Hemma i ett fantasi landskap

Home sweet home!

Ungar hundar och kaos.

Som jag ibland knorrar åt det höga taket och tempot här hemma. SÅ ÄLSKAR jag det och hade inte kunnat leva i 1 sekund utan.

Hemma i ok tid ändå. Skönt! Hann lägga barnen och Mumin hann bila hem, innan det blev för sent, mörkt och halt

Alltså hur underbart??????

Skulle ha fotat för MAMA tidningen igår. Istället. Trist! Det hade varit roligt med lite nya fina bilder på barnen.

Alla i sängen. Alla sovandes i en stor hög av hundben, nosar och håriga honårsben

Vi kröp ner i bäddsoffan framför brasan på kontoret.

Somnade dock med kläderna på framför datorskärmen. Så idag är det samma fräsiga outfit som igår hehe

Bästa frukosten!! Severas varma med hackade ägg med massor av smör

Barnkanalen och sängmys

Smoothies i allas favoritmuggar

OM det ska gnälla och klagas över plastsugrör nu? Så är det ett mycket gammalt pack jag hittade i en låda.

Slänga det direkt för att visa ”att plast minsann är skadligt för miljön? Göra en manifestationsbrasa på tomten med någon rivig # på insta

ELLER använda dem innan jag slänger dem och aldrig bidrar till plastförbrukning och köpa nya igen?

Jag går på ett minfält, närsomhelst kan jag förlora mina ben i en detonation.

Varje inlägg jag skriver fyller mig med en rädsla och en ångest av att uppröra folk ”Få drevet efter mig”

Jag måste nästan höja min dos av psykmedicin för att orka leva i dessa farliga tider och m mina egna kläder hoho

Lite svullen idag!? Hehe

Känner mig lite som Britney på den här bilden

Nu härlig vecka!! Spela in podd, möte med lite olika portaler. Jag ska inte byta, men de vill hemskt gärna locka över mig med en lunch. Kan vara kul att se hur andra jobbar

Mysigaste lunchen i Paris var i söndags. Mindre polis och militär på gatorna. Solen sken. Utomhuslunch L’Avenue (dyrt dock) Men kalven med gräddig svampsås och tunna pommes, var magisk❤️

Men den BÄSTA? Är denna❤️

Hoppas ni fått en bra start på veckan….

 1. Bästa du! Hemskt med allt skit o hat ni måste utså…tänker på stackars Bianca oxå tex som slutat blogga pga det. Nån gräns måste det finnas men jag säger som jag brukar tänk på all kärlek du får ist men förstår det är svårt o jobbigt ändå såklart. Vi är många som tycker din blogg är bäst o stöttar dig i allt o inte bara gitter fel!

  Älskar Paris!! Lyllos dig/er:) såå mysigt

  Sen igen undrar jag var du får din energi ifrån?!? Jag har inte 1/4 av din energi..tyvärr:( undrar ofta hur du hinner allt o alla. Du gör såå mkt hela tiden:)

  Vi va många som undrade hur du håller din vikt etc kanske har jag missat svar el så vill du inte skriva mer om det i denna kroppshetsiga tid men vore ändå intressant med ett inlägg. Såå snygg är du:)

  Ha en underbar dag!
  Pok

    1. Adhd kanske men det är ingenting att skämmas för.
     Dom med Adhd är normalbegåvade jag jobbar inom sjukvård och jobbat med både barn och vuxna med Adhd.
     Personer med Adhd har svårt med vissa vardagliga saker,dras till framgångsrika män som har bra ekonomi måste ha det där stödet,blir ofta utnyttjade för att dom har inte förmåga att säga nej och strukturera upp,stora alkoholvanor och även droger och annat kriminellt kan dom med Adhd falla in i lättare, tar ofta saker som sägs väldigt personligt ofta fixerad vid vissa saker som märken på kläder,klockor inte bara en utan många mycke av vissa saker skapar trygghet och lugn…mm
     Tycker man ska våga lyfta fram just det här om Adhd för jag tror att många har den neurologiska avvikelsen utan att veta det.
     Som Maria skriver en otrolig energi periodvis sen down.
     Använd inte Adhd som ett negativt uttryck utan ja fasiken jag har Adhd och har svårt att få ihop vissa saker..men när jag har en upp period då sprutar det med energi och ideer och får gjort massor..Men har behov av att krypa tillbaka ibland..

     Alla är vi olika..

 2. Hej! Blir så inspirerad av dina smoothies så nu minsann ska jag köpa en mixer/blender och testa. Men jag saknar inspiration på recept, vilka bär/frukter funkar ihop osv. Vad brukar du använda? Tar tacksamt emot tips! Ha en fin dag! /H

  1. För en herrans massa år sedan drogs vi med förkylningar under vintern, jag och maken samt våra tre barn. Då bestämde jag mig för att köpa en mixer och började med en handfull frysta blåbär och hallon samt ngn jordgubbe. Och så en banan och ett äpple eller två i bitar. Eventuellt ett päron också! Och så mjölk på detta, typ 3 dl och så mixade vi det och drack till frukosten. Mellanmål var nästan samma men med 1-2 dl havregryn för att fylla lite mer. Idag är barnen i övre tonåren och vi gör det fortfarande till frukost! Dock med Naturli Calcium mjölk då vi går åt det vegetariska hållet samt lite mer vuxen smak med granatäpplen och avokado när det är säsong. Har idag en mixer för X antal tusen, men den första höll i säkert 10 år innan vi slet ut ”kuggarna”.

