Akut och Spotify hit

Satt på akuten med syrran hela igår eftermiddag. Hon är riktigt dålig stackarn. Dåliga värden. Lungor, hals och öron…

Hatten av för all personal på St Göran! Wow vilka energiknippen. Glädje, leenden! Har nog aldrig stött på så fina människor på en akutmottagningen som igår.

Ingen stark människa det här. Hög feber och reseförbud

Innan sjukhuset hann jag ha ett par möten ute i Nacka strand på Stockholm fashion Week.

Tittade runt lite på sommaren och höstens nya kollektioner.

Hittade den här gamla favoriten!

En Aqua tröja var det första ”märkes plagget” jag köpte för egna pengar som ung.

Nostalgi och mycket värme i hjärtat

Lance släppte ju sin låt i natt, så vi firade med en familjemiddag

Filip stack hem till småkillarna, och jag följde med de stora på releasefesten på Cafet

Ett riktigt stort gäng firade Lance kompis Jeppes födelsedag. Lance spelade skivor och släppte låten 00.00

Riktigt KUL att få följa med som ”mamma” och smyga i kulisserna. Höra snacket och hänga med alla ungdomarna. Fina killar! Men HERREGUD va mycket småtjejer som flockas runt dem. Som flugor runt ett geggigt koöga.

Lance låt kan du lyssna på HÄR!

Kan sätta mitt högra ben, på att det kommer bli en riktig sommarplåga och superhit!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev en riktigt lyckad kväll…

Sov kvar inne i stan hos Hannah. Nu är jag hemma! Killarna är INTE i skolan idag. Filip har dragit iväg på jobb. VABBAR och jobbar hemifrån

Tror om jag inte har räknat fel? Filip kommer vara iväg och resa så mycket, att vi först ses den 21 februari igen..

Länge! Kommer sakna honom

Ps: Har vi många nya läsare här inne. Om? Hur hittade ni hit?

Märker på kommentarerna att det har tittar in en massa nya ansikten.

Berätta gärna vilka ni är?

 1. Riktigt bra låt även för en gammkärring 😉. Grattis till din sons skivsläpp. Stackars Hannah. Mitt hjärta blöder för henne. Var inne och peppade på hennes blogg. Önskar att man kunde göra något. Inte lätt för henne när kropp och själ är i olag. Kram till er alla.

 2. Gött att mysa runt med ungdomarna på stan!

  Jag är ingen pk-mamma alls så jag upplyste glatt min tolvåring att om 6 år kan vi sitta och dricka vin ihop. Hehe..

 3. Alltid skönt att ha sällskap hos läkaren. Hoppas att Hannah snart får lugn och ro omkring sig så att hennes kropp kan blir stark igen.

 4. Jag har läst din blogg i säkert 7 år men inte kommenterat nåt knappt förrän nu nyligen. 😀Följer både dig och din syster och gillar er verkligen. Jättetråkigt att Hannah är så sjuk, tur att hon har dig som kunde följa med till akuten ❤️

  Du kanske kan flyga till Filip på nån av hans resor och överraska honom? 😉

 5. Har hängt här inne några år. Hittade hit för att jag fick en flashback från lågstadietiden när jag & dåvarande bästisen uppträdde till Systrarna Graaf (idolerna!) i blonda peruker på roliga timmen när man fick mima till låtar. Glad blev jag när jag insåg att ni båda hade blogg som jag kunde följa 😀😀

 6. ”Men HERREGUD va mycket småtjejer som flockas runt dem”.

  Jo jo, men var det inte snäppet värre på systrarna Graafs tid? 😉

 7. Vilken helt fantastisk låt…man blir ju väldigt danssugen!

  Hoppas Hannah kryar på sig fort.
  Och Maggan….du är bara BÄST!!! ❤

 8. Hej, jag följer dig för att jag tycker du är ärlig i ditt bloggande och visar att det är svårt att få vardagen att gå ihop med jobb förhållande, barn mm.
  Jag känner mig inte ensam i mitt slit med 3 barn och man och varav ett barn är handikappat som går på KTH och är DJ och producent. Han är 21 år och ska flytta till sin första studentlägenhet i mars. Dom andra barnen idrottar mycket och går i skolan. Det är svårt att hinna med allt. Jobbar heltid och försöka vara en så bra mamma som möjlighet med många brister men mycket kärlek.
  Detta var lite om mig och varför jag följer dig
  sköt om dig /Petra

 9. Hej!
  Tack för en underbar blogg! Hög igenkänningsfaktor,
  har barn i ungefär samma åldrar som dina mittenbarn.
  (Mina går ur nian och tar studenten i juni).
  MEN EN SAK,MAGDALENA!!! Ringen, vi har inte fått se ringen!!!
  Snälla!!! Kram och sköt om dig!

