Välling är MIN melodi

Ej I något samarbete med någon, gratis reklam för något jag gillar

Kl är 06, Louie har slukat 250 ml OTTO

Det är en kompis till mig som startat OTTO. Det enda som Louie dricker på morgon och kväll. Jag har alltid försökt ge mina barn flaskan så länge jag kunnat och de velat.

Blir de sjuka? Så går välling alltid ner, det är mättande och mysigt. Färsk välling gjord på gräddmjölk dricker vi här hemma

Läs den intressanta krönikan om tarmflora HÄR! (SVD)

Ps hittade den här gamla bilden på Charlie

Lik intressant ämne som politik, vikt, fibromyalgi, invandring, resor, kött-vegg, och skönhetsoperationer

Kaffe till de vuxna och smoothie till de små.

Tristan har ont i magen men trots de hittade jag dip,tre chipspåsar, 10 cola, bullpaket och godis gömt under hans säng.

Dags att sätta fart!!

Broddskor och en underbar sovsäckskappa i tomatröd-Iris-färg

En härlig kall, vit och rolig dag väntar!

Min kolt var INTE klar hos kem igår. SNYFT!!! Samernas nationaldag idag, och jag som hade laddat stort

Kl 00 inatt släpps Lance låt! Då ska jag lägga ut den här till er. En riktig danslåt😍

 1. Välling och blöjor slutade mina barn med vid ca 2 år. Helt frivilligt faktiskt. Jag blev glad då jag inte gillade vällingen. Blä ! Blöjorna slet dom av sig och den ena ville gå på ”stortoan” och den andra älskade pottan, ville se vad hon gjoprt, blä det också.
  Men barn är ju olika, har vänner vars barn fortfarande hade blöjor vid över 3 års ålder !!

  Vinterkram

  1. Ja de är olika de där. Mina tvillingarna slutade med blöjor med ett helt års mellanrum 3 vs 4år. Tvillingar som annars sägs göra samma i de mesta & med samma mamma som körde samma taktik. Så se där allt funkar inte som man vill…!

  2. Jag var jätteglad så länge dottern ville ha välling till frukost. Så blev hon tre och ratade det plötsligt och allt annat till frukost också. Nu är 12 år och fortfarande dåligt på frukost. Hade gett henne välling idag också om det bara slank ner 🙂

   Blöjanvändande ids jag inte ens kommentera eftersom du påpekar det fina själv, att alla barn är olika.

 2. Kanske ska testa den då, har provat några olika vällingsorter till dottern (hon är drygt ett år) då jag gärna vill dra ner på amningen. Men hittills har hon ratat det mesta. Har tyckt att den är lite för dyr men funkar det så är det ju värt.
  Tack för en grym blogg ❤
  Kram

 3. Vi lägger ca 4 tusen i månaden på OTTO välling, alla våra barn dricker den, värt varenda krona, vi specialbeställer till våran butik bara vi i hela kommunen som ger barnen färsk och bra välling tydligen. Pulver är rena giftet, ger jag mina barn det slutar dom sova och skriker och blir helt galna. massa gömt socker i den skiten!

  Kan verkligen säga att sluta lägg pengar på småskit å ge ungarna Otto välling! vi varken rökee, dricker, eller unnar oss massa små skit, allt för att barnen ist ska få det bästa 🙂

  kram från en mamma som fått 3 barn på mindre än 3 år 🙂

 4. Tänk att vi blivit så förda bakom ljuset och fått till oss att mjölk är nyttigt när det visat sig vara tvärtom. Inflammatoriskt och dåligt för vårt immunförsvar och tarm.

  1. Ja och det är nog bara toppen av isberget över saker vi har blivit förda bakom ljuset över.
   Läkare säger fortf att vi ska äta gluten och det är hur bra som helst. Undrar om det blir andra rön om det om 15 år.. kommer facit på hur det förstört våra kroppar.

     1. Ja det får hon såklart. Och folk får älska muggarna oxå. Lika väl som folk skriver att de gillar saker kan man väl oxå få uttrycka att man inte gör de? Det är väl inte så fräscht att sitta vid frukostbordet tillsammans med sina barn och dricka kaffe ur koppar med könsord på. För mig är de jättekonstigt.

      Jag kan ju inte precis säga till mina barn att dom absolut inte får säga könsord på skolan t.ex som är så ”normalt” idag och samtidigt sitta med min kaffekopp i högsta hugg där de står ”klitterfitta” och pappa han är ”storkuken han! Får du lillebror heta ”lillkuken” det blir väl bra va? Äh skämt åsido men att tycka det ska jag få anser jag.

 5. Man vill inte störa dig ute men måste ju tacka för foto på invigningen. Kan du tänka dig att man har respekt för dig och uppskattar det ni gjort för utsatta. Och låten, You got what I want är en superlåt om man var ute i dom svängarna!
  Tack ❤️

 6. Fullkomligt ÄLSKAR OTTO välling!! Eller rättare sagt mina barn älskar att dricka vällingen och jag älskar vetskapen att jag ger mina barn enbart det bästa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..