   Mitt råd är att bestäm dig för när du ska dricka – mellanmål, efter träning, frukost – och så bara sätter du igång. Köp inget dyrt spektakel förrän du känner att rutinen sitter och du nyttjar den. En dyr maskin gör sig inte bra i skåpet 🙂 Och mina barn ”tål inte frukt” (yeah …) så jag har lurat i dem lite ditten och datten under minst 10 års tid! Och jag vill tro att vi är lite friskare, samt dricker ingen köpe-juice med tillsatt socker.

 3. Sluta spruta in så mycket fillers och annat onaturligt i ansiktet så ska du se att du inte blir så svullen mera. Fillers stör hudens naturliga dränering och gör så att man binder vätska lättare.

  1. Vill bara säga att denna kommentar låter så arg och otrevlig, om du vill säga detta men menar väl så skrev det på ett mer mjukt och trevligt sätt. Samt se på de bilder bara Magdalena la upp på detta inlägg så ser du att hon kan röra pannan och har vackra skrattrynkor vid ögonen <3

   1. Carolina det ser du väl att hon har fillers men vad gör det.. Om du tittar på dagens kvinnor så har alla äppelkinder inte alla kanske samma volym i ansiktet läppar ser man när dom är med fillers. Men om man vill spruta in det vad är det att dölja.. Många ser yngre ut i ansiktet än för 15 år sen eh.. Och ett annat ansiktsdrag titta på bilder bakåt dom med långsmalt
    ansikte har plötsligt 2019 äppelkinder 😵.. Så låt det passera..

  2. Men det är ju det som behövs när man blir äldre och tappar volym. Något som binder vätskan och fuktigheten i huden.
   Att känna sig svullen gör man ju om man sovit för lite och kanske festat till det några dagar 😉

  3. Pia, du har inte med att göra om folk har fillers eller inte. Har du inget trevligt att skriva så låt bli istället för att vara arrogant och dum.

    1. Och jag har inga fillers alls men kan svullna lite i ansiktet om jag sovit dåligt, druckit för lite eller gråtit.

     Tänk om det inte finns något samband mellan fillers och svullnad!? 😱

 4. Om du känner att du har samvete att använda plast och flyga etc behöver du inte ta åt dig av allas kommentarer? Stå bara för dina val.

 5. Skit i minfältet. Din blogg. Dina ord. Den som inte gillar kan läsa en bok i stället ❤️. För övrigt är vi likadant klädda idag. Fniss. Leotajts och raggsockor 😊 men mina sockor är grå och jag har en ceris hoddie till. Sa jag att jag gick till närkonsum sån och att jag är 50 pluss. Det är så befriande att bli så pass gammal att man skiter högaktningsfullt vad som passar sig. Ha en fin dag du också. Kärlek

   1. Prova att pröva plantur 39 som stimulerar hårttillväxten. Det har hjälpt mig att få fylligare hår. Finns att köpa på nätet på Apotekhjärtat och Kronans apotek. Rekommenderar varmt!

  1. Prova också plantur 39 hjälper till att stimulera hårtillväxt. Jag får tunnare hår av en medicin jag äter. Började använda plantur 39 och håret har blivit fylligare. Finns att köpa på nätet på kronans apotek och apoteket hjärtat.
   Rekommenderar varmt!

 6. Skit i dem präktiga som kommenterar om ditt liv!
  Finns alltid något man gör som trampar någon på tårna.
  Äter man inte upp sin mat, är det synd om dem som inte får någon mat,
  köper man en dyr väska, då är det synd om dem som inte har pengar eller att du kunde skänkt dem till välgörenhet ist. Jadajadajada. Du får inte göra si för det är inte bra för miljön, du får inte säga så för det kan kränka någon………………………………..
  Ditt liv, dina ord <3 Vi är många som backar dig!

  Känner mig också som Britta idag, mosig och seeeeeg.
  Ha en underbar dag fina du!
  Pöss

 7. Men snälla du, det är väl bättre att sluta blogga än att ha ont i magen och själv bli otrevlig mot dom som läser dig och ha alla taggar utåt redan när du skriver inlägget?
  Självklart ska man inte tåla elakheter, men man kan nog aldrig komma ifrån kommentarer som ifrågasätter vad du gör, hur du beter dig och vad du har på dig.
  Btw, vem har inte plastsugrör hemma?
  Dom säljs ju fortfarande liksom…

 8. Hej fina Magdalena. Hur har det gått med Invrottstjuvarn. Så läskigt. Jag ska sova själv en vecka för att min man är på jobbresa. Har en bebis hemma. Skulle dö av rädsla om samma sak hände mig. Kramar till hela familjen. 😀

 9. fortsätt blogga om allt…..vi är många som gillar ditt kaos-liv med mycket värme så låt inte dig stoppas av elaka människor……kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..