REBELBIRDZ

Innehåller samarbete med REBELBIRDZ

Romantiskt, läckert! Mysigt och helt underbart… Paris är min nya favoritstad

Ps: tack för info!!! Skrev fel. Vi flyger SAS

Jag var liiiite skeptisk innan vi landade. Inte riktigt råd att okynnesshoppa, ingen lust att dricka alkohol eller äta massor av mat.

-Vi tar det som det kommer Magdalääjna! Vi går långa promenixer och bara gör det som faller oss in.

Wow!!! På riktigt! Inga förväntningar. Det här KAN ha varit våran mysigaste weekend på 10 år. KÄRARE än någonsin! Jag älskar min man! Min bästa kompis! Min stora kärlek

Jag har ALDRIG känt mig så kär. Fint hotellrum. Hållit händer. Pussats. Ätit god mat. Gått långa promenader..

Vi tänkte gå på lite roliga utställningar. Men allt var igenbommat på grund av ”de gula västarna” Poliser, militär och kravallstaket överallt.

Jäkla typisk, jag som är rädd för allt, redan som det är

Kornblått och silver. Hästsvans. Känner mig som en 14’is. Kan man ha toft som tant??? Är inte helt säker?!

Tisha!

Romantisk lunch på COSTES

Våran gata var verkligen avspärrad. Poliserna här i France ÄR INTE att leka med

NU TILL DET BÄSTA!

. Prenumerationer som innehåller ”tester” är skit!! (Tycker jag) små förpackningar som inte innehåler något

Den här Boxen är PÅ RIKTIGT.

NU KÄRA VÄNNER KOMMER ÅRETS PAKET!!!

Jag skrev om det tidigare. Utvärderade och lovade att komma tillbaks

ÄLSK PÅ DENNA KVINNA! Min idol

Lite bakgrunds fakta:

För tre veckor sedan träffade jag Victoria Senkpiel (på bilden)
Hon kontaktade mig för att berätta om Rebelbirdz.
Victoria är verkligen en varm och genuin människa och jag såg i hennes ögon att det hon sa INTE var något påhittat.
Hon vill verkligen få folk att må bättre och det är något jag självklart står bakom varje dag i veckan.
Hon har arbetat inom skönhetsindustrin i nästan 10 år. Hon började sin karriär på L’Oréal och var med och grundade GLOSSYBOX i Norden.
Efter alla år inom skönhetsindustrin kände hon att det saknades något. Hon älskade skönhetsprodukter, men ville som sagt få fler människor att verkligen känna sig vackrare inombords.
Den här boxen är inte lösningen på alla våra problem så klart, men den innehåller mer än man kan förstå innan man testat.
Det är ett helhetskoncept som är väldigt genomarbetat.
Det viktigaste verktyget är alla tips jag får via boken. Jag som har en tendens att stressa lite för mycket i min vardag (hehe) har fått riktiga verktyg att använda mig av. Efter att jag testat i tre veckor nu kan jag verkligen säga att det här är bra!
Häromdagen när alla fyra barn skulle ha min uppmärksamhet samtidigt och jag kände hur håret nästan ställde sig upp så blev jag påmind om en sak i boken. Jag gjorde rutinen som tog en minut och det slutade med att alla fick en del av mamma och jag höjde inte ens rösten🤪
Verktygen kring just stress är skapade av Dr Dan Hasson som är forskare och författare med doktorand i stresshantering och hälsofrämjande från Uppsala universitet.
Det här är ingen box med prover från olika varumärken. Det är fyra stycken skönhetsrutiner! Både för inre och yttre skönhet. Produkterna är skandinaviska och självklart cruelty free.
Produkterna är värda över 1700kr, boken med alla tips är omöjligt att värdera i pengar.
Startpriset nu är 599kr!
Kan låta lite för bra för att vara sant, men jag tycker det visar hur mycket Victoria menar det hon säger.
Det här kan bli en riktig resa för oss!
Vad säger ni tjejer? Ska vi bli Rebelbirdz?
Jag är mer än nöjd och kommer med glädje fortsätta!
JAG ÄLSKAR NAMNET!!! Och är JÄKLIGT avundsjuk att jag inte paxade det först haha!! Im a fucking REBELBIRD
Vill ni testa boxen? KLART NI VILL!!!!
Klicka HÄR!!
JÄKLA SKIT! Såååååååklart….
Filip var ”helt säker” på att vårt plan skulle lyfta i tid. JAG SA NEJ..
Vad hände?? Självklart blev det inställt PRECIS när vi kom fram till flygplatsen.
Vi checkade in på ett flygplanhotell. Ett par avsnitt av VÅR TID ÄR NU
En 120 säng och nudlar med kokvatten. ÄLSK
superbox!
PRODUKTER VÄRDA ÖVER 1700 kr
Du får dem för 599kr
Endast nu!
Passa på! Läs mer,eller klicka hem boxen HÄR!
 1. Läst inlägget flera gånger. Fattar inte vad boxen innehåller. Ser heller inte på deras hemsida. Vad är det för produkter som gör vad?