 10. Älskar din blogg är lika gammal som din mamma. Du är så ärlig och rolig. Hoppas att ingen skriver kritik mot dig, du har fin familj och fina föräldrar. Tycker så synd om Hannah måtte hon få kraft från ovan för att orka. Har följt dig och Hannah i många år. Ni gör min dag börjar min dag med att läsa era bloggar. 💕

 11. Har aldrig läst bloggar för men hamnade av en slump på din för några månader sen.har följt dig sen dess och läser nu även hannahs blogg.Ni bjuder på er själva i både med o motgångar:)

 12. Hej! Jag har följt dej sen jag av en slump råkade läsa att er hamster hade rymt. Hur många år kan det va? 6-7?
  Jösses vad jag skrattat och gråtit när jag läst din blogg. (Läser Hannas också)
  Jag är 58 år,gift,har fyra barn och fem barnbarn.

 13. Har hängt här i många år. O brukar kolla in lite varje dag.
  Du o din family har blivit som familjemedlemar fast på låtsas☺️
  Tack för vi får ta del av erat liv.
  ❤️

 14. Hej, jag har följt både dig och din syster i många år. Vi är lika gamla du och jag Jag hamnade hos er eftersom jag läste din första bok. Både din och Hannahs förmåga att ständigt resa er ur allt elände ni varit med om imponerar på mig och jag beundrar er båda mycket. Förra året hade vi det tufft med vår äldste son (landade till sist i en ADHD diagnos med drag av autism) och även då har din blogg varit till hjälp, tröst och mycket glädje. Som förälder känner jag mig mindre ensam när jag läser din blogg. Den är beviset på att livet har höga toppar och djupa dalar men att så länge man har varandra så löser sig det mesta till sist❤️❤️

 15. Är rätt så ung 😝 33 år 😊 Älskar din blogg för att den bjuder på lite allt möjligt ❤️ Inte nån perfekt fasad som målas upp utan du visar hur livet ser ut… Beundrar även din styrka och mod som jag tror att jag skrivit vid något annat tillfälle. Inspirerande❣️❣️❣️ Sluta aldrig blogga fina du. Kramen 🥰

 16. Hej Maggan.
  Har hängt här inne i några år men aldrig kommenterat något.
  Fyller 50 år om några månader och är gift och har 2 vuxna barn.

  Följer bara din, Monas och Pernilla W blogg men tycker att din och Monas är dom ärligaste och roligaste att följa. På Pernillas blogg är livet ”mer perfekt och alla är lyckliga och glada” och jag tror att vi bloggläsare hellre vill se vardagskaoset, som vi väl alla har i våra liv.

  Ville bara säga att jag tycker du är fantastisk och beundrar dig för den energin du har med alla barn och hundar osv. Och du bjuder på att livet inte är så himla perfekt alltid!
  Sen har vi en sak gemensamt, vi är båda gifta (vet inte om ni gifte er i Paris) med en skåning. Flyttade ner till Skåne pga kärleken ❤️

 17. Vad ska jag säga, har skrivit tidigare att jag undrar omdiskuterade är lika tokig och galen privat (absolut inget negativt menat) läser dig med glädje då och då.
  Jag är en kvinna 60+ mamma till tre vuxna och tre små underbara diameter i mitt liv. I sommar ska jag avsluta mitt yrkesliv som sjuksköterska i 43 år. Jag är en lycklig frisk kvinna som trivs med mitt liv.
  Välkommen in till min blogg

 18. Hallå Maggan!

  Har tidigare jobbat på mama så vi har plåtat både dig, Hannah och kidsen många ggr, plus modevisningar, så en av få bloggar jag brukar kika in på. Gjorde det även när jag bodde i Frankrike i några år (härligare än att köpa en tidning) plus en av få bloggar som känns äkta, och samtidigt även är kul att följa, tack för många skratt ; ) Nu designar jag barntextilier, så vi kanske syns framöver igen ; ) Kram P

 19. Hej, jag är 56 år, har tre söner som är vuxna nu. Har läst din blogg några år nu och gillar den skarpt. Mycket humor och glädje, men också allvar och sorg ibland som vi alla drabbas av i livet på olika sätt. Läser även Hannas blogg och gillar den också. Kram L

