när man träffas.. så galet som möjligt 🙈🙈🙈nu får du Maggan bjussa lite på ditt sexliv 😅

 20. Är 34 år, gift i 7 år, tre barn mellan 2 och 8 år. Har sex max två gånger i månaden pga trötthet, barn i sängen m.m
  Önskar betydligt mer då min man inte är så fysisk på dagarna.
  Behöver mer sex 😂

 21. Tyvärr alldeles för sällan…. typ 1 på 3 månader.. min sambo vill hela tiden. Aldrig jag! Finns inte ett endaste sug hos mig

 22. En gång på tre månader.. vi har varit ihop i 10 år. Efter barnen kom för 7 år sedan har det blivit rätt dåligt! Min sambo vill hela tiden. Aldrig jag. Har inget sug överhuvudtaget…

 23. Det beror på i början när vi träffades var det flera gånger i veckan nästan varje dagbibalnd flera ggr per dag. Nu med 2 små barn hemma försöker vi få till det 2-4ggr i veckan. Tyvärr så är man helt slut efter jobb och träning på kvällarna men vi gör så gott vi hinner pga båda har lusten och älskar sex och njuta av varann 👍. Ännu mer sex hoppas vi på att det blir!

 24. 12 år tillsammans och två barn under 10. Barnen sover i samma rum…
  Vi tar i varandra dagligen men har sex väldigt sällan tyvärr. Vi är öppna med det och det är okej och så som det är just nu.
  Tror att sålänge man pratar om det och inte gör det till ett problem så är det inget problem.
  Han är min stora kärlek och sexet kommer igen så småning om

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..