   1. Hej Emma, tack så mycket för din kommentar! I lådan kommer Smile Therapy från Smile lab – det här är en komplett daglig rutin för att vårda ditt leende och dina tänder. Som Rebelbirdz använder är du den första på marknaden för att testa denna helt nya och skonsamma produktserien – den finns inte i butikerna än. Smile Therapy kombinerar produkt innovation med att stärka ditt leende genom värderingen ‘le till livet och livet ler tillbaka till dig’! Det är Rebelbirdz.

   1. Hej Linda, tack så mycket för din kommentar! Jag har skrivit en förklaring lite längre upp till Lisen – hoppas det ger lite mer insikt. Rebelbirdz handlar om att bygga en effektiv rutin i vardagen för både din yttre skönhet och ditt inre välbefinnande. Detta är viktigt för att få maximal effekt på de skönhetsprodukter du använder. Vårt fokus är på kvalitetsprodukter som man kan testa över en längre tid och att tipsen är praktiska och lätta att prioritera i vardagen. Små, effektiva knep som är forskningsbaserade, faktiskt fungerar och som kan ge extra positiv energi för ditt välbefinnande i vardagen. Skönhet inifrån och ut.

  1. Hej Lisen! Tack så mycket för din kommentar, det uppskattar vi! Askan innehåller fyra olika skönhetsrutiner (exempelvis en komplett hudvårdsrutin från Verso Skincare), tre kommer från skönhetsmärken och en är mer inom ”wellness”. Produkterna i rutinen är både i full storlek och i mindre storlek, till ett värde av 1700 kronor. Dessutom får du fyra inre skönhets tips för ditt inre välbefinnande som är forskningsbaserade och utvecklat tillsammans med våra experter. Vi rekommenderar att du gör tipsen varje dag, precis som du gör din yttre skönhetsrutin. Över tiden blir det en naturlig del av ditt vardag vars ditt välbefinnande är i fokus.

   1. Tack för svar. Men ni måste nog vara lite tydligare Man får inte en chans på hemsidan att läsa om produkterna. Utan det finns bara en köp knapp. Märkligt. Går inte att klicka nån annanstans än på den.

  2. Hej Lisen! Tack så mycket för din kommentar, det uppskattar vi! Askan innehåller fyra olika skönhetsrutiner (exempelvis en komplett hudvårdsrutin från Verso Skincare), tre kommer från skönhetsmärken och en är mer inom ”wellness”. Produkterna i rutinen är både i full storlek och i mindre storlek, till ett värde av 1700 kronor. Dessutom får du 4 inre skönhets tips för ditt inre välbefinnande som är forskningsbaserade och utvecklat tillsammans med våra experter. Vi rekommenderar att du gör tipsen varje dag, precis som du gör din yttre skönhetsrutin. Över tiden blir det en naturlig del av ditt vardag vars ditt välbefinnande är i fokus.

 2. Men varför kallar du dig själv tant ? Är du ju absolut inte , och du kan klä dig och ha vilken frisyr som helst . Alltid lika snygg !