 20. Jah har läst din blogg i säkert 5 år ibland skriver jag i den 1 rad eĺĺer två.
  Du har en så härlig familj, Maggan.

  Annar bor jag i Finland, Jaķöbstad

  Hälsningar

  Karola

 21. Är en ung 50åring med man barn, hus och har ett helt underbart jobb som jag tror att inte många yrken kan mäta sig med. Jag har den äran att få vara med ett gäng helt underbara barn hela dagarna, jobbar som förskollärare. Du är ju helt underbar som får en att att le, skratta, gråta, få en att tänka till, så man kan ju bara inte missa dina inlägg. Tack för att du är du

 22. Jag läser din blogg varje dag och det har jag gjort i många år, vi är lika gamla, har tonårskillar i samma ålder, är båda gifta med varsin skåning som reser mycket i jobbet…
  Vi är lika på många sätt och jag älskar din humor och hur du bjuder på dig själv!
  Kram Jessica💕

 23. Började följa din blogg efter jag läst din bok. Det ska bli ett sant nöje o döda dig. Tyckte boken var bra o jätteviktigt ämne o skriva om. Älskar din blogg o skrattar högt för mig själv när jag läser. Du verkar vara en underbar människa o dina barn är så fina allihop. Även Isak. Kram till dig fina Magdalena❤

 24. Hej
  Är sjuksköterska 36 år bor i Dalarna (Borlänge) Är gift och har underbara barn.
  Skrev till dig förut när ni skulle åka till Åre att du och familjen inklusive vovvarna var välkommen på fika och bensträcka innan er bilresa fortsatte……… ( Man kör förbi Borlänge )
  Haha nu tror du man är knasig, men det är jag inte. Ingen katt Ewa med fördomar.
  Ja det var lite om mig.
  Jag hittade till din blogg när / efter du skrev om din son Isaks plötsliga bortgång. Som mamma så blev jag mycket berörd av detta.
  Tycker du har en underbar familj och vovvar och man blir så glad av att läsa din blogg.
  Hoppas syster din kryar på sig snart.
  Mvh
  Valis från Dalarna

 25. Hej, läst din blogg sedan start! Vilket år va det?? Älskar den, älskar din ärlighet i innehållet och det är nog därför jag fortfarande finns kvar här. Själv är jag en snart 46 årig 3barnsmor från bor på vischan med familjen, ( man och 3 barn samt 2 jack russel tikar. Jobbar på ett demensboende men drömmer om att hitta mitt drömyrke .. KRAM på dig Magdalena!

  Ta hand om er och hälsa Hannah<3

 26. Inte ny, hängt med här sen 2011 när Charlie var nyfödd. Hade då så svårt att hålla isär om Filip också var en son eller om det var din partner 😂😂 ”hmm vem var Filip nu igen” 😂

 27. Har läst din blogg läääänge! Ända sedan du var ihop med Magnus och bloggade på nån annan portal. Hittade dig av en slump då och tyckte du var så rolig. Minns att i det första inlägget jag läste så skämtade du om en ostkrok och jämförde den med Magnus dick på ett humoristiskt sätt 😁. Hur längesen kan det vara? 15 år sen?

 28. Läst din blogg sådär lite stundvis (men brukar fastna och gå igenom alla inlägg till där jag var sist) och tror jag hittade hit för det var så många som sa att jag ser ut exakt som du! Sen är jag 38 och var därmed i perfekt ålder för att ha upplevt när du och din fina syster blev kända första gången. Bor i nordnorge med hästar och sambo! Inga barn tyvärr men vi satsar hårt på att bli fosterhem nu! Har ju ett stort fint hus vid en fjord och massa nyrenoverade rum. Tycker du verkar vara en fin person, liksom helt normal med ups and downs och ibland lite bristande moralisk kompass. Älskart! 🙂

 29. hejj jag är en kvinna i mina bästa år äldre en dej så klart inte så mycket äldre men lite jo är från norr då skriver man jo kanske
  hur hittade jag på din sida jo har läst alla din böcker super tycker jag
  så nu tassar jag in som en damm tuss varje dag för att din blogg är så ärlig rak så jag bara ligger där som en tuss i mängden och myser det var min presintation
  önskar hela din familj en mysig HELG tänka nytt år 2019 detta är kärlekens år ni som läser kram från norr

 30. Hej fina du! Vad hände med låten som Lance & hans bästa kompis skrev tillsammans? För mig jag kikade ett avsnitt som de visade att de spela in/fixade med en låt ihop 🎶

 31. Hej hittade hit via en vän som tyckte jag skulle läsa din blogg så jag kunde inse att det inte bara jag som är en sönderstressad, knasig mamma 😉
  Sen är vi med i samma grupp på fb vsfb
  All kärlek till dig och skönt att se att någon mer än mig som har odrägliga skäggungar 😂❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..