  1. Instämmer. Tofs är ju 100% snyggare än utsläppt lååångt löshår på en ”tant”. Eller grått långt utsläppt, inte heller fint. (tycker jag, alla tycker olika och smaken är bekant som baken)

 3. Varför skriver du ofta om att du är ”tant”? Känner du dig som en sådan? Idag finns väl knappt någon som är tant. Förstår att du tycker de låter lite skoj men ibland blir de fel, som de här med svans? Det kan väl alla ha typ även om man skulle vara en tant då..

 4. Kan man som ”tant” ha för tajta, för korta byxor och alldeles för spetsiga skor. Då kan man ha tofs också.
  Skrämmer tantbegreppet dig? Jag ÄR tant om man ser till ålder men har aldrig brytt mig om vad man ska eller måste.
  Jag är ibland tvungen att titta mig i spegeln innan jag går ut för jag vill inte se ut som en 14-s heller.
  Du kanske skulle kolla spegeln lite extra ibland du också, med din kropp har du ju alla förutsättningar att klä dig både snyggt och otantigt.
  Men ibland så är det inte snyggt med tajta korta byxor även om man är smal om bena.
  ( nåt som för mig är tant det är rödfärgat, kort spretigt hår, sjalar och djurmönster)
  Med allt detta vill jag säga att nog kan du ha TOFS

 5. Supersnygg i tofs😍 Men du är ju iofs snygg i allt. Älskar att du klär dig i färg. Själv fegar man ur med svart svart o svart.

 6. Ja visst kan du ha tofs, snyggare det . Men tant blir man om man försöker leka tonåring och har långt utslaget hår. Då blir man verkligen TANT. Sett en kvinna bakifrån en gång och trodde det var en ung tjej, tills jag kom ifatt henne och fick se ett rynkigt ,torrt ansikte. Ingen kul syn.
  Men du Magdaleejna , du är så naturligt vacker och en fantastiskt tjusig kvinna. Älskar din roliga blogg.

  1. Vilket trams Mia. Man blir tant om man har långt hår?
   Det var det dummaste jag hört. Så resonerade dom på 50 talet har jag hört min mamma berätta. Då skulle det vara kort hår.
   Och hennes torra rynkiga ansikte var inte roligt att se?
   Vilken konstig kommentar.

  2. Gamla rynkiga fejs måste också få finnas utan att nån ska häcklas över dem. Du är nog skadad av sjuka och fejkade skönhetsideal Mia!

 7. Så mysigt för er, grattis till er kärlek , så fina ihop❤️Hur snygg är du i gröna glajjor och grön klänning , assnygg😍😊👊

 8. Gillar verkligen outfiten med ankelbyxan och tishan! Var är byxan ifrån tro?
  Hästsvans kan alla ha. Den kan göras busigt rufsig eller lite stramt stylat beroende på tillfälle.

  Angågende boxen så är det nej. Vi provade Glossy Box hemma och många av grejerna blir bara liggande och det blir fort för mycket produkter att samla på sig. 600 kr/mån är också lite för saftigt för min del.

  1. Hei Annika,

   Tack för din kommentar. Asken kommer inte månadsvis – den kommer kvartalsvis just av denna grund – att fokus ligger på kvalitet, inte att samla på sig massor av produkter som man inte hinner att använda. Det är 599 kr i kvartalet for produkter som man kan använda över länger tid (värde 1700 kr). Sedan kommer expert tipsen ovan på detta. Tanken är att utvärdera produkterna i en period på tre månader för en mer hållbar och kvalitativ upplevelse:)

    1. Hej Marleen! Versos produkter passar alla hudtyper och innehåller deras patenterade Retinol 8 som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och hyaluronsyra. Har du fler frågor om asken är det bara att maila min kollega på clientservices@rebelbirdz.com 🙂 Ha en fin dag!

 9. Tant eller inte det avgör du väl själv. Titta i spegel fråga dig själv vad du tycker sedan är väl bara köra på om du tycker det är ok.
  Långt utslaget hår på äldre inte i min smak. Försöka leka tonåring inte heller ok. Mamma ska vara Mamma inte ungdomarnas bästa kompis.
  Allt detta är min egen åsikt. Bra att du är lycklig med din man det ärdu värd att få vara.

 10. Varför skriver du inte vad den innehåller när folk frågar, jättekonstigt, ännu värre att det inte står nåt på deras hemsida, oproffsigt.

  1. Hej ‘A’, Rebelbirdz-lådan innehåller fyra olika skönhetsrutiner, tre kommer från skönhetsmärken och en är mer inom ”wellness”. Produkterna i rutinen är både i full storlek och i mindre storlek, till ett värde av 1700 kronor. I den första asken finner du produkter från Verso Skincare, Emité Makeup, Smilelab og Teministeriet. Dessutom får du 4 inre skönhetstips för ditt inre välbefinnande som är forskningsbaserat och utvecklat tillsammans med våra experter. Vi rekommenderar att du gör tipsen varje dag, precis som du gör din yttre skönhetsrutin. Asken kommer kvartalsvis, altså ikke månadsvis.

    1. Hej igen! Den informationen finns på vår hemsida men vi ser över den så det blir ännu mer tydligt 🙂 Tack för din input, ha en fin dag!

 11. Är tanken att man får hem en ”överraskningslåda” eller? Man vill ju gärna veta vad man ska få om man betalar de pengarna. Risken är ju att man får produkter som man inte alls behöver eller som inte passar ens hudtyp. Om det nu ens är hudprodukter?? Väldigt otydligt.

  1. Hej Millan, tack så mycket för din kommentar. Askan innehåller fyra olika skönhetsrutiner, tre kommer från skönhetsmärken och en är mer inom ”wellness”. Produkterna i rutinen är både i full storlek och i mindre storlek, till ett värde av 1700 kronor. Dessutom får du 4 inre skönhetstips för ditt inre välbefinnande som är forskningsbaserat och utvecklat tillsammans med våra experter. Vi rekommenderar att du gör tipsen varje dag, precis som du gör din externa skönhetsrutin. Med tiden blir det en naturlig del av din vardag, vars fokus ligger på ditt välbefinnande. Hudvårdsrutinen kommer från Verso Skincare, de flesta av deras produkter passar alla hudtyper. Vi har valt kvalitetsprodukter och varumärken (som du kan se på vår hemsida) som passar alla som vi ha mer kvalitet i sin skönhetsrutin.

  1. Hej Sivh, stort takk for din fråga. Askan innehåller fyra olika skönhetsrutiner (exempelvis en komplett hudvårdsrutin från Verso Skincare), tre kommer från skönhetsmärken och en är mer inom ”wellness”. Produkterna i rutinen är både i full storlek och i mindre storlek, till ett värde av 1700 kronor. Dessutom får du 4 inre skönhets tips för ditt inre välbefinnande som är forskningsbaserade och utvecklat tillsammans med våra experter. Vi rekommenderar att du gör tipsen varje dag, precis som du gör din yttre skönhetsrutin. Över tiden blir det en naturlig del av ditt vardag vars ditt välbefinnande är i fokus. Askan kommer kvartalsvis, inte månadsvis, eftersom fokus ligger på att verkligen få prova produkterna.

    1. Hehe, Emma, det ble et stavfeil der. Egentlig skriver jeg best på norsk – da heter det esken, så jeg tenkte asken, men skrev askan. Lang dag!

 12. Tänk att det alltid finns människor som måste berätta vad de tycker är ok, hur man kan/får se ut osv….måste vara jobbigt o ha det behovet. Sköt sig själv o låt var o en se ut som de vill, eller?

  1. Tänk att det måste finnas människor som dig oxå…. Som jämt och ständigt ska tycka att – sköt dig själv eller skaffa dig ett ”liv’ 😂😂 för det har man ju inte om man tycker nåt mindre smickrande i vederbörandes blogg. JAG är här och tycker och tänker i allra högsta grad.

   Ps:gillar bloggen;)

   1. Jo, men varför ska man få höra att man inte kan klä sig på ett sätt för man är för gammal eller ha en viss frisyr pga samma orsak? Är det meningen att man vill få den personen att bli osäker eller obekväm?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..